30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sercan Yıldırım v2

Konu dışı mesaj yazanı assanız daha iyi olur bidaha konu dışı mesaj yazamaz :icon_twisted::icon_twisted:

Biliyorsunuz, Scoutgs'ye cok güveniyorum. Hem Caner'i, hem Sercan'i, kesin bizde dediler. Imzalar attildi dediler.

Ama Haldun Ustunel'in, Caner hakkinda yapmis oldugu aciklama, kafami karistirdi.

Bu aciklama acikcasi benim kafami karistirdi.

Haldun Ustünel niye böyle bir aciklama yaptiki? Eger bittiyse, resmi aciklama gelirdi. Niye teklifimizi yaptik bekliyoruz deme ihtiyaci duysun?

Kafam bir hayli karisti ve Sercan konusundaysa ister istemez korku yasamaya basladim. Dedigim gibi, Scoutgs'ye güveniyorum, ama, Haldun Ustunel'in aciklamasi kafami karistirdi...

söylenilene göre rusyadan caner ile ilgili evrak bekleniyormuş

Eminmisin? :eek:

Ben ayin 1 diye biliyorum yani sali günü saat 17 de? :confused::confused:

kardeş orda bi kafa karışıklığı var

benim bildiğim yarın saat 17.00'a kadar yerli transferi bitmeli ve federasyona bildirilmeli

ama yabancı transferi için 1 eylül saat 17.00 son

yanlış da biliyor olabilirim

Ya ben izliyemiycem spormax var ama babam fenerli fener maçına bakıcak. :/

Selam Renktaşlar ben geldim 2 saat yolculuk yaptım ama aklım tamamen burdaydı yolda radyo açıktı şöfere gittim abi radyosporu açsana felan bile dedim belki maçtan önce bi açıklama gelir diye ama yokmuş :) şimdi eve geldi eşyaları attım bi köşeye laptobu açtım saldırdım gs.org'a ama nafile :( sonra yine burdayız nöbetteyiz

artık sabrın son saflarıdayım şu maç bitsede alsak getirsek sercanı umutlarım tükenmeye başlasada belki ışığı ayakta tutmaya yetiyor :D

bu arada 1 eylül saat 17 değil yarın gece 12 transferin bitiş zamanı...yani 27 saat var..nöbete devam...

Yine döndük yok fenerli yok beşiktaşlı diye.. Önemli olanın takıma yarar olduğunu niye anlamıyosunuz

amma uzattınız bu fenerli bjkli olayını

yaw adamlar en azından dürüstler, net şekilde söylüyorlar fenerli yada bjkli oldukalrını

bazı ezikler gibi sonradan dönme değiller

böyle saçma sapan konularla zaman harcamayın

Sercan'a Fenerli diye çamur atanların Galatasaray'a bugüne kadar ne faydaları olduğunu sorarım...

"Çamur atmak" mı sadece fox da izledigim bir röportajı söylüyorum. Ayrıca siz çok işe yarıyorsunuz galiba Galatasaray için. Yönetimden falan mısınız?

Kusura bakmayın ben taraftar olarak elimden geleni yapıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt