#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

caneri almiyorsak bence gio yu aliyoruz demektir

Yapılacak en saçma hareket olur hele Ardayla felan takas yapılırsa yönetime olan tüm güvenimi kaybederim

Doğru olan caneri alıp Ardanın kalması.Caner hem beck hem sol açığa alternatif olur gioyu alsan hem Arda gidicek hem bek alıcan hem sol açığa alternatif alıcan birde üstüne kaliteyi düşürmüş olucan. :o

Ulen ne oluyor gene bir çuval adam alıoz satıyoz :D

Gio en uca yerleştirilmeli bence (gizli forvet ayarı -Pedro gibi) Caner de açıkta kalabilir.Az da olsa uyum sağlamış adamalrı göndermek mantıksız.Toplu halde kötü sezon geçirdik,herkesi kıyma makınasına atarsak işimiz var demektir.

------------Boğa :D------------

Hamit(gibi biri)---------Arda(Caner)

Keita--------------------Gio(Kewell)

---------Baroş-----------

Defansif açık olur mantığı doğuyor evet ama ,defans yapmaktan ziyade oyun oynarak defans yapmak daha mantıklı zaten CL de değiliz,kasılmamak lazım. Elano nerde lo ?:D

Yapılacak en saçma hareket olur hele Ardayla felan takas yapılırsa yönetime olan tüm güvenimi kaybederim

Doğru olan caneri alıp Ardanın kalması.Caner hem beck hem sol açığa alternatif olur gioyu alsan hem Arda gidicek hem bek alıcan hem sol açığa alternatif alıcan birde üstüne kaliteyi düşürmüş olucan. :o

yok ya ben inanmiyorum boyle hata yapmazlar umuyorum

bence sezgin cakallik yapiyor

piyasasini dusuruyor canerin

Bu sistemde herkes aslında birbirinin alternatifi. Maç içerisinde zaten çoğu kez pozisyon değiştiriyorlar. Şimdi bunların üstüne birde Serdar geldi, doğal olarak bir alternatif daha doğdu. Bunların dışında eğer Caner giderse sola bir oyuncu daha alınır, yada en azından Kewell'la sözleşme yenilenir.

Neyse fazla konuşmayacağım bu konuda ama sadece şunu diyorum,

Gio bu takımın en potansiyelli oyuncusudur. Ayrıca en yetenekli ve futbolu bilen iki futbolcusundan bir tanesidir. (Diğeri Kewell)

Bu sene bunu hepiniz göreceksiniz.

Bu takımın en iyi oyuncusu gioysa veya olacaksa vay bu takımın haline. :o Neyse zaten seneye büyük ihtimal bizde olmayacak.

Bu takımın en iyi oyuncusu gioysa veya olacaksa vay bu takımın haline. :o Neyse zaten seneye büyük ihtimal bizde olmayacak.

Giovani bu takımın en potansiyelli oyuncusu diyorum. Ve Kewell'la birlikte futbolu bilen en iyi iki futbolcumuzdan birisi.

Arda'yı kötülüyormuşum gibi olmak istemem ama,

Belkide Arda'nın hayatı boyunca gidemeyeceği bir kulübün alt yapısından yetişmiş, bir sezonda 27 maça çıkmış birisi. Sen ne dersen de. Bu bir gerçek kardeşim.

Adam en potansiyeli yüksek diyor.Evet bu adamın kumaşı çok kaliteli.Çokta iyi oyuncudur.Takımın en hızlısıdır.Bitiricliğinden şikayet ediyoruz.Zaten o da olsa Barca bırakmazdı.Önemli olan bu adamı parlatmak

Gio'nun kalmaması için bana sebep söyleyin? Fiyatı falan geçin, fiyatı bahane etmek kolay bana açık sözlü birisi anlatsın. Kalmaması için ne gibi sebepler var?

Arda ve keitadan üstün değil.Yedek alacak lüksümüz yok.

Skora tam katkı veremediği için böyle diyorsun. Arda'yı geç, Arda'da sağ kanatta oynayamıyor; Keita'ya gel, Keita bizim sistemimizin oyuncusu değildir. Keita'nın yapısı orta sahaya geri dönük, çizgiye inebilen bir oyun yapısı vardır. Eğer Rijkaard'ın sistemini anlıyorsanız Gio gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için her gün dua etmelisiniz.

Çok sebep var. Oyun içinde sürekli kayboluyor. Yarım saat göremiyorsun adamı sonra bir bakıyorsun 2 çalım atmış, parlamış gerisi yok..Yine kayboluyor. Çok güçsüz ve sert defanslara karşı bir şey yapamıyor. Açık alan bulursa güzel koşuyor kırlarda koşar gibi. Şu ana kadar takıma direkt katkısı olduğu maç izleyemedik. 3 senedir doğru dürüst maç yapmadı adam. Biz ya olursa diye alacağız alırsak. Büyük risk taşıyor transferi. TAbii ki parlayabilir ama ben pek sanmıyorum. İspanya, İngiltere gibi ligleri gezdi. 2. lige kiralandı. 8 maç yaptı orada. Geri geldi yine bir şey yapamadı. Kısacası tamamen belirsiz bir adama yatırım yapmak bizim gibi büyük başarılar hedefleyen bir kulüp için saçma..

Arda ve keitadan üstün değil.Yedek alacak lüksümüz yok.

Nasıl değil yahu?

Keita gelmiş 28 yaşına. Afrikalı üstelik bu adam. Yani yaşı tam 28'de değildir.

Oynadığı en büyük klüp Galatasaray ve Lyon.

Bizden öteye, ne bileyim bir Liverpool'a, bir Arsenal'e gidemez.

Ancak GİO bunların en babasında yetişmiş ve forma giymiştir. Eğer toparlanır, yeniden bir patlama yapabilirse, kısacası düzenli forma giyerse, en geç 2-3 sene sonra Arsenal, Liverpool, Juventus gibi bir klübe gidecektir.

Ayrıca aldığın her topu sanki bir halt yemekmiş gibi her seferinde Keita'ya gönderirsen, Keita sürekli oyun içinde gözükür. Ben kaç kere Gio'nun boşa koşu yapmasına rağmen topu alamadığını gördüm.

Ayrıca Kasımpaşa maçında ki performansını bu sene ne Keita, ne Arda hiç bir maçta gösteremedi.

Arda'nın bariz şekilde hız gibi, alt yapı gibi eksiklikleri vardır Gio'dan. Ancak Gio'nun Arda'dan bariz eksiği yoktur.

Çok sebep var. Oyun içinde sürekli kayboluyor. Yarım saat göremiyorsun adamı sonra bir bakıyorsun 2 çalım atmış, parlamış gerisi yok..Yine kayboluyor. Çok güçsüz ve sert defanslara karşı bir şey yapamıyor. Açık alan bulursa güzel koşuyor kırlarda koşar gibi. Şu ana kadar takıma direkt katkısı olduğu maç izleyemedik. 3 senedir doğru dürüst maç yapmadı adam. Biz ya olursa diye alacağız alırsak. Büyük risk taşıyor transferi. TAbii ki parlayabilir ama ben pek sanmıyorum. İspanya, İngiltere gibi ligleri gezdi. 2. lige kiralandı. 8 maç yaptı orada. Geri geldi yine bir şey yapamadı. Kısacası tamamen belirsiz bir adama yatırım yapmak bizim gibi büyük başarılar hedefleyen bir kulüp için saçma..

YouTube - Kaybolmayan sakiz

Gio'nun kalmaması için bana sebep söyleyin? Fiyatı falan geçin, fiyatı bahane etmek kolay bana açık sözlü birisi anlatsın. Kalmaması için ne gibi sebepler var?

Hızlı , 4 3 3 e en uygun oyuncusu , dengeli , hareketli istekli , genç , Galatasaraydaki %90 oyuncudan kaliteli ve teknik daha ne istiyorsunuz acaba ?

36 yaşında değil, aşması gereken her şeyi aşabilecek bir yaşta... Hemde ustasının yanında, neyi nasıl yapacağını daha iyi öğrenir. ;)

Geri
Üst Alt