30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Yapilsin Airport, Okular, Altyapi, Is yerleri

Fakirler daha zengin olsun, daha bilgili... daha iyi olsun..gelisin..yasam standarti yükselsin.

O fakirler, bilgisizler, dogular napsinlar ... ne gerek var onlara bir seyler yapmak .diye diye.. dogu hic gelisemedi.

Önce yazdim gibi..chp de ne gerek var diye diye..dogu da hic bi gücü kalmadi... Izmir ve ege bölgesinden olusiyor chp'nin Türkiyesi.

Senin düsünceni taktir etmiyorum bu konuda.

Kardeşim sen beni yanlış anladın. Üslubumdan olsa gerek. Demek istediğim direk 1. basamaktan direk 50. basamağa sıçramaya çalışmak boş bir uğraş ve göz boyamadır.

Sen bilimadamı yetiştirmeden milyon tane labaratuvar kursan ne olur ?

O fakirler, bilgisizler, doğulular napsınlar diyorsun. Söyliyim sana napcaklarını, onların hiçbir zaman yanından bile geçemeyeceği airporta "hüloğğ" çekeceğine yaşam standartlarını yükseltecek, onları bu sefillikten kurtaracak adaylar peşinden koşsunlar. Geri kalmış toplumu yol yaparak, airport yaparak gözünü boyayıp kandırırsın ama onlar yinede geri kalmıştır.

11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.

Bravo sandığa gömünce dünyanın en büyük yolsuzluğu, sokaklarda öldürülen çocukların önemi kalmadı. Bravo hep böyle 1. devam edin ezdirmeyin kendinizi sonuçta cehape gelse namaz kılamazsınız, türban takamazsınız.

Turkiyede en iyi strateji halkin cahil kalmasidir. Sicayim duble yoluna bilmem ne tesisine. Kac dil biliyor insanlar bilim nerde kac bulus yapiliyor. Kac gazete kitap okunuyor. Bunlari yapsin hicbiri de yapmaz. Ben cok gezdim turkiyede hepsinin basimin ustunde yeri var eyvallah ama cahil abi halk. Ha bunu sirf akp icinde demiyorum. Gozu kapali alevi oldugundan chpye oy basan da cok. Halkta gordunmu 12 yilda daha bi ilerleme kulturlu olma dunyaya acik olma gibi seyler. Kafayi kirmis millet duble duble yol. Burda da birader ne zaman hannovera sursem paso yol calismasi. Genisletiyolar yolu. Daha bi tane de yolu genisletiyolar helal olsun bunlara diyenine denk gelmedim

TR ile Almanya nin farki var.

Almanya bu yol olaylarini Alt yapi olaylarini cokdan acdi.

Artik sadece ilaveten ufak ufak alt yapi iyilesdirmeler olioyr...ondan yanki yok.

Türkiye Almanya kadar gelismedi..ve daha cok yol alinmasi gerekir.

Antalya'da AKP önde gidiyor beklemezdim.

Seçim vaadi olarak twitter ve facebooku kapatmayi vaad eden iktidar nasıl bu kadar oy alıyor anlayamıyorum. İleri demokrasi dedikleri bu oluyor heralde. Bu arada facebook veya twitter kullanmıyorum onu da belirteyim.

Uzun adamın balkon konuşmasını heyecanla bekliyoruz..

cemaat+mhp+chp ittifakına rağmen yüzde 47 lik büyük bir zafer daha..

genel seçim olsa yüzde 55-60 arası demek bu..

hayırlı olsun ülkemize , milletimize..

Ne kullanıyorsunuz anlamıyorum ki. Bdp ile oy birliğine gittiniz sırf güç için, işi genel seçime çevirdiniz, çıkıp beni yedirmeyin diye ağlayan kim? :) Bi' kere zaten 55-60 diye oran veren adam bi' b*ktan anlamıyordur, net. Ben dalga geçmek için filan demiyorum oyunuz şu anda %44 ve %6 kaybınız var. Bunu düşünerek konuşun..

Not: Genel olarak yine %35 civarı destek aldınız ülkeden. Mhp'ye kaybettiğiniz oyu Bdp'den topladınız.

Uzun adamın balkon konuşmasını heyecanla bekliyoruz..

cemaat+mhp+chp ittifakına rağmen yüzde 47 lik büyük bir zafer daha..

genel seçim olsa yüzde 55-60 arası demek bu..

hayırlı olsun ülkemize , milletimize..

Hocaefendi'ye atılan iftiraları kınıyorum.. Adam dokunsa sizin partiniz okadar oy alamazdı. Internet yasak, elektrik gidiyor, ekonomi batmış durumda. Muta Rabia Para Sıfırlama Yolsuzluk Kaçakcılık 8.sınıf dünya ülkelerine boyun eğdiler ( iran suriye israil) kamplarda hile ile seçmen yapılan suriyeliler, kamplara sızıp olay çıkartan teröristler, bdp'nin malum yerleri alması, apo'nun istediği yasaların çıkması, koskoca mit ve trt'nin rte'ye çalışması, ülkenin polisi ve savcısına hakaretler paralel yalanlar rıza sarraflar yasin el kadılar 700 bin liralık saatler alo fatihler..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçen tartışıyoruz burda yok efendim neymi, Cemaatin oyun önemliymiş.Diyoruz kimse Feto istedi diye Akp'den vazgeçmez ama millet uzaktan gördüğünü doğru sayıyor.

Ben bdp-kürt partisinden bahsettim. Yer yer bbp'den de oy aldılar.

Kardesim merkez sag degil dedigin parti Eski demokrat parti tabanının yuzde 70ni alıyor. Sen bunlar kurtcu yada asırı muhafazakarmı sanıyorsun? Bunların yarısı sol partiye vermemek icin veriyor yarısı ise cıkarı oldugu icin veriyor.

Bu AKP'ye oy verenlerin hayatta kazanan tarafta olabildikleri tek konu AKP'nin kazandığı seçimler. Bu yüzden AKP ne halt ederse etsin, kazanan tarafta kalabilmek için oy veriyorlar AKP'ye. Yoksa politikaymış, ekonomiymiş, hırsızlıkmış, şuymuş, buymuş umurlarında değil. Maalesef durum bu.

Bravo sandığa gömünce dünyanın en büyük yolsuzluğu, sokaklarda öldürülen çocukların önemi kalmadı. Bravo hep böyle 1. devam edin ezdirmeyin kendinizi sonuçta cehape gelse namaz kılamazsınız, türban takamazsınız.

sokaktaki cocougun eylemde ne işi vardı?bi cenazesine bak bakalım turk bayragı gorecekmisin.bırakın arkadasım siz kor olabilirsiniz ama sessiz kesim herseyı goruyo.oturun hazmedin.

Çook hayırlı olacak görürsün sen... Bi ara ciddi ciddi dinlemek istiyorum senin gibi düşünenleri

edit: şöyle saatlerce hani nasıl hala bu şekil düşünebiliyorsunuz diye

daha dingin bir zihinle konuşuruz inşallah..

kısa nedenlerim..

sizin gibi "nefrete" değil "sevgiye" oy veriyoruz..

başbakanını sevdiği için güvendiği için oy veriyoruz,

başbakandan nefret ettiği için kime denk gelirse ona oy vermiyoruz..

çalsa da çırpsa da değil

bu ülkeyi başbakandan daha iyi yönetecek adam şu an olmadığı için

oy veriyoruz..

yolsuzluk olaylarına inanmadık..

biz başbakanımızı tahmin ettiğinizden çooook fazla seviyoruz..

11 senedir aynı laflar deniliyo ulkeye seriat geliyo ulke elden gidiyo ulke batıyor.bırakın bu işleri her secim sandıgı gomulen partileri elestirin iktidar partisini elestireceginize.

2002'den beri aynı yalanlar sayesinde ayakta kaldı akp.

Biraz da onlara baksan...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt