#30 Josué Pesqueira

Sen kaç paralık topçusun lan? Galatasaray'da oynamak bu kadar kolay mı? Derhal defol.

bos beles bir herif. Emreyi tutsaydik

Sneijder'a alternatif olur dedik ama yanıldık sanırım. Tamam çok teknik bilekleri var da mental sorunları mı vardır nedir bir türlü yapamadı gerekli üretkenliği

10 numara olarak vasfı ne çözemedim henüz. Ne Sneijder gibi pas özelliği olan, şutör bir oyuncu. Ne Sosa gibi duran top kullanabilen, oyun kurabilen bir adam. Ne Fernandes gibi dar alandan çalımla çıkabilen. Emre Çolak'ı geçtim, Bilal Kısa kalsa daha iyiydi. Adam en azından sol ayağının dışıyla topa konuşmayı öğretiyordu.

Şut çekeceği yerde pas veriyor bjk maçındaki pozisyonu unutamamış korkarak oynuyor.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderin boku olamaz
Edit: selcugun bile boku olamaz

bugün beklediğim josue gibi oynadı attığı paslar ara paslar baya iyi fizik olarakta güçlenmiş gibi tabi rakip çok zayıf ancak bugünkü oyunu bana ümit verdi !! transfer edildiğinde işte bunları yapacak kapasitesi olduğu için çok sevinmiştim umarım düzelmeye başlamıştır

Kardeş sen köyüne dön.

Beğendim. Emre Çolakın bir tık üstü

Fiziksel anlamda sıkıntılı yalnız

Emre Çolak'ın 2 tık altı gibi gördüm bende.

Emre çolak top diye oynar bununla yahu.

Beğenmedim açıkçası ayrıca. Çok inişli çıkışlı oynuyor ve acemice çok anları var.

Ilk yarida bekledigimden iyi oynadi. Yinede taa Bursa zamanindan beri begenmedigimi belirtmek isterim

Mac eksiligi var bariz. Herkes Emre Colak'i Isco yapmis...

Bugun ilk yarida pas zamanlamasi falan Emre'ye bakarak daha iyidi. Abartmayin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fiziksel eksikliği var. Sneijder gittiğinde yerine alternatif olabilir ama büyük kulüpte olduğunun farkına varıp biraz kendini geliştirmesi lazım. Son vuruşlar brumanın eski hali gibi.

Pasları güzeldi ama şut atmayı öğrenmemiş

Bu ateş üfleyerek sönmez

Kötü değildi açıkçası, adam gibi süre almadığını da göz ardı etmemek lazım

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt