Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.858
- 4.226
- 1.468
Daha sandıkların %52'si açıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamiyorum arkadas. Bu koskoca ülkede bu olaylara DUR diyecek hic bir kisi, kurum yok mu?
Secim günü elektrikler kesiliyor, oy sandiklari caliniyor, bin bir tane düzenbazlik dönüyor ama hic bir yaptirim olmuyor buna karsi.
Batmis bu ülke, bitmis bu ülke. Bu nasil bir haldir böyle. Tabiri caizse ülkeyi bok götürüyor.
Iyi ki yurt disinda yasiyorum. Olaylari uzaktan takip ederken bile cildiriyorum, bir de orada yasasam herhalde cinnet gecirirdim.
Bu Ülkeyi bu hale getirenlerin allah bin belasini versin. Suna bak ya, adam resmen diktatör kesilecek basimiza.
Seneye Apoyu da cikartir, dogu da mis gibi özerklik verirler. Ohh. Yazik lan gercekten cok yazik.
tam oy secimi sirasinda bütün illerde elektrikler kesiliyor
insan gercekten hayret ediyor !!!
Bakın şunu unutmayın bu ülkede en az 20 milyon kürt vatandaşımız var ve Chp ve Mhp neredeyse bu kesimden oy alamıyor.
Ak partiyi devirmek için bu şart.
Şahsen ben açıklamalarda Chp'ye güvenmiyorum çünkü daha önceki yerel seçimde aldık dediler İstanbul'u.
Chp anlaşılmıştırki elinde bu kadar koz varken muhalefet için yetersizdir.
Bu durumda tek yol Mhp'nin artık kabuk değiştirmesi olacak gibi çünkü bu adamların üstesinden ancak sağ parti gelebilir.
Müthiş bir hayal kırıklığı gerçekten.
Bunca vicdansızlığa rağmen geçen yerel seçime göre oylarını arttırmasını artık muhalefet şapkayı önüne koyup düşünmeli.
Bu arada Sarıgül'e de yazık oldu.Keşke güçlü bir sağ parti kurup girseydi seçime.
Bakın şunu unutmayın bu ülkede en az 20 milyon kürt vatandaşımız var ve Chp ve Mhp neredeyse bu kesimden oy alamıyor.
İnsanların akpye oy verme nedeni
1. Tek merkez sag partisi olması
2. Turkıyede yuzde 50lik bir kesimin chpden nefret etmesi
3. Akpnin muhafazakar olması.
4. Ozellikle akpye oy verenlerin yuksek kısmının zenginlesmesi
O fakirlik, sefillikle kaç kere airporta uğrayacaklarsa.
Kim bunlar
Uzun adamın balkon konuşmasını heyecanla bekliyoruz..
cemaat+mhp+chp ittifakına rağmen yüzde 47 lik büyük bir zafer daha..
genel seçim olsa yüzde 55-60 arası demek bu..
hayırlı olsun ülkemize , milletimize..