#30 Josué Pesqueira

lan o golü atsan kahraman olacaktin. yeni statta ilk derbilerinde adamlari aglatacaktin!

ya kritik dakkada kaçmış bi gol. bu pozisyon gol olmuş olmamış umrumda değil. 2 0dan 2 2ye getiren o beyinsiz herif bu maçın tek suçlusu

pas mı verıyım sut mu cekıyım dıye zaman kaybetti top gelırken ya da hafıf kontrolden sonra uzak koseye bıraksan suan bonservısını konusuyorduk

Pas ya da sut cek abi ne diye dusunuyorsun. En kotu karar kararsizliktan iyidir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır gol kaçtı o ayrı da aklı olan topçu pozisyonu sonlandırır vur olursa olur olmazsa olmaz o ayrı gol yiyeyecektik bir de. Hayvan gibi vurucan abi o durumda . Olmazsa aut olacak korner olacak geriye pozisyon olmayacak azıcık beyin olsa işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

O pozisyonun devamında bir de gol yeseydik o zaman görürdüm ben buraları.

Acımazdım sülalesine gömerdim.

Sadece Sabri o pozisyonda gol atamasaydı üzülmezdim yoksa bir 15 yıl daha kurtulamazdık bundan.

2011-2012 playoff zımbırtısında trabzonspor maçında son dakikada boş kaleye atamayan mehmet batdal'ı hatırlattı.

İlk yarı Sneijder de karşı karşıya kaçırdı.Josue için tek pozisyonda "topçu değil" falan diyemem.

Gelişine vurmalıydı ama ters ayağına gelince afalladı.Neyse ki yediğimiz kontrada golü yemedik.

Pozisyon anında sövdüm ama :asd22:

Oyuna girdiği hiçbir maçta iyi oynamadı böyle oynayacaksa bir daha hiç girmesin.

Oğlum niye vurmuyorsun gelişine, kaleci çıkarsa falan yine gam yemiycem ama mal gibi bekleyip kaptırdın topu.

Sneijder tabi asist yapamaz. Koyuyorlar onune boyle mallari o guzelim paslari p..c ediyorlar sonra Snijder az asist yapti

Sent from my iPhone using Tapatalk

AMfXaZxGJCLREpoTxBIZ0ycKTj9xzVdMQhj4HcaICe1WrsUfYPazMZ8XOqAZesNywrHjb3ALhWIrOO3NcJuxPQOUvITEcOnQIFSZB3QBS1e7KRuHA3BNXpbQ5WHeGgnSR0dv-XQUu7SNtGZMFlDUyG_7zCs=w160-h117-nc

Geri
Üst Alt