#30 Josué Pesqueira

Hetecan degilde floryanin suyuna biri mallik seviyesi artirici katiyor diye dusunuyorum.
Ne bu adam bu kadar iqsuz hareket yapardi ne tesiste ciplak dolasan tarzan kardesimiz bu kadar beyinsizlik gosteriyordu.

Var bisey ama cozecegim soz.
Cavanda konusuna katilmiyorum. Yeteneksizin teki, ilk macindan beri bence.

Josue ise daha iyi olur, kalitesi belli ama beklentileri abartmamak gerekir.

Cavanda konusuna katilmiyorum. Yeteneksizin teki, ilk macindan beri bence.

Josue ise daha iyi olur, kalitesi belli ama beklentileri abartmamak gerekir.
Yok be hakan cavanda trabzondayken hatirlamiyormusun neler yapiyordu.
Ha mal mi extra mal ama su copluk ligde hizini konusturan zaten yildiz oluyor. Bu heriftr bu var en kotu kosup arayi kapatiyordu, by herif son 6-7 aydir saldim cayira mentalitesinde.

Tolga cezali oldugunda soyle kisa bir sure orta sahaya koyup alan kapatmak uzerine oynatmali. Denemek acisindan bizde enteresanliklar ust level cunku olmaz diyemiyor insan belki tutar.

Bana göre son şansı. Galatasaray seviyesi için yeterliliği bu maçla beraber anlaşılacak.

Biz bu herifi niye aldık? Hayroviç in orta saha versiyonu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza'nın beğenmediği adamı aldık oynatıyoz xd

Fener'e gol attı diye futbolcu transfer edersen olacağı bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hani kolunda kaptanlık bandı ile gezen, rezil bir 8 numara var ya bizim takımda, aha bu ondan bile kötü futbolcu!

Bu adam ilk 11 oynasın Selçuku bile aratır bize herhalde.

Beyinsizlik konusunda Yasin ve Sabri ile yarışabilecek kapasitede.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

transfer dönemi nekadar berbat gectiginin bir kaniti daha resmen cöpleri takima doldurduk allahdan sirf kiralik geldi

Ben bu herifin niye bu kadar begenilmedigini anlamiyorum.

0 bonservis dusuk yillik ucretle aldik.Akhisar ve Gencler deplasmanlarindaki galibiyet gollerinde katkisi var.

Anlayacaginiz fiyat performans olarak normal gidiyor su anda bence

Keske Emre Colak kalsaydi.

Bunu top diye oynar.

Selçuk'tan bile daha iyi olmayan eleman. Sezon sonu yolcu zaten

Ozguveni olan kaliteli bir futbolcu olarak biliyordum lakin GS büyük mü geldi artik ne olduysa şut atmaya korkuyor, ilginç.

Geri
Üst Alt