Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.341
- 24.440
- 3.093
Ben bir ılgazlı olarak kastamonuya üzüldüm o zaman 
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden takip edebilirim? Tv'ye bakmıyorum. Çünkü her kanal ayrı sonuç gösteriyor.
Açıkcası bir-iki saat evvel epey sinirliydim birkaç troll nedeniyle o sırada arada kaynayabilirdin,
Açıkcası bizim en önemli sorunumuz sempatizanlık ,
ülkenin çıkarları , ulusal-uluslarası durum vs. gibi unsurlar hiç takip edilmiyor daha da kötüsü kurtlar vadisinden takip ediliyor ,,
ben daima ülkemin çıkarını düşünürüm X partisinin iktidar olmasını değil ,
Kılıçdaroğlu ilk geldiğinde epey ümitlenmiştim misal sevinmiştim ama beni söylem ve eylemleriyle hayal kırıklığına uğrattı , sonrasında ise öncede dediğim gibi akp'ye oy vermeyi düşündüm O gün seçim olsa verirdimde yalanım yok ,,
ama bugüne kadar tüm seçimlerde MHP vermiş iken bugün tamamen birleşme uğruna CHP ye verdim , pişmanda değilim ,
benim görüşüm fikirlerim ve bakış noktalarım çok çok farklı ülkenin menfaatleri herşeyden önemli benim için .
Akpli koyunlari savunayim derken celiskilerinle sevismissin. Boyle bir zihniyeti savunalicak hicbir taraf yok koyunlar okadar.
valla bu son olaylardan sonra hatay da denge diye birsey kalmadi..farkli mezheplerin,irklarin dostca yasadigi ender illerimizden biriyidi hatay..
facebookta gördüğüm çankayada oylar henüz sayılmaya başlamamış tamamı. sandık başına chp 150 oy gibi bir oy fark atıyormuş.
İstanbul'da fark 6.5'e düştü.
Ankara'dan bende bilgi aktarayım. Yaklaşık 5-6 dk. önce tanıdığım, eski komşum bir amca yazdı :
Dostlar merheba
Secimden şimdi geldim.. Diğer konuları uzun uzun anlatırım ama şimdi bazı kısa notlarım olacak. Ankarada esas en fazla oy bulunan ana merkez çankaya, eskişehir yolu, yenimahalle oyları kesinlike bilgisayara girmedi. Bizim bölgede chp her sandıkta yuzde 50 nin ustunde oy aldı. Akp üçüncü parti durumunda. Burası eskişehir yolu, etimesguta ait bölgesi. sandık evraklarını eksiksiz götürdük merkezlere. hile yaptırmadık. bilgisayarda önceden oy yuklemesi varsa bile bunu kesinlikle ortaya çıkartırız. sonuc olarak ankarayı kesinnlikle chp aldı.
ve sonradan da eklemiş :
bu arada münferit kucuk üç oyluk 2 oyluk konuları önemsemeyin. bunlar tv lerin tevaturleri. ben size net bilgileri veririm. bunlar beynamaz özürü. üç beş oyla hiç bir şey değişmez. şimdi bakı size 3 ihtimalden bahsedeceğim 1- koyden kasabadan kucuk sandıklar once sonuclandı ve geldi. buyuk sandıklar ve buyuk oylar gece yarısı sayımı ancak bitti. daha bir de bilgisayara girecek saatlerce. bu yuzden ilk gelen oylar kucuk gariban yerlerin oylarıdır ve akp agırlıklı cıkması cok normal. ilerleyen saatlerde resim değişir. 2- eger bilgisayara onceden hileli oy girmiş bunları yayınlıyorlarsa biz bu hileyi kesin ortaya cıkartırız. cunku ıslak imzalı kagıtlar elimizde. buradan bir şey ütemezler. 3-ola ki akp gercekten yuksek oy almıştır. işte bu zor ihtimal. ana sandıklar hala bilgisayara girmedi.
Ve:
Ankarada mhp ve chp nin göz yaşaratacak duygu dolu dayanışmasına şahit olduk. kumanyalar bile paylaşıldı. ilcede hepimiz mhp ye ilde ise chp verdik. aynı şekilde mhp liler de destek oldu ilde chp ye verdiler. çıkan oyun yarısı böyle idi. ankarayı aldık. not edin lütfen.
Akpli koyunlari savunayim derken celiskilerinle sevismissin. Boyle bir zihniyeti savunalicak hicbir taraf yok koyunlar okadar.
Kastamonu -Adana MHP nin kalesi kritik şuan
Bu dayanışmanın sonu sağ sol birleşmesi olacak sanki![]()