- 16 Aralık 2011
- 7.515
- 3
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatay da 3% önde chp
Boş oy pusulalarına akp basılmış
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hatay da Ak Parti önde gözüküyordu yarım saat öncesine kadar. İskenderun da CHP Öndeydi.
Bazi seyler yeni cag zamaninda dogru calismiyor...sadece TR degil.. öteki ülkelerde de var.
Insanlar güc ile iyi davranamiyor...ilaki kötüye kulaniyor.
Aslinda bütün "genel sisteme" karsin proteso etmek lazim.
A Parti, B Parti, C Parti..cokda önemli degil.. resmi olarak farklari var..ama bilmis kisiler biliyor ki ..kim ikdidara/muhalefet gelse farketmez..hepsi ayni.
Cünkü Insanlar ayni ve ,,hiyerarşi ve politik sistem olusumunda" problemler var.
"Balik basdan kokar"
Ankaranın iki büyük ilçesi keçiören-çankaya hatta keçiören 1 milyon nufusu ile sanırım türkiyenin en büyük ilçesi .. Ve melihin en çok oy aldığı yer keçiörendir.. 25 ilçeden 21 ini almışlar bitek çankaya kurtaramıyor malesef..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hatay da Ak Parti önde gözüküyordu yarım saat öncesine kadar. İskenderun da CHP Öndeydi.
akp WIN bizimle bas edemeyeceginizi ne vakid ogreneceksinz arkadaslar .BIZ AKPLIYIZ
İmza diyorum ya. İşte anlatmak istediğim buydu zaten ben istemiyomuyum adam gibi yaşamayı adam gibi yönetilmeyi. Ama elimizdekiler beş kuruş etmiyolar işte. Toplumumuzda maalesef hala belli bir noktaya gelemedi. E bende doğal olarak kendimce bu şekilde tepki verebiliyorum oyumu vermiyorum başka ne yapabilirim ki hapislerde mi yatmalıyım gücüm bu kadar benim ne yazık ki..
Bir arkadaş yazmış lafa bak maaşım neden artmıyor diye. Burda sesleniyorum ona Felsefe de şunu derler Hangi filozoftu hatırlayamadım. Felsefenin tok karınla yapılabileceğini söylüyorlar. Biz bu ülkede varlık içinde yokluk yaşıyoruz önce iri çıksın bunu düzeltsin yoksa gerisi bahane.. Ne olacak gelip bayrağımızı mı indirebilecekler sanki onu yapacak güç biraz zor bence