30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 48 Saat

zaten hemen gitmeyeceği kesin yani kendisine bu kadar yardımı dokunmuş bir klübü çekip gideemez. keşke form tutsa da sakatlanmasa tam gereken adam:(

Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 48 Saat

hemen de gidebilir aslında Lİnderoth çok kaliteli ama işi bitmiş

Cevap: # Sercan Yıldırım v2

insanlar diger topikte çıldırdı ama iyi muhabbet dönmüştü, herneyse sanırım bugün bekledigimiz son gece olacak , ak koyun kara koyun ortaya çıkacak

bi arkadaşa cevap yazıodum onu buraya yazayım.

gignac demiş arkadaş tolouse bırakmaz değeri çok yüksek ve biz alamayız die düşünüyorum değeri şuan 12M

Hah şöyle, sonunda akıllıca bir hamle.

--------------------------

Bu gece pek hareketli geçecek...

Renkdas gignac falan demiste o imkansiz 20 Milyon euro ya romaya vermedi Toulouse su saatten sonrada yabanci transferi cok zor ters koseler haric bizi Sercan acar son gunde

Gignac'ı artık para satın alamaz bu saatten sonra :D:D

haydi caner seni bekliyoruz bu gece gel.

Size bir kötü haber. Haldun Üstünel, CSK Moskova şartlarımızı kabul ederse Caner'i

alacağız dedi. Üstünel 1-2 oyuncu ile daha görüşüyoruz son karar Rijkaard vericek şeklinde açıklama yaptı. Sercan'ın hakkında konuşmadı.:)

konuşsaydı umudum kalmazdı :)

Beyler bari bu sefer yavaş gidin, yarın kalktığımda bunu da 1000 sayfa yapmış olursunuz bu gidişle:D

Burada milletin saçma muhabbet etmesinden en çok ben sinir olmuşumdur sanırım. Ne zaman girip şöyle bir iki Sercan analizi yapalım dedik, kursağımızda kaldı. 3 gün no post üstüne şöyle sağlam iki dayak da ben atayım bari...

Hala tag kısmına saçma sapan şeyler yazıp duruyorlar,daha biraz önce sildim. :sopa:

Haldun üstünel Caner'le anlaştık bi kaç kişiyle daha görüşüyoruz dediğine göre büyük ihtimal ufuk ve sercan'dır bu geceyi sabırsızlıkla bekliyorum :D bide myc ne demek ya, ben yeni olduğum için bu forum dilini daha çözemedim :S

Mesaj Yazma Cezası;)

4-4-2'ye donus?

Özhan Canaydın dönemlerinde ileride Kewell Galatasaraya gelecek ama ilk 11 de yer bulamayacak deseler neremizle gülerdik acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt