#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Bilemiyorum, ben çok kararsızım Gio hakkında. Dünya kupasındaki performansını bir görsek iyi olur.

Nasıl değil yahu?

Keita gelmiş 28 yaşına. Afrikalı üstelik bu adam. Yani yaşı tam 28'de değildir.

Oynadığı en büyük klüp Galatasaray ve Lyon.

Bizden öteye, ne bileyim bir Liverpool'a, bir Arsenal'e gidemez.

Ancak GİO bunların en babasında yetişmiş ve forma giymiştir. Eğer toparlanır, yeniden bir patlama yapabilirse, kısacası düzenli forma giyerse, en geç 2-3 sene sonra Arsenal, Liverpool, Juventus gibi bir klübe gidecektir.

Ayrıca aldığın her topu sanki bir halt yemekmiş gibi her seferinde Keita'ya gönderirsen, Keita sürekli oyun içinde gözükür. Ben kaç kere Gio'nun boşa koşu yapmasına rağmen topu alamadığını gördüm.

Ayrıca Kasımpaşa maçında ki performansını bu sene ne Keita, ne Arda hiç bir maçta gösteremedi.

Arda'nın bariz şekilde hız gibi, alt yapı gibi eksiklikleri vardır Gio'dan. Ancak Gio'nun Arda'dan bariz eksiği yoktur.

Sanki Barcelonanın kilit oyuncusuydu. :D

Barcelonayı yaklaşık 5 senedir takip eden biriyim o maçların %90 nında sonradan oyuna girdi 70 te 80 de felan.Gio her zaman umut vaadeden bir oyuncu oldu ama hep vaadetti Aydın,Serdar özkan vs gibi.Hiç bir zaman büyük futbolcu olmadı olmasınıda beklemek Aydın yılmazınkini beklemekten farklı değil.Çünkü öyle bir oyun sergileyemiyor hiç 3 senedir sergilemedide.Fm nin sizde fazla etki yarattığını düşünüyorum oyunda bende keitayı satıp Gioyu oynatıyorum ama gerçek hayatta işler öyle değil.

Sanki Barcelonanın kilit oyuncusuydu. :D

Barcelonayı yaklaşık 5 senedir takip eden biriyim o maçların %90 nında sonradan oyuna girdi 70 te 80 de felan.Gio her zaman umut vaadeden bir oyuncu oldu ama hep vaadetti Aydın,Serdar özkan vs gibi.Hiç bir zaman büyük futbolcu olmadı olmasınıda beklemek Aydın yılmazınkini beklemekten farklı değil.Çünkü öyle bir oyun sergileyemiyor hiç 3 senedir sergilemedide.Fm nin sizde fazla etki yarattığını düşünüyorum oyunda bende keitayı satıp Gioyu oynatıyorum ama gerçek hayatta işler öyle değil.

Ben Fm'de 4. lig takımını alıp oynuyorum sadece. Hayatımda sadece bir kez Galatasaray'ı yönettim o kadar. :)

Barça'nın kilit oyuncusu Messi ve Xavi. Zaten ben Gio'nun Messi olduğunu söylemiyorum. Ancak Gio'nun yetenekleri ve potansiyeli çok yüksek bunu anlatmaya çalışıyorum.

Kimse kusura bakmasın ama Arda'da Barça'ya gitse, Gio'dan pekte farklı olmazdı. :)

Kimse kusura bakmasın ama Arda'da Barça'ya gitse, Gio'dan pekte farklı olmazdı. :)

Bu ön yargı sadece.Arda çıktığı tüm üst düzey maçlarda çok iyi oynadı milli takımda ve şampiyonlar ligi maçlarında.Barcelona tam Ardaya uygun bir takım topa sahip olan her takımda Arda büyük iş yapar.Bu yüzden tam büyük takım oyuncusu.Dos santos oyundan kopan dar alanda etkisiz bir oyuncu.Etkili olduğu maçlara bakın Trabzon,Fenerbahçe,Kasımpaşa savunma oynamadılar hiç biri bize karşı.Oysa savunma yapan takımlara karşı Dos santos vasattı.

Bu ön yargı sadece.Arda çıktığı tüm üst düzey maçlarda çok iyi oynadı milli takımda ve şampiyonlar ligi maçlarında.Barcelona tam Ardaya uygun bir takım topa sahip olan her takımda Arda büyük iş yapar.Bu yüzden tam büyük takım oyuncusu.Dos santos oyundan kopan dar alanda etkisiz bir oyuncu.Etkili olduğu maçlara bakın Trabzon,Fenerbahçe,Kasımpaşa savunma oynamadılar hiç biri bize karşı.Oysa savunma yapan takımlara karşı Dos santos vasattı.

Çünkü formsuz, dediğin gibi uzun süredir maç yapmıyor, özgüvenini kaybetmiş. İspanya, İngiltere derken şimdi Türkiye. Kolay değil. Daha yaşı kaç üstelik.

Messi bile iki maç boyunca İnter karşısında iki çalım atamadı. Yapmayın yahu.

dun gol tv (ispanyol futbol kanali) cikti baya bi anlatti:) bakalim nasil performans gosterecek

DK'da patlama yapar. Umarim onu onceden aliriz.

Kewell'da gittiğne göre kenar forvet olarak alınabilecek en iyi isim şuanda Giovani'dir. Eğer Giovani'de alınmazsa büyük hayal kırıklığına uğrarım gerçekten. İnşallah alınır.

İnşallah alınır.

Kewell gtcekse kalması mantıklı olur

Bu çocuğu harcamayız umarım kalır bizimle.

Rijkaard ile devam ediyorsak,Giovani de kalır diye düşünüyorum.

Rijkaard kalması yönünde ısrar ederse bonservisi alınır zaten büyük ihtimalle 8 milyon €'yu minimum miktara çekmeye çalışıyoruzdur.

Giovani'yi almamak son yillarin en büyük aptalligi olur. böyle bir yetenegi yakalamisken hangi akla hizmet birakirsin anlamiyorum.

yemisim maliyetini. sen dünyanin sayili yeteneklerinden birini alma sansina sahipsin. ilerde fersah fersah kar edersin. bu nasil bir vizyonsuzluktur?? Serdar Özkan'i alalim ya tutarsa diye biz bedavaya. bu mantikla daha cok bekleriz basari gelsin diye.

bu kadar hata yapilmaz yonetim yapilmaz basket yetmiyor futboldada hatalara devam edin super!!

Geri
Üst Alt