30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Seçim sonuçları bile kanal kanal değişiyor sevdiğimin memleketinde çivisi çıkmış deyince sonuç nedense Anti-AKP'ye bağlanıyor.. ulan bir yeri açıyorum %50 akp bir yeri açıyorum %43..

Anlamiyorum arkadas. Bu koskoca ülkede bu olaylara DUR diyecek hic bir kisi, kurum yok mu?

Secim günü elektrikler kesiliyor, oy sandiklari caliniyor, bin bir tane düzenbazlik dönüyor ama hic bir yaptirim olmuyor buna karsi.

Batmis bu ülke, bitmis bu ülke. Bu nasil bir haldir böyle. Tabiri caizse ülkeyi bok götürüyor.

Iyi ki yurt disinda yasiyorum. Olaylari uzaktan takip ederken bile cildiriyorum, bir de orada yasasam herhalde cinnet gecirirdim.

Bu Ülkeyi bu hale getirenlerin allah bin belasini versin. Suna bak ya, adam resmen diktatör kesilecek basimiza.

Seneye Apoyu da cikartir, dogu da mis gibi özerklik verirler. Ohh. Yazik lan gercekten cok yazik.

Anlaşma var zaten. Bu oy farkları bdp'lilerden geliyor.

Arkadas cebinizde paraniz yok alim gucunuz azalmis niye ve neye seviniyorsunuz Allah askina soyleyin cok merak ediyorum.

10153064_10152372517113064_368125202_n.jpg

Bakın şunu unutmayın bu ülkede en az 20 milyon kürt vatandaşımız var ve Chp ve Mhp neredeyse bu kesimden oy alamıyor.

Ak partiyi devirmek için bu şart.

Atatürkün partisi' ne atatürkçüler oy vermiyor kürtler değil lider yok arkadaş lider.. Türkiyenin başkentin de Ülkücü adamı aday gösteriyosun ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şahsen ben açıklamalarda Chp'ye güvenmiyorum çünkü daha önceki yerel seçimde aldık dediler İstanbul'u.

Chp anlaşılmıştırki elinde bu kadar koz varken muhalefet için yetersizdir.

Bu durumda tek yol Mhp'nin artık kabuk değiştirmesi olacak gibi çünkü bu adamların üstesinden ancak sağ parti gelebilir.

Müthiş bir hayal kırıklığı gerçekten.

Bunca vicdansızlığa rağmen geçen yerel seçime göre oylarını arttırmasını artık muhalefet şapkayı önüne koyup düşünmeli.

Bu arada Sarıgül'e de yazık oldu.Keşke güçlü bir sağ parti kurup girseydi seçime.

kesinlikle katılıyorum, türkiyenin akpyi devirmesi için muhalefetin MHP çatısı altında birlşmesi gerekiyor galiba, ankaraya bakınca bu gayet net görülüyor, mansur yavaş çok ciddi bir oy alıyor ankarada..

bu yapilan yolsuzluklara ve utanmadan havliyan hirsizlara yatacak bi mezar bulunur elbet...

Bakın şunu unutmayın bu ülkede en az 20 milyon kürt vatandaşımız var ve Chp ve Mhp neredeyse bu kesimden oy alamıyor.

Ak partiyi devirmek için bu şart.

13- 14 milyon gecen sene yapılan araştırmalara göre. En az 20 milyon biraz abartılı olmuş

Uzun adamın balkon konuşmasını heyecanla bekliyoruz..

cemaat+mhp+chp ittifakına rağmen yüzde 47 lik büyük bir zafer daha..

genel seçim olsa yüzde 55-60 arası demek bu..

hayırlı olsun ülkemize , milletimize..

O fakirlik, sefillikle kaç kere airporta uğrayacaklarsa.

Yapilsin Airport, Okular, Altyapi, Is yerleri

Fakirler daha zengin olsun, daha bilgili... daha iyi olsun..gelisin..yasam standarti yükselsin.

O fakirler, bilgisizler, dogular napsinlar ... ne gerek var onlara bir seyler yapmak .diye diye.. dogu hic gelisemedi.

Önce yazdim gibi..chp de ne gerek var diye diye..dogu da hic bi gücü kalmadi... Izmir ve ege bölgesinden olusiyor chp'nin Türkiyesi.

Senin düsünceni taktir etmiyorum bu konuda.

Geri
Üst Alt