- 8 Mayıs 2009
- 18.911
- 6.384
- 2.493
Sen 24:00da bak renkdaş
tapa tapa duuu
Kardeş bu yaşta çok bilme sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen 24:00da bak renkdaş
tapa tapa duuu
Yapilsin Airport, Okular, Altyapi, Is yerleri
Fakirler daha zengin olsun, daha bilgili... daha iyi olsun..gelisin..yasam standarti yükselsin.
O fakirler, bilgisizler, dogular napsinlar ... ne gerek var onlara bir seyler yapmak .diye diye.. dogu hic gelisemedi.
Önce yazdim gibi..chp de ne gerek var diye diye..dogu da hic bi gücü kalmadi... Izmir ve ege bölgesinden olusiyor chp'nin Türkiyesi.
Senin düsünceni taktir etmiyorum bu konuda.
11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.
Turkiyede en iyi strateji halkin cahil kalmasidir. Sicayim duble yoluna bilmem ne tesisine. Kac dil biliyor insanlar bilim nerde kac bulus yapiliyor. Kac gazete kitap okunuyor. Bunlari yapsin hicbiri de yapmaz. Ben cok gezdim turkiyede hepsinin basimin ustunde yeri var eyvallah ama cahil abi halk. Ha bunu sirf akp icinde demiyorum. Gozu kapali alevi oldugundan chpye oy basan da cok. Halkta gordunmu 12 yilda daha bi ilerleme kulturlu olma dunyaya acik olma gibi seyler. Kafayi kirmis millet duble duble yol. Burda da birader ne zaman hannovera sursem paso yol calismasi. Genisletiyolar yolu. Daha bi tane de yolu genisletiyolar helal olsun bunlara diyenine denk gelmedim
Uzun adamın balkon konuşmasını heyecanla bekliyoruz..
cemaat+mhp+chp ittifakına rağmen yüzde 47 lik büyük bir zafer daha..
genel seçim olsa yüzde 55-60 arası demek bu..
hayırlı olsun ülkemize , milletimize..
Uzun adamın balkon konuşmasını heyecanla bekliyoruz..
cemaat+mhp+chp ittifakına rağmen yüzde 47 lik büyük bir zafer daha..
genel seçim olsa yüzde 55-60 arası demek bu..
hayırlı olsun ülkemize , milletimize..
Mhp'li = asimile olmak mıdır ?
Ne diyorsunuz siz arkadaşlar ?
hangileri anti hirsiz?![]()
Dalga geçenler onlayn demi?
tapa tapa duuu
Ben bdp-kürt partisinden bahsettim. Yer yer bbp'den de oy aldılar.
Bravo sandığa gömünce dünyanın en büyük yolsuzluğu, sokaklarda öldürülen çocukların önemi kalmadı. Bravo hep böyle 1. devam edin ezdirmeyin kendinizi sonuçta cehape gelse namaz kılamazsınız, türban takamazsınız.
Çook hayırlı olacak görürsün sen... Bi ara ciddi ciddi dinlemek istiyorum senin gibi düşünenleri
edit: şöyle saatlerce hani nasıl hala bu şekil düşünebiliyorsunuz diye
Dalga geçenlerden biri değilim de Ankara için gerçekten bunu yazdın mı?![]()
:happy:
11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.