İsteyen beğensin istemeyen beğenmesin ama ben bu futbolcuya bağılıyorum arkadaş.
Baktımda Gio da hiçkimsede olmayadığı bişey var dikkat ederseniz.Adam bencil değil.Pası veriyor, gidiyor, boşa çıkıyor.Ne zaman boş bir arkadaşını görse hemen pasını aktarıyor.Çalım atınca da atmasını biliyor.Yani abartmıyor.İşte bunun en büyük örneği son Gençlerbirliği maçındaydı.Ve bence golün en büyük payıydı, topu dokunmazsa bile.
Dikkat etiğseniz Emre ve Gio topa beraber vurmaya gidiyorlar.Gio topa daha yakındı.Belki o topa dokunsaydı o da gol olurdu ama işi garantiye almak istiyor.Önce topu bırakıyor Emreye sonra da kalecinin önünden geçiyor ve bu da doğal olarak kalecinin görüş açısını bozuyor.Sonra Emre alıyor topu Gençlerbirliği futbolculara bir iki çalım atıyor (Kaleci de dahil) ve gol oluyor.
İşte Türk Futbolcularında olmayadığı bişey var Gio'da.Bakınız Ardaya ? Arda herzaman bencil oynar.Her zaman kendisi bişey yapmak ister.Belki çok sayıda asisti vardır ama bu benciliği olmasaydı bu sayı belki 2 katı olabilirdi.
Ben Haldun Üstünelin yerinde olsam 10 mil euro veririm de alırım bu futbolcuyu ve kesinlikle kaçırmam.İnşallah da öyle olur.STAY WITH US GIO.