#30 Josué Pesqueira

bugüne kadar hic begenmiyordum yalnız son kupa ve bugünlü lig maclarında begenimi kazandı güzel oynadı

haftaya kesme su adamı rimerik,de jong-josue oyunumuzu degistirir

bunun yerine cok daha iyi bir box to box oyuncu kiralamis olsaydik selcuku her hafta yedek görürdük

Bu herifi ilk defa begendim gerçekten böyle devam etsin.

Bunun bile iyi oynadığı maçı gördüm ama şu Selçuk bu maçta bile leşti Galatasaray ın orta sahada 4. Oyuncusu olmalı selçuk
De Jong > Tolga > Josue > Selçuk

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 numara oynayınca yeteri kadar üretici olamıyor iç oynarsa fizik gücü yetersiz kalıyor kanat oynarsa yavaş kalıyor nerde oynatcaz bu adamı anlamadım

Kaleden uzak oynayinca iyi oynuyor Diagonel paslariyla faln fark yaratiyor.

Selcugun yerine cok rahat oynar.

Selcuk DeJong Tolga Josie icinde en kotu adam Selcuk ama yeri en garanti adam da selcuk abv

sezon basindan beri her mac banko oynayan büyük selcuk inan'dan 10 kat daha iyi oynadi

Adam 10 numara değil 8 numara olduğu için iyi oynadı dün.

Bence adamı ödüllendirip sürekli oynatsalar Selçuk'tan daha verimli oynar.

Akhisar maçında attığı paslarla meloyu hatırlattı :( Canım melo'm.

Valla kendisi Galatasaray ayarında bir topçu değil maalesef ama kesinlikle Selçuk'a bakarsak Gerrard gibi kalıyor yanında
De Jong'un performansınıda çok sevmiyorum adam 2 metrekare içinde top oynuyor maç boyunca

Sneijder
Josue-Tolga​

Ortasahası denenmeli bence Kayserispor maçında

Haftaya De Jong ile denemek lazım. Fena oynamıyor son zamanlarda bugünde beğenmedim ama Selçuk'tan iyidir

Tempo sorunu cekiyordu 3 Mac üst üste oynadi düzeldi

Tolga dönene kadar De Jong'la beraber oynasın.

Sent from my iPad using Tapatalk

katiyen jonk ve selcuk ayni anda sahada olmamali
joshua bile olur boylece orta sahada kivrak bir topcumuz daha olur. jonk ve selcuk hem agir hemde oyunu 4 mt karede oynuyor

Oynadikca daha da iyi olmaya basliyor... Mücadele ediyor herseye ragmen, ve teknik kapasitesi yüksek, mücadeleci oyuncular her daim cok faydali olurlar...

Tolga, Josue, Sneijder orta sahasini izlemek isterim.

Geri
Üst Alt