#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Dünya Kupasının en kötü takımlarından birine karşı maçın ilk yarım saati dışında pek bir şey yapamadı..Aslında maç da pek bir şeye benzemiyordu..Çok iyi oynadı diyemeyiz..Kalan 2 maçta da Meksika'dan çok bir şey beklemiyorum..4 milyona alabiliriz böyle giderse Gio'yu..

peki son yarim saatee kalecinin 90 dan cikardigi sutu ne

hangi maci seyrettin:)

4 5 milyon euro ya vermezlermi ya haldun üstünel halleder aslinda ama istemek lazim isallah lig tv nin haberi dogrudur

Abartmayı ne kadr seviyorsunuz..90 dan çıkarttığı şutmuş..İyi bakalım devam edin böyle..2 maç daha izleyeceğiz hep birlikte ne de olsa..

Güney Afrika'yı geç, onun öncesinde ; İtalya, İngiltere gibi takımlara karşı yine iyi oynadı. Hayır, dos Santos 2 maçtada ''olağanüstü'' bir şekilde oynasa, siz yine itin gö.üne sokacak birşey bulacağınız için, kurumuş bo.u eşelemeyin boşuna.

İyiki gol falan atmadı bir an önce elenir Meksika umarım :D

Giovani Dos Santos'a bugünkü maçtan sonra da kılıf bulan biri varsa köprüden atsın kendini.

Dos Santos olacak olsa olurdu diyorum, bunu anlamıyorsun sonra yok kurumuş bilmem ne yok itin bilmem neresi..Adam senin düşündüğün kadar iyi olsa Tottenham'da da harikalar yaratırdı merak etme..Yıllardır bir olayını görmedi hiç kimse..Barcadaki 1 senesine bakıp aldanmamak lazım..Çok oyuncu var malum barcada benzer türde olup da sonradan kaybolan..

Dos Santos olacak olsa olurdu diyorum, bunu anlamıyorsun sonra yok kurumuş bilmem ne yok itin bilmem neresi..Adam senin düşündüğün kadar iyi olsa Tottenham'da da harikalar yaratırdı merak etme..Yıllardır bir olayını görmedi hiç kimse..Barcadaki 1 senesine bakıp aldanmamak lazım..Çok oyuncu var malum barcada benzer türde olup da sonradan kaybolan..

kac yasinda oluyo bu senin futbolcu dediklerin 13 falanmi:)

yahu futbol izleyin futbol

oda olmuyor baska sporlari izleyin

fotomac fanatikle olmaz bu isler

yok izleyemiyorum diyosan kalk bi spor yap profesyonelce yada olmadi yari amator

hadi o da olmadi amator spor yap:)

Dos santosu alsak ne olacak orta saha olmadıktan sonra?Yani bişey oldumu bu sezon?

2 dk akıllı olunda orta saha isteyin zaten keita arda banko oyuncular kanatlarda.

Kariyerinde Galatasaray'la birlikte 3 takımda oynamış ve 21 yaşına henüz basmış bir adam bu. Neyin harikalar yaratmasından bahsediyoruz? Her futbolcu, her lige alışacak diye bir şey yok. Adaptasyonun tut, özgüvenine kadar birsürü arka planı var bu olayın. 19 yaşında bambaşka bir ülkeye transfer yapmış adam bırakta 2 sezonda ortamı tanısın, kendini lige göre geliştirsin. FIFA adamı turnuvaya damga vuracak 15 futbolcu arasında gösteriyor, burada ''İyi olsa buraya gelmezdi'' diye üstü çiziliyor oyuncunun. Garip oğlu garip anasını satayım.

kac yasinda oluyo bu senin futbolcu dediklerin 13 falanmi:)

yahu futbol izleyin futbol

oda olmuyor baska sporlari izleyin

fotomac fanatikle olmaz bu isler

yok izleyemiyorum diyosan kalk bi spor yap profesyonelce yada olmadi yari amator

hadi o da olmadi amator spor yap:)

Sende bırak ben bu işleri biliyorum ayaklarını..Aydın Yılmaz'ın Jesus Navas olmadığını 2 senede anladı sonuçta bu taraftar..Serdar Eylik'i hala bir Pedro ayarında görenler var..Gio'yu da yine bu adamlar Dünya'nın en önemli topçularından biri ilan ediyor..Adam kaç senedir Tottenham'la..Hazırlık kampında da oradaydı merak etme..Barcanın aldığı Keirrison vardı aynı şekilde Benfica'ya gitti, olmadı..Şimdi Fiorentina'ya kiralandı yine..Büyük ihtimal yine olmayacak..Bu tip oyuncular çok..Ve evet Gio da kaybedenler kulübünün bir üyesi..Adını sanını duymadığın afrikadaki kulüplerde oynayan değerleri 100 bin euroyla 400 bin euro arasında değişen bir grup çapsız topçuyla maç yaptı Meksika takımı ve Gio da ilk yarım saat iyi oynadı...Hepsi bu, fazla büyütme gözünde..

Herkesin fikirlerine saygimiz sonsuz fakat gio kesinlikle takimda k-a-l-m-a-l-i..

S. Serhat Türkel isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster

1 - Geleceğe yatırım değil, geleceğe gem vurmaktır Giovani'yi almak.

2 - Potansiyel falan yok bu adamda. Kendimizi kandırmayalım.

Potansiyel her adamda vardır. Zannettiğin gibi büyük oyuncu falan olma potansiyeli yok diyorum ben. Fiziken yetersiz en başta. Hem size olarak ufak, hem de gücü yok. Koşarak adam geçebiliyor sadece. Pasları, şutları tehlike yaratmıyor. Oyun zekası üst düzey değil. Böyle dolu adam var dünyada.

Elano'yu savunanlar gibi, Gio'yu savunanlar da çıktı başımıza. Bu arkadaşlara cevap vermeyeceğim artık çünkü yoruldum. Gio'ya laflarımı söylemeye devam ederim tabi.

bu serhatin gio icin yazdiklarindan sadece bir kaci

Sende bırak ben bu işleri biliyorum ayaklarını..Aydın Yılmaz'ın Jesus Navas olmadığını 2 senede anladı sonuçta bu taraftar..Serdar Eylik'i hala bir Pedro ayarında görenler var..Gio'yu da yine bu adamlar Dünya'nın en önemli topçularından biri ilan ediyor..Adam kaç senedir Tottenham'la..Hazırlık kampında da oradaydı merak etme..Barcanın aldığı Keirrison vardı aynı şekilde Benfica'ya gitti, olmadı..Şimdi Fiorentina'ya kiralandı yine..Büyük ihtimal yine olmayacak..Bu tip oyuncular çok..Ve evet Gio da kaybedenler kulübünün bir üyesi..Adını sanını duymadığın afrikadaki kulüplerde oynayan değerleri 100 bin euroyla 400 bin euro arasında değişen bir grup çapsız topçuyla maç yaptı Meksika takımı ve Gio da ilk yarım saat iyi oynadı...Hepsi bu, fazla büyütme gözünde..

ok kardesim buyur yazzz

herhalde bundan onceki hollanda macini falan seyretmeye zamanin olmamis

onlarda capsiz sanirim haklisin:)

aydin denen adami ciktigi gunden beri benden cok kotuleyen kac kisi varmis ac oku konu duruyor orada:)

dedigim gibi fanatik fotomac olaylari bunlar

sahaya bakinca gorunen potansiyel baskaaaa 2 boyutlu gazetede gorunen baska

ok kardesim buyur yazzz

herhalde bundan onceki hollanda macini falan seyretmeye zamanin olmamis

onlarda capsiz sanirim haklisin:)

aydin denen adami ciktigi gunden beri benden cok kotuleyen kac kisi varmis ac oku konu duruyor orada:)

dedigim gibi fanatik fotomac olaylari bunlar

sahaya bakinca gorunen potansiyel baskaaaa 2 boyutlu gazetede gorunen baska

Gio'yu da kötüleyen bir o kadar adam var ilk geldiği günden beri..Hatta gelmeden..Ben de onlardan biriyim:) Sonuçta zaman gösterecek kimin haklı olduğunu..Daha fazla yazmak gereksiz, anlaşamayacağız..:)

Geri
Üst Alt