#30 Josué Pesqueira

Derhal kovulmasi lazim. Alacaklari verilsin defolsin gitsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sigi gibi gönderilmesi gereken bir oyuncu dün gene hic bir varlik göstermedi

Kimse birşey demiyor ama bugün beğendim ben bu oğlanı azıcık aklını başına toplamış

fizik olarak kendini geliştirirse daha iyi olacaktır

mesela haftaya Kayserispor maçına

Sneijder-Josue
------Tolga----

Tandemiyle çıkabiliriz

De jong - Josue olmalı

azıcık koşan orta saha fark yarattı resmen

Zirvede bırak.

8 numara pozisyonunda Josue>Selçuk
Ama kaptan kesilir mi küser sonra yazık.

Mücadele olarak ilk defa vasatın üstüne çıktı herhalde.

Ben Josue'yi süper olmasa da beğendim bugün. Mentalite olarak istediğim ortasaha tarzına yakındı. Durağan oynamıyo, pas attıktan sonra koşuya devam ediyo ki bu da marke edilen oyuncuları rahatlatıyo bana göre. Sürekli sağa sola pas atmak yerine isabetsiz de olsa dikine oynamaya çalışıyo. Bu da kanat oyuncularımızın topu ayağına beklemek yerine boş alanlara kaçmalarını sağlıyo, ve yine bundan dolayı da Sneijder ve Podolski daha boş alanlar buluyo, daha rahat oynuyolar. 2 seneden beri çok kez dediğimiz gibi bu takımın en büyük sorunu ortasahadaki durağan ve sürekli yan pas yapan oyunculardır. Benim fikrim eğer yönetim Tolgay gibi birisini alamayacaksa ortasahada Josue-Nigel ikilisiyle devam etmeliyiz.

basit, temiz oynadı, topu devamlı istedi ve iyi mücadele etti

Umarim bugünkü oyunu bizim gerizekalilarin gözünü boyamaz da bunu satin almazlar sezon sonu.

selcugun yerine oynasa bi kac mac iyi olur.
bence bugüne ve kupa macinda cok iyidi, kupa macinda 10 kisi kalmamiza ragmen iyi mücadele etti orta sahada.
sneijderin yerinde pek varlik gösteremedi ama biraz daha defansif olarak iyi oynuyor.
bi kac mac denesek iyi ederiz ama bence gelecek mac yine selcuk de jong oynar.
linnesi oynatmadigina göre bunuda oynatmaz.

Geri
Üst Alt