#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gün kalmıyor arkadaslar Son gün 30 Haziran muş opsiyonda

Yönetim Santos'u hem son maç performansına kadar değerlendirmek istiyor, hemde transferine o zamana kadar belirli bir kaynak yaratıyor. En azından benim tahminim o yönde. Kaldı ki Hıncal Uluç'ta aynı şeye değinmişti son yazısında. O yüzden bir kaç gün daha sabır gerekiyor sanıyorum.

Dünya kupasında iyi oynayanlar sonrasında büyük bir düşüş yaşıyor , bizde bu şans varken yine böyle bişey olur

Ne oynadi ki Dunya Kupasi'nda, hala topu alip bir yerlere goturuyor, 20 pozisyondan birinde de sonunu getiriyor ve pas veriyor. Ne yapalim oyle adami?

Yaptığı işin sonunu getirmiş olsa ne işi var Galatasaray'da. 33 yaşında oyuncu değil ki, kendini geliştiremesin bu adam. Sizi görende her dönem Galatasaray'a Ronaldo'lar, Messi'ler geliyor zanneder. Bilmem kaç sezon Aydın, Mehmet Güven'lere sabır ettiniz bir şey çıkmadı, birazda şu adama sabır gösterirseniz göbeğiniz çatlamaz.

Ona sabredecegime Emre Colak'a sabrederim, Gio'nun ne artisi var ki Emre'ye oranla? Topu alip gidiyor baska birsey yaptigini gormedim Gio'nun acikcasi.

Yakisti bilader yakisti. Adam gol atsa veya asist yapsa kurban kesecegim zaten. Oyle kanat oyuncusu mu olurmus? Topu alip gitsin sonunda fisss. Oyle sey olmaz bey babalar.

Yakisti bilader yakisti. Adam gol atsa veya asist yapsa kurban kesecegim zaten. Oyle kanat oyuncusu mu olurmus? Topu alip gitsin sonunda fisss. Oyle sey olmaz bey babalar.

O zaman Ferguson hırbosundan gelsin sana : "istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez." Bu çocuk fizik bölümlerinde potansiyel enerji konusunda okutulmalı üzerine tartışılmalı o biçim potansiyel var cengaverde..

Tabii yahu Ferguson hirbosuna sor bakalim senede 42 gol atan Ronaldo'yu mu tercih eder yoksa ilk senelerinde surekli topu alip hareket deneyen sonunda da ya topu kaptiran ya da yere dusen Ronaldo'yu mu? Potansiyeli olabilir ona birsey diyemem de Galatasaray'da ve Meksika'da oynadigi topa bakip way way way anam oooof diyecek adam varsa bence baska sporta yonelsin.

Tottenham tercihi yerine 11 garantisi olmadan Barca'da kalmayı kabul etse, şu an birçok kişiye ''vay be' çektirecek türde bir oyuncu olabilirdi. Zira bu adamın en büyük sorunu ''özgüven'' di. Onu da oynayarak aşmaya başladı. Eğer bu sene bizde kalırsa, çok daha fit ve yararlı bir dos Santos seyrettirecektir.

Orda kalsa soyle olurdu, bizde bir sene daha oynasin super olur gibi laflara kanacak halimiz yok. Iyiyse iyidir kotuyse kotudur arkadas. Yonetimin ona verecek parasi varsa ve onun da arada sirada oynamaya gonlu varsa buyursun gelsin, ama sanmiyorum.

Orda kalsa soyle olurdu, bizde bir sene daha oynasin super olur gibi laflara kanacak halimiz yok. Iyiyse iyidir kotuyse kotudur arkadas. Yonetimin ona verecek parasi varsa ve onun da arada sirada oynamaya gonlu varsa buyursun gelsin, ama sanmiyorum.

O kadar zor durumda değiliz. Sadece belirli planlamalar yapılıyor şu sıralar. Ayrıca bir futbolcunun iyi yada kötü olması bir şeyi değiştirmiyor, bu iyi futbolcudur deyip gideriz 'x' bir adam alırız ama tutmaz. Zaten Santos sadece ''yatırım'' için alınacak bir oyuncu da değil. Kanat oyuncusu olup, o çapta pres yapan çok az adam var. 21 yaşında, potansiyeli var, kendini geliştirebilir, takıma para kazandırabilir ve en önemlisi takıma katkı sağlayabilir. Bunlar yeterli Santos'u ölçüp, biçmek için.

ben kesinlikle alinmali diyorum

turnuvada goz zevkimi arttiran 6 futbolcudan biridir bence

messi, tae se, gio, cherundula, salcido, ayew

Tabii yahu Ferguson hirbosuna sor bakalim senede 42 gol atan Ronaldo'yu mu tercih eder yoksa ilk senelerinde surekli topu alip hareket deneyen sonunda da ya topu kaptiran ya da yere dusen Ronaldo'yu mu? Potansiyeli olabilir ona birsey diyemem de Galatasaray'da ve Meksika'da oynadigi topa bakip way way way anam oooof diyecek adam varsa bence baska sporta yonelsin.

Ne alaka reyis istatistikte 2 kişiyi değil de aynı futbolcuyu eski yıllarıyla karşılaştırmak çok saçma. Al işte kendin de diyorsun Ronaldo ilk senelerde hiç bir katkı vermiyordu diye sonradan adam uzay topçusu oldu ben de aynı şeyi söylüyorum Dos Santos çok ama çok iyi bir yatırımdır tutar tutmaz bilemem ama zaten her zaman alıcısı da bulunur elden çıkarılmak istendiği zaman..

Reyizle tamamen zıt düşünüyorum. Alınmalı. Gayet katkı da yapacaktır.

Gelince hemen değişilmez oyuncu olmayacak ki zaten.Alacağız 2 sene rotasyonda kullanacağız.Bu bölümde antrenmanlarda ve şans bulduğu maçlarda kendini geliştirecek.2 yıl sonra Keita gidince takıma banko olarak koyacağız.Yani tamam belirli eksiklikleri var ama bu aşılmayacak birşey değil.Genç oyuncu yetiştirmek kolay değildir.Hangi çocuk anasının karnından komple futbolcu doğuyor ki?

O kadar gelecek vaadediyorsa Tottenham'da kalsin agalar birakin bu potansiyel islerini. Ona verecegimiz paranin azina kanatta canavar gibi adamlar bulunur. Ne o oyle topu sur sonrasi yok, sevmem hic.

yapma reis al da at dedigi en az 3 asistden donme pas var yahuuuuu:)

sabri gibi topu durtup sonra pesinden hizla kosmuyor adam

topu arkadaki ayagiyla suruyor alabilirsen al:)

cok seviom valla o tarz topcular olsun takimda

topu depdikten sonra kosan fundamentalsiz adamlar olmasin lutfen:)

biraz fiyatini dusursek dadindan yenmez

1 yıl daha opsiyonlu olarak kiralamak (kiralanabiliyorsa) en mantıklı olandır. Bu adamın potansiyeli bellidir zaten. Hem elimizden kacırmamak hemde bu sene ki durumumuzdan dolayı -maddi sıkıntı ? - en doğru çözümdür.

rijkaard santosu arayıp kalmasını istemiş. Santos da ıstanbulda cok mutlu oldugunu ve kalmak ıstedgını soylemıs. Menajerını arayıp tottenhamla galatasaray arasında anlasma saglanırsa galatasarayda kalmak ıstıyorum demıs . yonetım ıste bonservıs ıcın bıraz ındırıme gıtmek ıstıyo. santos buyuk ıhtımalle kalıcak.

Geri
Üst Alt