#30 Josué Pesqueira

Wesley al at dedi resmen o pasla.

Yapamadı.

Sağlık olsun

Dua etsin dönen pozisyon gol olmadı yoksa şimdi Portekizde'ydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu herif kanat filan degil rintin bey.ya cesaret edip selcuku kesecen tolga-josue yapacan,ya da sinoyu sola atip 10 nolu mevkiye josue yi koyacan.öbür türlü herifi de takımı da mundar edersin..

Dediklerinde en ufak tutarli yan yok.

Selcugu de jongun ilk geldigi gun kesen adamdir Riekerink.

Hala josue yok kanatti degildi diyorsan zaten isin ozunu kavrayamamisin. Adam kaleci ile bombos karsi karsiya yaninda bombos eren bos kaleye yuvarlamak icin bekliyor topu erenin onune yuvarlayamiyor bos hali saha topcusu hala josue capsizini koruyorsun. Herif ayagina aldigi her topu kaptirdi yahu ne kanadi ne stoperi orta sahasi??

Kanat olmadığı için oyuna almadı ki Riki paşamız muhtemelen defansif katkısını düşündü ya da Selçuk beyimizi kesmeye yemedi ;)

Selcuk beyini son 4 yilda kesmeye cesaret eden tek antrenorun adini soyler misin?

Hani de jongun geldigi ve sakarlandigi ilk mac?

Kimdi o?

Ya elestirecekseniz zeka kirintisi gosterin.

alındığında çok sevinmiştim ama tek kelimeyle adam etkisiz eleman gibi oynuyor umarım bu da küçük takımların büyük oyuncusu gibi çıkmaz ama ilk işaretler çok kötü :(

Bu seviye icin yetersiz Josue.

Kacirdigi gol icin demiyorum bunu. Takim Avrupa devleri gibi pas yaparken, Josue girer girmez paso pas hatasi yapti.

Kiralamamiz iyi olmus. Kupa maclarinda veya cok sikintili dönemlerde oynayabilir.

zamana ihtiyacı var , ama sneijderi kesecek diye atıp tutanlar futboldan anlamıyor.

Selcuk beyini son 4 yilda kesmeye cesaret eden tek antrenorun adini soyler misin?

Hani de jongun geldigi ve sakarlandigi ilk mac?

Kimdi o?

Ya elestirecekseniz zeka kirintisi gosterin.
Kesmeye çalıştı ben aksini demedim ki ama kabul edelim Kayseri maçından sonra gelen tepkilerden çekindiği için hiçbir gelişim sağlamayan Selçuk'u 90 dakika oyunda tuttu ve çıkaramadı. Rize maçında 60dan sonra yürüdü resmen sahada herif değişiklik hakkı durduğu halde alamadı oyundan 90 dk durdu. Eğer bu adamı Kayseri maçından sonra 90 dakika oynatması o maçta çıkardığı için yapılan eleştirilerden veya yönetimden baskı geldiğinden dolayı değilse durum daha vahim.

Görüldüğü üzere aciz duruma düşüp karşı tarafa hakaret etmeden de düşünce savunulabilirmiş ;)

ben sana ne desem boş gerizekalı josue 17 yasında ergen olsan anlarım o saçmalığını fake atsan fabri yerde boş kaleye bırakırsın seri pas versen boş kaleye soldaki bizim topçu kimse o atar direk top geldiğinde köşeye vursan gol ne yapsan gol sen ne yaptın top ayağına yapıştı beynin durdu belki 0-2 den bile büyük tramva yaşatacaksın kargalara ve camia tarafından büyük sempati kazanacaktın eyy gerizekalı kendinide yaktın bizide

Olan oldu artık maalesef galibiyetten etti bizi o kaçan golle. Ama geldiğinden beri de Akhisar maçı dışında hep kanatta oynatıldı anlamak mümkün değil. Zaten en beğenilen maçı da Akhisar maçıydı. Riekerink'in beğendiğim en önemli özelliği oyuncuları mevkilerinde oynatmasıdır ama bu adamı sırf Braga da orada oynatıldı diye kanada monte etmeye çalışması anlamsız. Ya da Selçuk veya Sneijder'i oyundan almaya çekinmesi nedeniyle böyle bir yola başvuruyor. Herifin kariyer sezonu Bursa da 10 numara da oynadığı pozisyondu. Onun varlığında kanatlarda oynayan Volkan ve Bakambu, santraforda Fernandao gol yağdırmışlardı. Bu adam organizatör bir adam, kanattan topu dribbling ile taşıyacak bir adam değil. Hatta Sneijder'e göre daha net bir 10 numara. Hele hele 4-2-3-1 kanadında hiç olmaz. Braga da da 4-4-2 nin kanadında oynamıştı yanılmıyorsam. En azından onun bir mantığı var ama 4-2-3-1 kanadına topla gidebilen adamlar gerekir. Bu tarz yetenekli adamlardan doğru şekilde faydalanmamız lazım.

Tapa

Başarsaydı kral olacaktı. Şimdi gel de psikolojik etkisini atlat bunun. Maç sonunda çok üzgün gözüküyordu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Atsaydı taraftarın yeni sevgilisi olurdu. Bir pozisyon çok şey demek hele hele bu tip maçlarda. Ama inşallah kendini affettirip gol ve asistlerle katkı verir

Atsaydı taraftarın yeni sevgilisi olurdu. Bir pozisyon çok şey demek hele hele bu tip maçlarda. Ama inşallah kendini affettirip gol ve asistlerle katkı verir
Ben mac sonrasi cok kizdim ve cekip gitsin dedim ama tabi o direk mactan sonra ani bi reaksiyon idi. Ama yinede anlamiyorum o pozisyonu yahu. Sabri olsa, Yasin fln olsa anlarim ama Josue gibi teknik bir oyuncu onu gole cevirmeliydi.

Ben mac sonrasi cok kizdim ve cekip gitsin dedim ama tabi o direk mactan sonra ani bi reaksiyon idi. Ama yinede anlamiyorum o pozisyonu yahu. Sabri olsa, Yasin fln olsa anlarim ama Josue gibi teknik bir oyuncu onu gole cevirmeliydi.
Kesinlikle. İlk kontrolde sıçtı batırdı. Orada topu adam gibi önüne alsa kalecinin açıyı kapatma şansı olmadan zaten ya gol yapar yada erene verir boş kaleye attırırdı. Ama resmen eli ayağına dolandı. Kontrol edemedi

Gol kaçar dert değilde bir karar verseydi şut mu çekiyor pas mı veriyor.

Sinirim geçince pozisyonu tekrar izledim. Ters ayakla oynamanın azizliği olmuş biraz da . Sağ ayağına güvenemiyor demek ki yoksa gelişine sağla vursa ya gol ya da en kötü korner olurmuş . Solakların sağ ayak sağlakların da sol ayak çalışması lazım. Yasinin de var böyle saçmalıkları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamın resmen eli ayağı birbirine dolandı, o an anladım Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olması imkansız,sadece antrenman oyuncusu olur kupada falan oynar.
Kadroda var olan herhangi bir oyuncuyu zorlaması imkansız.. Nitekim adam zaten kanat değil

Geri
Üst Alt