#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Yanlış anlama felan değil gençler uçtu o adam

Yeniden Dos Santos!

Galatasaray, uzun süre peşinden koştuğu Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptırınca geçen sezon kiralık oynattığı Giovanni Dos Santos'un transferini tekrar gündemine aldı. Sarı-Kırmızılıların Meksikalı futbolcunun bonservisi için daha önceki görüşmelerde 7 milyon Euro isteyen Tottenham Hotspur'un kapısını tekrar çalacağı öğrenildi.

lig tv

Yeniden Dos Santos!

Galatasaray, uzun süre peşinden koştuğu Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptırınca geçen sezon kiralık oynattığı Giovanni Dos Santos'un transferini tekrar gündemine aldı. Sarı-Kırmızılıların Meksikalı futbolcunun bonservisi için daha önceki görüşmelerde 7 milyon Euro isteyen Tottenham Hotspur'un kapısını tekrar çalacağı öğrenildi.

lig tv

ohh beee ben bu haberi dun aksamdan beri bekliyordum. helal bee alalim 2-3 taksitte oderiz.. ben kendi adima 3 tane gio formasi alacam soz.. :D

Gio'yu umarım almayız..7 miyon euroya çok daha iyisini buluruz..Çok üzülürüm alırsak..:D

meksikanın en iyisi maçta

7ye bugün alalım meksika gruptan çıkarsa en az 10-12 ye temmuzda satarız :D

Gio'yu almayalım, kiralayalım.

gecmis olsun

Rijkkard siz salaksinzi diyecek yonetime bekleyin

Dünya Kupasının en kötü takımlarından birine karşı maçın ilk yarım saati dışında pek bir şey yapamadı..Aslında maç da pek bir şeye benzemiyordu..Çok iyi oynadı diyemeyiz..Kalan 2 maçta da Meksika'dan çok bir şey beklemiyorum..4 milyona alabiliriz böyle giderse Gio'yu..

Geri
Üst Alt