#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Arda, Keita hiç sakatlanmayacak oyuncular zaten. Harry Kewell'ın gidiyor senin. Yerine Serdar Özkan'ı, Batdal'ı almışsın. Yarın bu adamlar Arda'nın yerine sol, sağ açık oynayacak. İşte o zaman Giovani'ye keşke 6 milyon verseydik, bu kadar sıkıntı yaşamazdık dersiniz. Rijkaard'ın bahsettiği kadro derinliğinin ne olduğunu sanıyorsunuz? Bu seneye yine aynı beklentilerle girersek yine o deja vu'ları yaşayacağız. O zaman ağzınızdan çıkar "Kadro kalitemiz yoktu bizim" ya da Yedek adama 6 milyon € neden vermedik?

Arda, Keita hiç sakatlanmayacak oyuncular zaten. Harry Kewell'ın gidiyor senin. Yerine Serdar Özkan'ı, Batdal'ı almışsın. Yarın bu adamlar Arda'nın yerine sol, sağ açık oynayacak. İşte o zaman Giovani'ye keşke 6 milyon verseydik, bu kadar sıkıntı yaşamazdık dersiniz. Rijkaard'ın bahsettiği kadro derinliğinin ne olduğunu sanıyorsunuz? Bu seneye yine aynı beklentilerle girersek yine o deja vu'ları yaşayacağız. O zaman ağzınızdan çıkar "Kadro kalitemiz yoktu bizim" ya da Yedek adama 6 milyon € neden vermedik?

Dünyada sadece Giovani Dos Santos mu var bizde yedek olacak? Bu mantığı anlamıyorum. 8,5 milyon € vereceğiz ve iyice düşünmemiz lazım. O paraya çok daha iyilerini alırız. Daha önce de söylemiştim, o paraya hücum rotasyonunu ciddi şekilde güçlendiririz.

Ayrıca şu Benfica üzerinden argüman üretmeye kalkanları da anlamakta güçlük çekiyorum. Adamlar kerizse, biz de öyle olacak değiliz.

Dünyada sadece Giovani Dos Santos mu var bizde yedek olacak? Bu mantığı anlamıyorum. 8,5 milyon € vereceğiz ve iyice düşünmemiz lazım. O paraya çok daha iyilerini alırız. Daha önce de söylemiştim, o paraya hücum rotasyonunu ciddi şekilde güçlendiririz.

Ayrıca şu Benfica üzerinden argüman üretmeye kalkanları da anlamakta güçlük çekiyorum. Adamlar kerizse, biz de öyle olacak değiliz.

valencia ustunden topal argumani yaparken iyiydi ama:)

Giovani almak kerizlik değil, geleceğe bir yatırımdır. Dünya Kupasında değerini katlayabilecek, Arda'dan da küçük olan bu potansiyel sadece bir yedekte değildir. O bize yapabileceklerini henüz tam göstermedi. Daha fazla maç oynayarak kendine gelir ve tam performans sergilerse ileride Galatasaray'a da büyük paralar kazandırabilir.

Ama yok, sizin için sadece geniş alanda iş yapan topçudur kendisi. Fakat dikkatini çekerim, sakalı henüz tam çıkmamış. Sen gider forvete Cris Boyd'u alırsan ben buna sadece transfer derim. Giovani gibi yatırım değil. (Cris Boyd sadece bir örnek, kötülemek için söylemedim.)

Sen 6 milyon €'ya Giovani ayarında bir yetenek görüyorsan söyle bizde bilelim..

valencia ustunden topal argumani yaparken iyiydi ama:)

5 milyon €'ya oldukça iyi bir ön libero aldılar. Bundan ancak "tez konusu transfer" argümanı olur. Sen beğenmiyorsun diye kötü değil ki bu adam. Hadi diyelim Valencia yöneticileri keriz. Sevilla ve Everton'a n'oluyor?

Gio yeteneginde 8.5'a kimi aliyorsun merak ettim? Lens deme o PSV'e gitti.

(Aslinda Gio'nun bonservis bedeli 6-7M'du ya neyse)

Stoch'u alırız :D

5 milyon €'ya oldukça iyi bir ön libero aldılar. Bundan ancak "tez konusu transfer" argümanı olur. Sen beğenmiyorsun diye kötü değil ki bu adam. Hadi diyelim Valencia yöneticileri keriz. Sevilla ve Everton'a n'oluyor?

sevilla everton ne alaka,everton geçen sene istedi o zaman çok daha formdaydı topal sevilla ne alaka

ben gio illa alinsin demiyorum

sadece istikrarli yorumlar pesindeyim:)

ben topala o parayi vermeleri adamin o parayi ettigini gostermez

"market rules" derken sanki kufur etmisim gibi celallaniyordunuz

hadi anlatin bakalim simdi derdinizi

sizin mantikla barcelonada oynamis benficanin bi ton para saydigi gencecik adam futbolcu degil

gelde cik isin icinden bu mantikla

topalin ne basarisi var barcelonadami oynamista buyuk futbolcu oldu, ingiltereyemi transfer olmus?

bu gio yu yerin dibine sokmanin manasini anlamak zor

bence hic te kotu oynamadi ingiltere macinda

bu adami 5 milyona alsak tarihe gecen bir transfer olur bence

topali 5 e sat gioyu 5 e alllll

ama vermezler o fiyata

Giovani almak kerizlik değil, geleceğe bir yatırımdır. Dünya Kupasında değerini katlayabilecek, Arda'dan da küçük olan bu potansiyel sadece bir yedekte değildir. O bize yapabileceklerini henüz tam göstermedi. Daha fazla maç oynayarak kendine gelir ve tam performans sergilerse ileride Galatasaray'a da büyük paralar kazandırabilir.

Ama yok, sizin için sadece geniş alanda iş yapan topçudur kendisi. Fakat dikkatini çekerim, sakalı henüz tam çıkmamış. Sen gider forvete Cris Boyd'u alırsan ben buna sadece transfer derim. Giovani gibi yatırım değil. (Cris Boyd sadece bir örnek, kötülemek için söylemedim.)

Sen 6 milyon €'ya Giovani ayarında bir yetenek görüyorsan söyle bizde bilelim..

1 - Geleceğe yatırım değil, geleceğe gem vurmaktır Giovani'yi almak.

2 - Potansiyel falan yok bu adamda. Kendimizi kandırmayalım.

3 - 6 milyon € değil, 8,5 milyon €. O paraya inan 3 tane falan Gio ayarında adam alınır.

3 - 6 milyon € değil, 8,5 milyon €. O paraya inan 3 tane falan Gio ayarında adam alınır.

Bu hareketleri zaten Mustafa Sarp yapiyor:

watch

Potansiyel olmadığını nasıl kanıtlayabilirsin bana? Kanıtla hadi, bloguna izleyici olacağım. Senin Amerika kıtası ile bir sorunun mu var dostum? Brezilya, Meksika falandır gidiyor...

Potansiyel olmadığını nasıl kanıtlayabilirsin bana? Kanıtla hadi, bloguna izleyici olacağım. Senin Amerika kıtası ile bir sorunun mu var dostum? Brezilya, Meksika falandır gidiyor...

serhat şimdi onun bi heat map ini çıkarır,2 de istatistikle bağlar olayı:asd:

Potansiyel her adamda vardır. Zannettiğin gibi büyük oyuncu falan olma potansiyeli yok diyorum ben. Fiziken yetersiz en başta. Hem size olarak ufak, hem de gücü yok. Koşarak adam geçebiliyor sadece. Pasları, şutları tehlike yaratmıyor. Oyun zekası üst düzey değil. Böyle dolu adam var dünyada. Çok daha iyileri bile 8,5 milyon € etmiyor. En basitinden Gervinho ve Elia geçen sezon 8 milyon €'ya transfer oldu. Gio gibi kariyerleri de düşüşte değildi hem de.

sadece kosarak mi adam gecebiliyor?

vay yeteneksiz vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,

benim bildigim iyi topcular once pandik atiyor sonra yuzune tukuruyor adam gecerken

Serhat çok doğru şeyler diyor. :D Benim ilave edicek bişeyim yok.

Potansiyel her adamda vardır. Zannettiğin gibi büyük oyuncu falan olma potansiyeli yok diyorum ben. Fiziken yetersiz en başta. Hem size olarak ufak, hem de gücü yok. Koşarak adam geçebiliyor sadece. Pasları, şutları tehlike yaratmıyor. Oyun zekası üst düzey değil. Böyle dolu adam var dünyada. Çok daha iyileri bile 8,5 milyon € etmiyor. En basitinden Gervinho ve Elia geçen sezon 8 milyon €'ya transfer oldu. Gio gibi kariyerleri de düşüşte değildi hem de.

Ben Dünya çapında bir potansiyelden bahsediyorum. Barcelona'nın formasını giymiş, Ronaldinho - Eto kavgasında fırtınalar estirmiş. Fiziği iyi değil deme sakın, gayet kuvvetlidir kendisi. Bunun yanında kötü oynadığında isteklidir. Kariyer diyorsunda, 21 yaşında çocuk zaten, en fazla 3,4 yıl kariyeri var. Oyun zekası gayet yeterli, Keita'dan iyi mesela. Ama gel gör ki ülkemizde fiziği iyi olan daha iyi oluyor. Çünkü tekmelere karşı koyabilmek gerekir. Giovani ilk geldiğinde göründüğü gibi değil, çünkü takımın ruhsuz olduğu Trabzonspor maçında 50 metre top sürüp topu doksana gönderen bireysel bir yeteneği var.

en fazla 5 verelim gitsin veriyorlarsa versinler yoksa alsin tursusunu kursunlar

Geri
Üst Alt