30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Buluşalım seninle. Karaman'dan Karadeniz'e, oradan doğuya bir gidelim. O zaman görürsün. Anguslar boşuna damızlık alınmadı tarihimizde ilktir. Et fiyatları coştu hatırlatırım.

ben her tarafımızı saran küçük başlardan bahsediyodum :dispirited:

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.

mhpnin kazanamayacağı belli neden sarıgüle vermezler inanılır gibi değil ben mhpli olsam sarıgüle verirdim

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.

Bulurum seni. Benim cemaate üye yaparım ona göre.

Oyları nasıl artacak ben onu anlamış değilim. Ya önceden vermemiş adam şimdi ne düşünüp verecek?

İstanbul'da 40'larda oy mücadelesi olur bana göre.

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Sen ne düşünüyorsun?

Trabzon banko AKP'nin. Bosu bosuna soru isareti yapmayin bence :D

Hatta daha da ileriye gidiyorum Karadeniz Bölgesi'ni tamamen AKP alacak.

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Hocam millet artık ses kaydına,belgelere felan takılmıyor eğer yaşadığı şehirde gerçekten hizmet varsa ona veriyor.Sonuçta bu yerel seçim parti meselesini pek karıştırmamak lazım,MHPli bir abimle görüştüğümde tabii ben MHPli olduğunu bilmiyordum bu hizmet geri kalmamalı ben AKP'ye vereceğim ama meclis için MHP'ye vereceğim diyordu..

Belli olmaz. Chp adayi Canalioglu sehirde cok sevilen bir isim.

Mhp liler buyuk oranda canalioglu na oy veriyor bu secim.

Buyuksehir yasasi olmasaydi basabas olurdu yuzde 2 ile alirdi.

Su anda ilceler koyler nasil etkiler bilemiyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yaşadığım ilçede son seçimde %70 almıştı akp yarın %30'u zor görür. beklenilenin aksine asıl oy kaybının büyükşehirlerden çok anadolu şehirlerinde olacağını düşünüyorum.

Asıl ilk tepki vermesi gereken onlar malum şike davasında rte'nin tutumu ortada, istese çok rahat kupayı trabzona verirdi ama trabzonluları anlamakta zorluk çekiyorum chp ye basmaları gerekirken inatla akp diyorlar kendi düşen ağlamazmış daha çok beklerler kupayı...

Eheh bakıcaz

tapa tapa duuu

Hocam dediğim gibi şöyle bir mantıksızlık var.%56 için AKP'nin geçen seçim almadığı 800 civarı yeni oy alması lazım.

Bu 800 bin oy nereden gelecek?

Var sayalım 3 büyük parti dışında TÜM SEÇMENLER eksiksiz AKP'ye verdi..Buradan gelecek yaklaşık 60 bin

740 bin daha lazım

CHP'ye oy veren adam tutup AKP'ye vermeyeceğine göre MHP'den alacağız. Gene TÜM MHP'nin eksiksiz AKP'ye geçtiğini varsayalım firesiz (650 bin)

Dediğiniz orana ulaşmak için CHP seçmeninin yaklaşık %15 ila 20'sini kendine çekmesi lazım bu ekstrem gelişmelere rağmen.

neden mantıksız dediğimi izah etmek istedim :)

Akp %40'ı geçemez genelde. %35 civarı olur diyorum bende. Chp de %30-32 Mhp de belirgin bir artış olabilir.

Asıl ilk tepki vermesi gereken onlar malum şike davasında rte'nin tutumu ortada, istese çok rahat kupayı trabzona verirdi ama trabzonluları anlamakta zorluk çekiyorum chp ye basmaları gerekirken inatla akp diyorlar kendi düşen ağlamazmış daha çok beklerler kupayı...

Trabzon'u anlamak mümkün degil. AKP ezici üstünlük saglar orada

Geri
Üst Alt