30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hatay'da neler oldu baştan AKP götürüyordu sonradan koptum ben oradan. Biri açıklarsa?

CANKAYA,YENIMAHALLE VE MAMAK

bu 3 yer açıklanmamış yani YSK'ya giriş yapılmamış eğer doğru ise o fark kapanır rahatça ve CHP öne geçer

ama baskı varmış hem ysk hem il örgütüne akeplilerce

Ankaralı sahip çık oyuna orayı kurtaralım

Ankarada 250.000 oy sayılmamış

Sent from my iPhone using Tapatalk

chpnin en yogun alacagi yerlerin en sona kalmasi manidar:DD melihin baskinini bekliyorum.:tongue:

Bazi seyler yeni cag zamaninda dogru calismiyor...sadece TR degil.. öteki ülkelerde de var.

Insanlar güc ile iyi davranamiyor...ilaki kötüye kulaniyor.

Aslinda bütün "genel sisteme" karsin proteso etmek lazim.

A Parti, B Parti, C Parti..cokda önemli degil.. resmi olarak farklari var..ama bilmis kisiler biliyor ki ..kim ikdidara/muhalefet gelse farketmez..hepsi ayni.

Cünkü Insanlar ayni ve ,,hiyerarşi ve politik sistem olusumunda" problemler var.

"Balik basdan kokar"

İmza diyorum ya. İşte anlatmak istediğim buydu zaten ben istemiyomuyum adam gibi yaşamayı adam gibi yönetilmeyi. Ama elimizdekiler beş kuruş etmiyolar işte. Toplumumuzda maalesef hala belli bir noktaya gelemedi. E bende doğal olarak kendimce bu şekilde tepki verebiliyorum oyumu vermiyorum başka ne yapabilirim ki hapislerde mi yatmalıyım gücüm bu kadar benim ne yazık ki..

Bir arkadaş yazmış lafa bak maaşım neden artmıyor diye. Burda sesleniyorum ona Felsefe de şunu derler Hangi filozoftu hatırlayamadım. Felsefenin tok karınla yapılabileceğini söylüyorlar. Biz bu ülkede varlık içinde yokluk yaşıyoruz önce iri çıksın bunu düzeltsin yoksa gerisi bahane.. Ne olacak gelip bayrağımızı mı indirebilecekler sanki onu yapacak güç biraz zor. Önce biz bi adam gibi yaşayacak standartlara gelmeliyiz. Ülkemizin nimetlerinden faydalanmalıyız hep birileri yememeli

Ankaranın iki büyük ilçesi keçiören-çankaya hatta keçiören 1 milyon nufusu ile sanırım türkiyenin en büyük ilçesi .. Ve melihin en çok oy aldığı yer keçiörendir.. 25 ilçeden 21 ini almışlar bitek çankaya kurtaramıyor malesef..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ama

Keçiören %92

Gölbaşı %95

Beypazarı %99

Ayaş %100

Güdül %92

Sincan %96

ÇANKAYA %69

YENİ MAHALLE %77

Kısaca olabilitesi var.

Ankara melih için cepte değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

İmza diyorum ya. İşte anlatmak istediğim buydu zaten ben istemiyomuyum adam gibi yaşamayı adam gibi yönetilmeyi. Ama elimizdekiler beş kuruş etmiyolar işte. Toplumumuzda maalesef hala belli bir noktaya gelemedi. E bende doğal olarak kendimce bu şekilde tepki verebiliyorum oyumu vermiyorum başka ne yapabilirim ki hapislerde mi yatmalıyım gücüm bu kadar benim ne yazık ki..

Bir arkadaş yazmış lafa bak maaşım neden artmıyor diye. Burda sesleniyorum ona Felsefe de şunu derler Hangi filozoftu hatırlayamadım. Felsefenin tok karınla yapılabileceğini söylüyorlar. Biz bu ülkede varlık içinde yokluk yaşıyoruz önce iri çıksın bunu düzeltsin yoksa gerisi bahane.. Ne olacak gelip bayrağımızı mı indirebilecekler sanki onu yapacak güç biraz zor bence

Aynen... yazim tam bitmemisdi, alinti yapdinda....bir iki cümle ilave etmsdim:

AKPli'lere koyun diyorlar..Ama yanlislari var.

Bu politik sistemi, partilere güvenen, sorgulamayanlar..herhangi bi partiye öteki partiden daha iyi diyenler... asil koyunlar.

Yukarda dedim gibi.. Parti marti olay degil..bütün genel Sistem ve modern yasam olusum sorgulanmali ve degismeli...bunun kolay olmadini belirtmeye gerek yok.

bu ankaralilara şaşiyorum arkadaşş hala nasil bu sonuc cıkar anlamıs değilim

Melih Gökçek 20 senedir o koltukta. Ben bu adamın mafyatik biri olduğunu yıllardır düşünüyorum. Her türlü şey beklerim.

Geri
Üst Alt