- 23 Temmuz 2011
- 75.681
- 51.167
- 4.843
Wesley al at dedi resmen o pasla.
Yapamadı.
Sağlık olsun
Yapamadı.
Sağlık olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu herif kanat filan degil rintin bey.ya cesaret edip selcuku kesecen tolga-josue yapacan,ya da sinoyu sola atip 10 nolu mevkiye josue yi koyacan.öbür türlü herifi de takımı da mundar edersin..
Kanat olmadığı için oyuna almadı ki Riki paşamız muhtemelen defansif katkısını düşündü ya da Selçuk beyimizi kesmeye yemedi![]()
Kesmeye çalıştı ben aksini demedim ki ama kabul edelim Kayseri maçından sonra gelen tepkilerden çekindiği için hiçbir gelişim sağlamayan Selçuk'u 90 dakika oyunda tuttu ve çıkaramadı. Rize maçında 60dan sonra yürüdü resmen sahada herif değişiklik hakkı durduğu halde alamadı oyundan 90 dk durdu. Eğer bu adamı Kayseri maçından sonra 90 dakika oynatması o maçta çıkardığı için yapılan eleştirilerden veya yönetimden baskı geldiğinden dolayı değilse durum daha vahim.Selcuk beyini son 4 yilda kesmeye cesaret eden tek antrenorun adini soyler misin?
Hani de jongun geldigi ve sakarlandigi ilk mac?
Kimdi o?
Ya elestirecekseniz zeka kirintisi gosterin.
Ben mac sonrasi cok kizdim ve cekip gitsin dedim ama tabi o direk mactan sonra ani bi reaksiyon idi. Ama yinede anlamiyorum o pozisyonu yahu. Sabri olsa, Yasin fln olsa anlarim ama Josue gibi teknik bir oyuncu onu gole cevirmeliydi.Atsaydı taraftarın yeni sevgilisi olurdu. Bir pozisyon çok şey demek hele hele bu tip maçlarda. Ama inşallah kendini affettirip gol ve asistlerle katkı verir
Kesinlikle. İlk kontrolde sıçtı batırdı. Orada topu adam gibi önüne alsa kalecinin açıyı kapatma şansı olmadan zaten ya gol yapar yada erene verir boş kaleye attırırdı. Ama resmen eli ayağına dolandı. Kontrol edemediBen mac sonrasi cok kizdim ve cekip gitsin dedim ama tabi o direk mactan sonra ani bi reaksiyon idi. Ama yinede anlamiyorum o pozisyonu yahu. Sabri olsa, Yasin fln olsa anlarim ama Josue gibi teknik bir oyuncu onu gole cevirmeliydi.