#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

lan:o,onur ve serhat yeni adamını buldu hayırlı olsun foruma hey allahım

sadece kosarak mi adam gecebiliyor?

vay yeteneksiz vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,

benim bildigim iyi topcular once pandik atiyor sonra yuzune tukuruyor adam gecerken

Milito'ya bak mesela, Van Buyten'in belini kırıyor. Arda adamları sağa sola yatırmaktan yoruldu. Gio'nun adam geçebilmesi için geniş alan lazım ve yeterince hızlanmış olması lazım. Arda gibi dar alanda rakibi geçebilecek yeteneklere sahip değil.

8.5 milyon verilmez aman diyim. Kulup parayi sokakta bulmadi. Moses bile 3 milyon euroydu ki Gio'dan cok daha yeteneklidir.

Potansiyel her adamda vardır. Zannettiğin gibi büyük oyuncu falan olma potansiyeli yok diyorum ben. Fiziken yetersiz en başta. Hem size olarak ufak, hem de gücü yok. Koşarak adam geçebiliyor sadece. Pasları, şutları tehlike yaratmıyor. Oyun zekası üst düzey değil. Böyle dolu adam var dünyada. Çok daha iyileri bile 8,5 milyon € etmiyor. En basitinden Gervinho ve Elia geçen sezon 8 milyon €'ya transfer oldu. Gio gibi kariyerleri de düşüşte değildi hem de.

Senin saydığın sebepler istisnalar dışında da Messi'de de yok. Şimdi Messi potansiyelsiz mi?

Bir de şu var, Giovani stilinde kaleye dikine paralel gitmeyi seven adam sayısı çok çok az dünyada. Bu bile Giovani'yi 'özel biri' yapar.

8.5 milyon verilmez aman diyim. Kulup parayi sokakta bulmadi. Moses bile 3 milyon euroydu ki Gio'dan cok daha yeteneklidir.

hocam çok genç yaşta keşfetsen 8,5 değil,850 bin euro ya da alınırda:o,keşfetmek sorun işte,gio genç diyeceksinizde sonuçta çok tanınmış bi oyuncu,meksika nın en büyük kozu vs.,ribery i tutturmuştuk bu konuda ama onu da kaçırdık:o

Elano'yu savunanlar gibi, Gio'yu savunanlar da çıktı başımıza. Bu arkadaşlara cevap vermeyeceğim artık çünkü yoruldum. Gio'ya laflarımı söylemeye devam ederim tabi.

hocam çok genç yaşta keşfetsen 8,5 değil,850 bin euro ya da alınırda:o,keşfetmek sorun işte,gio genç diyeceksinizde sonuçta çok tanınmış bi oyuncu,meksika nın en büyük kozu vs.,ribery i tutturmuştuk bu konuda ama onu da kaçırdık:o

Genco ve ucuz adamlara yonelmek lazim, Dzeko falan anasinin karnindan Dzeko dogmuyor misal. Sonra milletin yetistirdigi Gio'ya salca oluyoz.

Ben bu takımın orta üçlüsünün en ilersinde yani forvet arkasına doğru yada sağ kanadımızda oynaması gereken kişinin Gio olduğuna eminim.

Doğrusu cevap veremeyeceğim olacak. Hollanda liginde futbolu buradakiyle karıştırmamak lazım. Fiziğine laf ettiğin adam buradaki kasap hanzoların bile sertliğine boyun eğmedi.

Mamy bu dikine paralel nasil oluyor gardas anlamadigimdan soruyorum salt.

Hasan Şaş, topla birlikte aşk yaşayan bir futbolcuydu. Toptan ayrılmazdı yani, ne zaman ki bir arkadaşı bomboş olacak, ofsayt olmayacak, pas verirse boş kaleye gol atabilecek yada kaleci ile karşı karşıya kalacak pas atardı. Hasan Şaş topla hızlanmazdı kısaca, topla birlikte sahada "8" çizerdi.

Fm oynayıp buralarda kendini tatmin etmeye çalışan sabit fikirliler gibi değilim en azından.

1 - Geleceğe yatırım değil, geleceğe gem vurmaktır Giovani'yi almak.

2 - Potansiyel falan yok bu adamda. Kendimizi kandırmayalım.

3 - 6 milyon € değil, 8,5 milyon €. O paraya inan 3 tane falan Gio ayarında adam alınır.

3 tane Gio alınır demekle olmuyor işte.Kim alınır nasıl alınır onları söyle,boşa sallamak kolay..

Geri
Üst Alt