#30 Josué Pesqueira

Lan kamil orada 1 dakika bekleyeceğine 10 saniye bekler pası atamaz mıydı.
10 saniye mi?

eren toptan ilerde yani ofsaytta ayrica adamlar bir iki saniyede erene pas imkanini kapattilar

o pozisyonun tek oluru vardi sag ayagi ile topu ileri dogru almak

ne zaman josue topu iceri dogru aldi pozisyon bitti

hem daha neyi tartisiyoruz

Atamadi oldu bitti her oyuncunun basina gelebilir

Son düzenleme:
maçgünü de yazmıştım.adam 70den sonra oyuna giriyor topa basmıyor pres bile yapmıyor.sanki maçbaşından beri oynayıp yorulmuş gibi.hiç sevmem böyle tipleri.maradona messi sanki.

Ne o ergenligin mi tuttu yine sacma sapan konusuyorsun. Adam akilli cümle kurabilecegini zaten beklemiyorum, en azindan alinti yapma da zamanimi calma.

gecen cumleleri sokustururken boyle demiodun
bakiom yine kendini uzman falan cikarmissin heralde akillanmayacan hicbir zaman

gecen cumleleri sokustururken boyle demiodun
bakiom yine kendini uzman falan cikarmissin heralde akillanmayacan hicbir zaman
Okumadigim cümlelere karsilik vermemem gayet dogal. Karsimda ciddi biri olsa verirdim dogru dürüst. Sana karsi argüman kullanacak kadar düsmedim, sende böyle düsünebilirsin saygi duyarim ki yeterki alinti yapip zamanimi calma.

Uzman cikardigim fln yok, yine lafi kendin anladigin gibi anliyorsun. Degerli üyeler o gün 'Bu adamin asil mevkisi sag kanat, hep orda oynuyor' diyerek karsilik verirken bugün nasil olurda birden ayni kisiler kanat oynamasin diyor benim gibi bilgisiz birine aciklayi versinler o sekilde.

Simdi aman buna cevap vereyim de deme, he sen haklisin uzam cikardim, yeterki senin kafadan calan arkadaslara alinti yap. Yoksa sonra bana atarlaniyorsun fln diyorlar.

Son düzenleme:
Okumadigim cümlelere karsilik vermemem gayet dogal. Karsimda ciddi biri olsa verirdim dogru dürüst. Sana karsi argüman kullanacak kadar düsmedim, sende böyle düsünebilirsin saygi duyarim ki yeterki alinti yapip zamanimi calma.

Uzman cikardigim fln yok, yine lafi kendin anladigin gibi anliyorsun. Degerli üyeler o gün 'Bu adamin asil mevkisi sag kanat, hep orda oynuyor' diyerek karsilik verirken bugün nasil olurda birden ayni kisiler kanat oynamin diyor benim gibi bilgisiz birine aciklayi versinler o sekilde.

Simdi aman buna cevap vereyim de deme, he sen haklisin uzam cikardim, yeterki senin kafadan calan arkadaslara alinti yap. Yoksa sonra bana atarlaniyorsun fln diyorlar.

ya tamam sus okuyacak halim yok
ben sunu dedim siz sunu dedinizciligi birak bas agritiyon
iyi gunler

Bundan bi cacık olmaz. Sinirim geçince belki fikrim değişir ama kaç gündür sövüyorum herife.

Açık ve net konuşayım ben bu golü atardım.Sağ ayağınla topu stop eder sol iç plase ile uzak köşeye bırakırsın bu kadar basit.Forvet ve arkasında oynayan oyuncuların iki ayağı da iyi olacak , ah kötü ayağıma geldi diye ağlamayacak.

josue'nin ayağına geldiğinde bunu yapabilmesi için 1,5 sn gibi uzun bir süre vardı, o ne yaptı , topu düzgün stop edemedi ,az sola çekti vurmadı tekrar sağına almaya çalıştı falan.Bildiğin umut vari hareketler..

Belki şampiyonluk golünü atacak lig uzun herkesten verim almalıyız oyuncularımızı kaybetmeyelim

ilk gundeme geldiginde mahalle karisi gibi gobek atanlari hatirliom

GSCFC sasirtmadi as alw.

yakında golleri atnca göbek atabiliriz heiscim

Sneijder yerine her maç ilk 11 başlasa ondan daha fazla gol-asist performansı verecektir.

Bjk maçı için çöpe atılmayacak kadar değerli bir joker oyuncu.

golü hazirlayan adam, topu kazanip hizli atagi sekillendirmis

Bence çok etkili değildi bugün. Ayrıca çok ezildi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziksel anlamda iyi değil, ama golde payı var.

Biraz daha çok oyuna dahil olmasi lazim

Geri
Üst Alt