Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 1.183
İnanılır gibi değil ..bu ülkenin başına bir gelecek var...şu gökçekin ve bunların tüm bu olanlardan sonra bu oranda oy alması izahı yok.... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Airport
Dogru parti kazaniyor. :encouragement:
Ne kadar propaganda yaparsaniz yapin anti-AKPciler, sonunda milletin çogu Erdogan'i istedigini çok, ama çok açik.
Müslüman olduğu içindir.
Dogru parti kazaniyor. :encouragement:
Ne kadar propaganda yaparsaniz yapin anti-AKPciler, sonunda milletin çogu Erdogan'i istedigini çok, ama çok açik oluyor.
Bazı kanallara göre 11 puan öndeyiz ligde..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hüseyin Celik de ayri bi cinsMadem boks tarihinden haberin yok, bari konusma.
Muhammed Ali - Frazier örnegi veriyorMuhammed Ali her seferinde Frazier´in agzini burnunu kirardi, Frazier bikmazdi diyor
Oglum, 3 kere dövüstüler, birinde Frazier Ali´yi k.o. etti, birinde Ali Frazier´i t.k.o. etti, birinde de 15 raund ölümüne dövüstüler.
Hatta Ali "1 raund daha dövüsseydim, ölürdüm" demistir.
GSC Forumdaki üyelerin cogu CHPli biraz mhpli var. ve cok az akp li
Anlamiyorum arkadas. Bu koskoca ülkede bu olaylara DUR diyecek hic bir kisi, kurum yok mu?
Secim günü elektrikler kesiliyor, oy sandiklari caliniyor, bin bir tane düzenbazlik dönüyor ama hic bir yaptirim olmuyor buna karsi.
Batmis bu ülke, bitmis bu ülke. Bu nasil bir haldir böyle. Tabiri caizse ülkeyi bok götürüyor.
Iyi ki yurt disinda yasiyorum. Olaylari uzaktan takip ederken bile cildiriyorum, bir de orada yasasam herhalde cinnet gecirirdim.
Bu Ülkeyi bu hale getirenlerin allah bin belasini versin. Suna bak ya, adam resmen diktatör kesilecek basimiza.
Seneye Apoyu da cikartir, dogu da mis gibi özerklik verirler. Ohh. Yazik lan gercekten cok yazik.
Evet Akp'ye oy vermek için 3 neden sıralayın ve lütfen dürüst olun.