#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Aramızda Serhaddddlaşmaya çalışanlar mı var ne :D

dünya kupasından sonra herhangi bir takıma gidecek ve 2 sene sonra biz bu adamı neden elimizden kaçırdık ki diye içten içe üzüleceğiz 20 yaşında bu potansiyel süper

Bu forumda Arda, Arshavin'den iyi diyen var.

Kalitesi aşağı yukarı Messi ile eşit sayılabilecek Arshavin'den bahsediyoruz. Premier League'nin Messi'si denilen adam.

Sonra kalkıp bu kafa yapısındaki birisini savunan birisi var. Sizde kalkıp bu savunan kişiye bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz.

Boş yere uğraşmayın.

Gio'yu oynayamamakla suçlayanlar.

Lincoln'ü, Bülent Korkmaz nasıl oynatmadıysa. Feldkamp nasıl oynatmadıysa.

Totteham'a geldiği yılki hocası kendisini oynatırken, kendisinden sonra gelen hoca Gio'ya hiç şans tanımadı.

Ayrıca Barcelona beğenmedi bıraktı diyorsunuzda.

Sir Alex Ferguson, Pique'yi beğenmedi.

Zamanında Fabregas'ı Barcelona gönderdi.

Ayrıca ilk sezonunda yani daha 17 yaşındayken, 30'dan fazla maça çıktı Barcelona'da.

Vay be , her gelen topçu 1 yıl geçmeden Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi bölümünde alıyor soluğu. :(

Kalitesi aşağı yukarı Messi ile eşit sayılabilecek Arshavin'den bahsediyoruz. Premier League'nin Messi'si denilen adam.

Sonra kalkıp bu kafa yapısındaki birisini savunan birisi var. Sizde kalkıp bu savunan kişiye bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz.

Boş yere uğraşmayın.

arsahivi daglara taslara neden sıgdıramıyosun hayırdır sanki menajeri gibisin

Düşünüyorumda her sene 2-3 yabancıyla yollarımızı ayırıyoruz,ve bu mebla 6-7 milyon €'yu her türlü geçiyor,böyle bir yatırımı alkışlardım ama Dünya Kupasından sonra 8'e dudak bükenler,zam yiyen bir bonservisle hayal olduğunu anlayacaklar,Stoch'u alırız diye de sevinmiyorum,çünkü onu bize yar etmezler.

Bence bu adamı kaçırmayalım. Daha çok oynamadı ki bizim takımda.

Boş yere uğraşmayın.

Arda Arsenal´de oynasın Arshavin kadar etki yapar belkide fazlası . Şu adamları bu kadar abartmayın Messi´ye yakınmış . Robben yakın desen anlarımda .

Düşünüyorumda her sene 2-3 yabancıyla yollarımızı ayırıyoruz,ve bu mebla 6-7 milyon €'yu her türlü geçiyor,böyle bir yatırımı alkışlardım ama Dünya Kupasından sonra 8'e dudak bükenler,zam yiyen bir bonservisle hayal olduğunu anlayacaklar,Stoch'u alırız diye de sevinmiyorum,çünkü onu bize yar etmezler.

Stochu bize yar etseler bile,ben Giovaninin daha iyi topcu olduguna inaniyorum.

Kacirmamaliyiz :(

Gio'yu oynayamamakla suçlayanlar.

Lincoln'ü, Bülent Korkmaz nasıl oynatmadıysa. Feldkamp nasıl oynatmadıysa.

Totteham'a geldiği yılki hocası kendisini oynatırken, kendisinden sonra gelen hoca Gio'ya hiç şans tanımadı.

Ayrıca Barcelona beğenmedi bıraktı diyorsunuzda.

Sir Alex Ferguson, Pique'yi beğenmedi.

Zamanında Fabregas'ı Barcelona gönderdi.

Ayrıca ilk sezonunda yani daha 17 yaşındayken, 30'dan fazla maça çıktı Barcelona'da.

Zaten herkesi de bu kısım aldatıyor ya..Barcelona her sene böyle gençlere şans verir, beğenip bırakmadıkları dünya yıldızı olur, beğenmedikleri genelde unutulur gider..Fabregas demeyin bana Allah aşkına o mevzu farklı çünkü..

Boş yere uğraşmayın.

Bu forumda kendini futbol uleması sanan senin gibi kişiler de var maalesef..Böyle her yoruma bu tarz yorumlar yazarsan cevabı da bu şekilde olur..Adam 3 yıldır top oynamıyor, Barcelona'nın şans verip yolladığı, Premier ligde adam gibi maça bile çıkacak kadar yeterli görülmemiş, kiralanması ya da satılması için takım aranan, Dünya kupasında en fazla 3 maç oynayıp sonra paşa paşa İngiltere'deki karanlık günlerine dönecek bir gençten bahsediyoruz..8 milyon verip de Gio'yu almak elbette ki büyük bir hatadır..8 milyona karavana atma hakkı yok şu anda Galatasaray'ın..

Ayrıca normal bir şekilde Gio'yu beğenmeyenleri tartışacaksan tartış, böyle üsluba hiç gerek yok..Sonuçta bu forumdaki insanlar Aydın Yılmaz'ın Jesus Navas olmadığını 2 senede zor anladı..Almıyorsa yönetim bir bildiği var demektir..

Zaten herkesi de bu kısım aldatıyor ya..Barcelona her sene böyle gençlere şans verir, beğenip bırakmadıkları dünya yıldızı olur, beğenmedikleri genelde unutulur gider..Fabregas demeyin bana Allah aşkına o mevzu farklı çünkü..

16 gol attı o sezon ama ?

Arshavin denilen adam Güney Amerikalı olsa bugün herkesin taptığı bir adam olurdu.

Teknik desen çok iyi. Sürat desen çok iyi. Çalım yeteneği desen çok iyi. Kısa boyuna rağmen fiziği kuvvetli. Tempo, çeviklik, kondisyon desen hiç bir sıkıntısı yok. Premier League'de oynuyor.

Ayrıca çok iyi bir bitiriciliği var. Arsenal'de 2009'dan bu yana 48 maçta 21 gol attı. Attığı golleri anlatmama gerek yok isteyen YouTube'den izleyebilir. İçeri kat ederek vurduğu plaselerle attığı golleri.

4-3-3'ün en uç sol noktasına cuk oturan bir adam. Yanlış hatırlamıyorsam kendisi röportajında "seneye Barcelona'ya transfer oluyorum" demişti.

arshavin1.jpg

Geri
Üst Alt