#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Etmez bence o kadar para..Daha ucuza vereceklerse versinler, vermezlerse o fiyata kimseye de satamazlar..Ancak kiralayabilirler yine..

İsteyen beğensin istemeyen beğenmesin ama ben bu futbolcuya bağılıyorum arkadaş.

Baktımda Gio da hiçkimsede olmayadığı bişey var dikkat ederseniz.Adam bencil değil.Pası veriyor, gidiyor, boşa çıkıyor.Ne zaman boş bir arkadaşını görse hemen pasını aktarıyor.Çalım atınca da atmasını biliyor.Yani abartmıyor.İşte bunun en büyük örneği son Gençlerbirliği maçındaydı.Ve bence golün en büyük payıydı, topu dokunmazsa bile.

Dikkat etiğseniz Emre ve Gio topa beraber vurmaya gidiyorlar.Gio topa daha yakındı.Belki o topa dokunsaydı o da gol olurdu ama işi garantiye almak istiyor.Önce topu bırakıyor Emreye sonra da kalecinin önünden geçiyor ve bu da doğal olarak kalecinin görüş açısını bozuyor.Sonra Emre alıyor topu Gençlerbirliği futbolculara bir iki çalım atıyor (Kaleci de dahil) ve gol oluyor.

İşte Türk Futbolcularında olmayadığı bişey var Gio'da.Bakınız Ardaya ? Arda herzaman bencil oynar.Her zaman kendisi bişey yapmak ister.Belki çok sayıda asisti vardır ama bu benciliği olmasaydı bu sayı belki 2 katı olabilirdi.

Ben Haldun Üstünelin yerinde olsam 10 mil euro veririm de alırım bu futbolcuyu ve kesinlikle kaçırmam.İnşallah da öyle olur.STAY WITH US GIO.

ben baska bir konuda soyledim bunu

emrenin o pozisyondaki davranisiyla gionunkini karsilastirirsan aradaki alt yapi farki belli oluyor

adam kaleciye screen koyuyor emrenin uzerine cikamasin diye

tamamen spor egitimyle alakali bu sanirim alt yapi denen sey

emre de bizim gencimiz kalkiyyor 2 kisiyi pazara yolluyor sonra topa bilmeden vuruyor 3 kisinin altindan gecip gol oluyor, o kismi tamamen sans

yapmasi gereken bostaki gionun sol ayagina birakmak o topu

daha da buyuyecegi yerde benim gozumde 1 puan kaybetmistir

Bence meksikalı futbolcular genelde o kadar kaliteli olmuyor. Brazilyalı fazla ünlü olmayan isimlere bakılmalı. Ribery gibi bizde parlayacak futbolcular.

Merak ediyorum gün geçtikçe Giovani'nin kaderini.

İnşallah bizimle kalır, yoksa çok pis hayal kırıklığına uğrarım.

Frank Rijkaard bu transferi devre arası yaptığında geleceği düşünerek yaptı diye düşünüyorum, kesinlikle kısa vaadeli değildi. Ve inanıyorum Frank Rijkaard isteyecektir Giovani'ni. Yönetim de inşalllah alır. Vallahi vaadelere felan yaysın alsın bu adamı, bir şekilde alsın ama.

Bence meksikalı futbolcular genelde o kadar kaliteli olmuyor. Brazilyalı fazla ünlü olmayan isimlere bakılmalı. Ribery gibi bizde parlayacak futbolcular.

Adamın babası Brezilyalı zaten. Meksika'da büyüdüğü için Meksika milli takımında oynuyor.

Giovani Keita'yı neden kessin??? Keserse senin söyleminle, kalırsa Kewell veya Arda'yı keser ki görüyoruz Arda kötü de oynasa ilk 11 de garanti olur. Benim tahminim Kewell gider Giovani 1 sene daha kalır ve orada görevini güzelce yapar.

Sag kanatta Keitayi keser demistim.

Keitayi bir solda denemek lazim,cünkü suana kadar gördügüm kadariyle Gio Sag kanatta cok daha etkili oluyor.

Rahatcana iceriyo dogru kat ediyor ve ordan ya pasini veriyor yada sutunu atiyor.

Sol kanatta cogu zaman etkisiz kaldi.

Merak ediyorum gün geçtikçe Giovani'nin kaderini.

İnşallah bizimle kalır, yoksa çok pis hayal kırıklığına uğrarım.

Frank Rijkaard bu transferi devre arası yaptığında geleceği düşünerek yaptı diye düşünüyorum, kesinlikle kısa vaadeli değildi. Ve inanıyorum Frank Rijkaard isteyecektir Giovani'ni. Yönetim de inşalllah alır. Vallahi vaadelere felan yaysın alsın bu adamı, bir şekilde alsın ama.

Kiralanmasının nedeni zaten sezon sonu elde edilecek gelirin beklenmesiydi. Frank Rijkaard'ın sadece kiralansın diye dos Santos'un ailesi ile oturup konuştuğunu düşünmüyorum. Tabi bunun yanında şöylede bir gerçek varki oda son sözü yine yönetimin söyleyecek oluşu ! Doğal olarak Frank Rijkaard'ın bu isteği sadece ''istek'' olarak kalacak. Bir ihtimal Arda - dos Santos takas ihtimali.

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Rijkaard Gio'nun kalmasını istiyor ama bakalım ne olacak.

b+jonathan.jpg

giodossantos.jpg
jonathan-dos-santos-300x350.jpg

Sag kanatta Keitayi keser demistim.

Keitayi bir solda denemek lazim,cünkü suana kadar gördügüm kadariyle Gio Sag kanatta cok daha etkili oluyor.

Rahatcana iceriyo dogru kat ediyor ve ordan ya pasini veriyor yada sutunu atiyor.

Sol kanatta cogu zaman etkisiz kaldi.

Zaten asıl yeri sağ kanat. Bence de Keita'yı solda denemeliyiz ama Keita da sağ tarafta Keita gibi oynar diye düşünüyorum. Keita sebebiyle sol kanada mahkum kalabilir Gio, ama olsun varsın takımda kalsın. :)

Caner ve Kewell gittiğine göre Gio'yu büyük ihtimalle alırlar.

En azından bir yıllığına kiralarlar.

4 m € falan olucaksa alınması lazım bence.en azından hırslı sistemi biliyo genç hızlı

Geri
Üst Alt