#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Giovani'ye kötü futbolcu demiyorum ben ama ne var asistinde sol ayağıyla indirmiş adamın önüne. Basketbolda topu pota altında ki adama indirmek gibi. Abartmayın.

Nasıl ne varmış Ahmet ? Şaka mı yapıyorsun ? Adam paraşütle top indirmiş ayağa resmen daha ne yapsın ? Böyle pasları her zaman göremiyoruz, sıradan birşey değil bu Giovani'nin yaptığı. Sıradanmış gibi anlatmayın lütfen.

Nasıl ne varmış Ahmet ? Şaka mı yapıyorsun ? Adam paraşütle top indirmiş ayağa resmen daha ne yapsın ? Böyle pasları her zaman göremiyoruz, sıradan birşey değil bu Giovani'nin yaptığı. Sıradanmış gibi anlatmayın lütfen.

Yokla uçaktan fırlattı pası :asd: Abartmayı ne kadar seviyoruz biz.

Bizim ligimiz çok sert.Gio gibi oyuncular için zor.

Ayrıca Fenerbahçe maçında Bilica ve Lugano'yu maymun etmiş arkadaşta kendisiydi. Bak Lugano ve Bilica diyorum!

Bari yönetim bi açıklama yapsa alıncakmı alınmıcakmı en azından forumda tartışmada olmaz...Kalırsa formasını alıcam zaten :)

Bari yönetim bi açıklama yapsa alıncakmı alınmıcakmı en azından forumda tartışmada olmaz...Kalırsa formasını alıcam zaten :)

Dünya Kupası performansı görülmek isteniyor. Bugüne kadar bir açıklama yapılmamasının nedeni bu yüzden. Frank Rijkaard'ın bu konuyla alakalı: ''Giovani'nin takımdaki geleceğini zaman gösterecek'' gibi bir açıklaması vardı son maçtan sonra. Yönetim aklı sıra işini sağlama alıyor ama kendilerinin burada ıskaladığı birkaç nokta var; Benfica ve Tottenham'ın para aşkı!

Bu forumda kim kalmalı dendiyse gitti, ilginç :D inşallah bu gitmez.

Bi sualim olucak giovanniyi buraya niye postaladınız gittiği kesinmi acaba ? diye sormadan edemicem

Solak topcumuz kalmadi gencler.

Bu adamın kiralık sözleşmesi bitti mi ?

Bizim opsiyonu kullanmamız için belli bir tarihe kadar para yatırmamız gerekmiyor muydu ? Cevap evet ise bu tarih geçti mi ?

Bu tarih geçeli 1 ay oluyor neredeyse..:) İyi ki bonservisiyle almamışız, yoksa bomba elimizde patlayacaktı...Şimdi yine İngiltere 2. lige kiralarlar artık..

Bence yapılan en buyuk hata Santosu Jo ile bir tutmak oluyor. Sitelerdeki yorumlara bakıyorum spor yazarlarına hepsi acayip saptamalar yapıyorlar. Santosa ne yaptı ya kac gol attı geldi geleli diyorlar, ne oynadıki diyorlar. Ben sunu merak ediyorum arkadaslar dos santos bizim gol sıkıntımızı cozecek forvet midir...

Dos Santos bir ortasaha oyuncusudur. Daha duzgunu bizim tabirimizle sağ acıktır. Geldi geleli kadro sorunlarımız yuzunden yerinde oynayamadı. Zaten mac eksigi olan bir oyuncu. Ama yetenekli bir oyuncu daha cok genç yarın bir gün Keitayı satsanız yada sakatlansa gözü kapalı yerinde Santos var diyebileceğiniz bir adam ama biz anlayamıyoruz. Bize göre Ribery de 3 para etmesdi bizim yazarlarımız neler yazdılar adama gönderene kadar. Ettiğimiz zarar ortada. Son olarak şu istatisliğe bakmanızı istiyorum. Parantez ici attıgı gol sayısıdır.

2006–2007 FC Barcelona B 26 (6)

2007–2008 FC Barcelona 37 (4)

2008– Tottenham Hotspur 15 (1)

2009-2010 →Ipswich Town(kiralık) 8 (4)

2010- Galatasaray 16 (0)

Sonuç bu adam golcü değil. Gol özellikleride olan içeriye iyi kat edebilen bir Orta Saha oyuncusu bizim dilimizde Sağ acık. Santosun alınmaması basının büyük başarısı olarak Ribery gibi 2 3 sene sonra yüzümüze tokat olacak gibime geliyor. Koskoca Meksika da orta saha oyuncusu yok yetişmiyor yeteneksiz iş bilmeyen Santosa kalıyorlar deilmi bu bile olayın saçmalığının kanıtı. Ki bu cocuk 21 yaşında yazık bence. Maçları iyi izlerseniz iyi ve moralli bir Santosun topla beraber neler yaptığını hızını cabuklugunu görmeniz cok kolay.

Geri
Üst Alt