Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez
caneri almiyorsak bence gio yu aliyoruz demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapılacak en saçma hareket olur hele Ardayla felan takas yapılırsa yönetime olan tüm güvenimi kaybederim
Doğru olan caneri alıp Ardanın kalması.Caner hem beck hem sol açığa alternatif olur gioyu alsan hem Arda gidicek hem bek alıcan hem sol açığa alternatif alıcan birde üstüne kaliteyi düşürmüş olucan.![]()
Yapılacak en saçma hareket olur hele Ardayla felan takas yapılırsa yönetime olan tüm güvenimi kaybederim
Doğru olan caneri alıp Ardanın kalması.Caner hem beck hem sol açığa alternatif olur gioyu alsan hem Arda gidicek hem bek alıcan hem sol açığa alternatif alıcan birde üstüne kaliteyi düşürmüş olucan.![]()
YouTube - UEFA tottenham vs Shakthar draw gol Giovani Dos Santos
Izlemeyi en sevdigim gollerden biri.
Ingiliz Spikerleride begeniyorum.Oyuna ayri bir heyecan katiyorlar.
Bu takımın en iyi oyuncusu gioysa veya olacaksa vay bu takımın haline.Neyse zaten seneye büyük ihtimal bizde olmayacak.
Bu takımın en iyi oyuncusu gioysa veya olacaksa vay bu takımın haline.Neyse zaten seneye büyük ihtimal bizde olmayacak.
Gio'nun kalmaması için bana sebep söyleyin? Fiyatı falan geçin, fiyatı bahane etmek kolay bana açık sözlü birisi anlatsın. Kalmaması için ne gibi sebepler var?
Arda ve keitadan üstün değil.Yedek alacak lüksümüz yok.
Arda ve keitadan üstün değil.Yedek alacak lüksümüz yok.
Çok sebep var. Oyun içinde sürekli kayboluyor. Yarım saat göremiyorsun adamı sonra bir bakıyorsun 2 çalım atmış, parlamış gerisi yok..Yine kayboluyor. Çok güçsüz ve sert defanslara karşı bir şey yapamıyor. Açık alan bulursa güzel koşuyor kırlarda koşar gibi. Şu ana kadar takıma direkt katkısı olduğu maç izleyemedik. 3 senedir doğru dürüst maç yapmadı adam. Biz ya olursa diye alacağız alırsak. Büyük risk taşıyor transferi. TAbii ki parlayabilir ama ben pek sanmıyorum. İspanya, İngiltere gibi ligleri gezdi. 2. lige kiralandı. 8 maç yaptı orada. Geri geldi yine bir şey yapamadı. Kısacası tamamen belirsiz bir adama yatırım yapmak bizim gibi büyük başarılar hedefleyen bir kulüp için saçma..
Gio'nun kalmaması için bana sebep söyleyin? Fiyatı falan geçin, fiyatı bahane etmek kolay bana açık sözlü birisi anlatsın. Kalmaması için ne gibi sebepler var?
Hızlı , 4 3 3 e en uygun oyuncusu , dengeli , hareketli istekli , genç , Galatasaraydaki %90 oyuncudan kaliteli ve teknik daha ne istiyorsunuz acaba ?