#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Zibilyon kere soyledim eger bu adam giderse yonetim hic bi .oktan cakmiyo demektir..

İnşAllah kalır.Yaşı Ve Mücadelesi Yeter.

Galatasaray takımı her ne kadar çok önemli bir oyuncuyu kaçırıyor olsak da rotasyonda yer alacak bir adama 6-7 milyon EU veremez. Bu takımın Caner'i elde tutup 2 orta saha ve 1 defans oyuncusu alması gerekiyor daha. Ve bütçemiz en iyi ihtimalle 20 milyon. Ayrıca kaleci sorunumuz var. Bunun 7 milyonunu Gio'ya ayırmak bizim için lüks. Ancak 50 milyon bütçesi olan bir takım böyle bir harcama yapabilir. Ve doğru. 3 sene içinde Gio 40 milyon bonservisi bulabilecek bir oyuncu. Ama bazen yapıcak bir şey olmuyor.

Bahsi geçen 6-7 milyon €uro pekala 2 yıla yayılacak biçimde ödenip, anlaşılır. Sorun bu değil bence.

Hadi güle güle.

Maç içinde 5 dk gözüken oyuncu kontenjanımız dolu.Futboldan anlamayanları kandırabilirsin burda ama beni değil.

adamlar isi biliyor. bizimkiler gibi dünyadan bir haber degiller. ucuz etin yahnisi ile basari istiyor adnan sezgin zihniyeti. Grellaya 3 milyon ver, 2 yil sonra üstüne para vererek yolla. Serdar Özkan'i la 3 yil imzala, 1 yil sonra takas da kullanacagim diye fildir fildir aran. bizim yönetim anlayisi bu iste. aman futbolcuya fazla para vermeyelim. kaliteli cikar sonra aman. bir de genc. bu hic olmaz. futbolcu dedigin 30 yasindan baslar.

Bu takıma 8 milyon verip Keita'yı getiren bu yönetim

Bu takıma 7 milyon verip Elano'yu getiren bu yönetim

Bu takıma 5 milyon verip Baros'u getiren Adnan Polat

Bu takıma Lucas Neill'i getiren Adnan Polat

Kewell'ı bu takıma alan Adnan Polat

Nonda'yı alan, Lincoln'ün peşinden koşup Türkiye'ye getiren Adnan Polat

İyi performans gösteremese de Jo gibi bir ismi alan, Gio'yu getiren bu yönetim.

Ondan sonra sanki daha önce böyle transfer görmüşüz gibi kalkıp birisi çıksın ve bizim yönetim anlayışımız bu desin. Gio takımda tutulabilrise tutulur. Ama bütçesi maksimum 20 milyon olan ve acil 2 orta saha 1 defans transferi yapmak zorunda olan bir takım direkt ilk 11 oyuncusu olmayacak bir adama, ne kadar gelecek vaad ederse etsin 7 milyon veremez. Azcık etraflıca düşünüp yazmak lazım.

Ondan sonra sanki daha önce böyle transfer görmüşüz gibi kalkıp birisi çıksın ve bizim yönetim anlayışımız bu desin. Gio takımda tutulabilrise tutulur. Ama bütçesi maksimum 20 milyon olan ve acil 2 orta saha 1 defans transferi yapmak zorunda olan bir takım direkt ilk 11 oyuncusu olmayacak bir adama, ne kadar gelecek vaad ederse etsin 7 milyon veremez. Azcık etraflıca düşünüp yazmak lazım.

7 milyonun zart diye ödeneceğini düşünmüyorum, mutlaka en az 2 yıla bölünür.

Şimdi buradaki yanlışlıklara bir açıklık getirelim. Birincisi, bu şekilde bir vizyon sahibi olan bir yönetim her dönem ''ya tutarsa'' diye transfer yapmaz, yapmamalı. Her dönem biraz daha üstüne koyarak ilerler. Doğrusuda bu olmalı. Giovani dos Santos yedek yada rotasyon futbolcusu değildi. Son 12 maçın, 2'si hariç direk 11 çıktı. Eğer senin bütçen 20 milyon ise zaten bu transferleri çok rahat şekilde gerçekleştirirsin. Kimse çıkıp demiyor ki 7 milyon €uro'yu biranda öde. Vadeye yayarak transfer bitirilir ama bitirilemiyor. Galatasaray yönetimi hala indirime gidin diyorsa, yapacak birşey yok burada.

Başarının pahalı transferler yaparak gelmediğinin, pahalı transfer yapmanın da bir başarı olmadığının kanıtıdır bu post'un.

Galatasaray takımı her ne kadar çok önemli bir oyuncuyu kaçırıyor olsak da rotasyonda yer alacak bir adama 6-7 milyon EU veremez. Bu takımın Caner'i elde tutup 2 orta saha ve 1 defans oyuncusu alması gerekiyor daha. Ve bütçemiz en iyi ihtimalle 20 milyon. Ayrıca kaleci sorunumuz var. Bunun 7 milyonunu Gio'ya ayırmak bizim için lüks. Ancak 50 milyon bütçesi olan bir takım böyle bir harcama yapabilir. Ve doğru. 3 sene içinde Gio 40 milyon bonservisi bulabilecek bir oyuncu. Ama bazen yapıcak bir şey olmuyor.

120 miyon euroluk takımın varsa,takımını çalıştıran teknik adam 4 milyon euro alıyorsa,Türkiyede şampiyonluk,avrupada final hedefliyorsan 6-7 milyonluk bir oyuncunun alternatif olması kadar doğal birşey yoktur.Üstelik bu adam genç ve belli bir potansiyeli olan bir adamdır.Alternatif derkende sanki hiç oynamayacak hep son dakikalarda oyuna girecekmiş gibi düşüüyorsunuz.Uzun lig,kupa ve avrupa maratonunda çok fazla ilk 11 oynayacağı maçlarda olacaktır..

Bugüne kadar kaç tane 7-8 milyon euroluk trasnfer yapmışız ki şimdi alternatif olacak adama o kadar para verelim.

Sanki her sene bir oyuncuya 10-15 milyon euro veriyoruz bi kere de Gio'ya verin diyorsunuz.

Tamam Gio yeteneklidir ama dünyadaki tek yetenekli, potansiyelli genç oyuncuymuş gibi konuşuyorsunuz.

Konuşulan rakamlar korkunç. Benfica 8.7 milyon pound teklif etmiş deniliyor.

Bu adam en iyi, en gelecek vaad ettiği, popüler olduğu dönemde 5.5 milyon euro'ya transfer oldu Tottenham'a.

Şimdi soruyorum bu iki yıl içinde hiç forma şansı bulamadan bu adam ne yaptı böyle de değeri iki katna çıktı?

Tottenham da düşünmüyor Gio'yu kadroda. Dünya Kupasından sonra satarlar ama bu rakamlara giderse şaşırırım.

Hadi güle güle.

Maç içinde 5 dk gözüken oyuncu kontenjanımız dolu.Futboldan anlamayanları kandırabilirsin burda ama beni değil.

Şu anda dunyada 1 oyuncu goster. Tum maç boyunca içinde olan. Messi, Ronaldo hepsi oyunun belli bolumlerinde oynar. Sende burda soylediğin saçma lafla kalırsın.

Kewell nasıldı sanki. Tum taraftarlığın taptığı adamda 10 dk. gozukur. 50 dk sonra 1 hareket daha yapar. 70. dk.da çıkardı. Gio'yu sevmiyorsun anladıkta yorum yapma bari. Kendini guldurme.

Geri
Üst Alt