30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ben bir ılgazlı olarak kastamonuya üzüldüm o zaman :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Açıkcası bir-iki saat evvel epey sinirliydim birkaç troll nedeniyle o sırada arada kaynayabilirdin :) ,

Açıkcası bizim en önemli sorunumuz sempatizanlık ,

ülkenin çıkarları , ulusal-uluslarası durum vs. gibi unsurlar hiç takip edilmiyor daha da kötüsü kurtlar vadisinden takip ediliyor ,,

ben daima ülkemin çıkarını düşünürüm X partisinin iktidar olmasını değil ,

Kılıçdaroğlu ilk geldiğinde epey ümitlenmiştim misal sevinmiştim ama beni söylem ve eylemleriyle hayal kırıklığına uğrattı , sonrasında ise öncede dediğim gibi akp'ye oy vermeyi düşündüm O gün seçim olsa verirdimde yalanım yok ,,

ama bugüne kadar tüm seçimlerde MHP vermiş iken bugün tamamen birleşme uğruna CHP ye verdim , pişmanda değilim ,

benim görüşüm fikirlerim ve bakış noktalarım çok çok farklı ülkenin menfaatleri herşeyden önemli benim için .

Şimdi sinir stres işi değil bunlar ne oluo sen sinirleniyosun ben sinirleniyorum ( Bizim aramızda sorun yok yanlış anlaşılmasın :) ) ne için kavga ediyoruz siyassetçiler için :) Kim onlar senden benden çalanlar :) Bunlar saçma işler. Bak sen delikanlı gibi yazıyosun bu partiye verdim Bende diyorum ki herkes istediğini düşünmekte özgürdür. Oy versende verirsin tepki koysanda koyarsın bende delikanlı gibi böyle bir tepkim var dedim. İnsanlara birbirini kırmanın gereksiz ve yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Bunu söylediğim için adam gelip benim kalbimi kırabiliyosa diyecek söz yok zaten. Neyse kardeşim ya saçma bence bu konular zaten bu aralar çok çalışıyorum sitemde eğitim videolarıda paylaşamadım bari hayırlı bi iş yapacaktım buda yazı yazıyorum :)

Akpli koyunlari savunayim derken celiskilerinle sevismissin. Boyle bir zihniyeti savunalicak hicbir taraf yok koyunlar okadar.

Bu zihniyete birsey denmez. Böyle laflar ile kendini kücük düsüriyorsun. Illaki hakaret mi edinmeli.

Bikere kimseyi savunmiyorum. Objektiv bi görüsüm. akpli fln degilim. Olsam söylerim.

yazdimi copy&paste yapiyorum:

O Zaten komedi. Misal chp'liler akpli lere koyun diyorlar.. akpliler ne derse kücük düsürürler, fln...

Ayni kisim ifade özgürlügü icin cok savasari...

Ünlü fransız yazar ve filozof Voltair ne demis?

I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.

,,Söylediklerine katilmyiorum, ama İfade özgürlüğün icin mücadele veririrm, gerekirse ölümüne."

..biraz düsünmek gerek.

Ankara kesinlikle mansurun beyler, chp ankarayı almıştır, vatana millete hayırlı olsun..

valla bu son olaylardan sonra hatay da denge diye birsey kalmadi..farkli mezheplerin,irklarin dostca yasadigi ender illerimizden biriyidi hatay..

Abi gittin mi bilmiyorum? Ama dostluk yok orada, herkesin yaftası var, herkes biliyor bu Alevi, bu Arap vs. günlük hayata yansıtmıyorlar ama bi' savaş filan çıksa; aman diyorum..

facebookta gördüğüm çankayada oylar henüz sayılmaya başlamamış tamamı. sandık başına chp 150 oy gibi bir oy fark atıyormuş.

Akşam üzeri seçim görevlisi arkadaşımdan 3 tane sandığın bilgilerini ve ekran görüntüsünü paylaştım burada. Genelde chp : 150-200 oy, akp ise 15-20 oy almıştı.

Ankara'dan bende bilgi aktarayım. Yaklaşık 5-6 dk. önce tanıdığım, eski komşum bir amca yazdı :

Dostlar merheba

Secimden şimdi geldim.. Diğer konuları uzun uzun anlatırım ama şimdi bazı kısa notlarım olacak. Ankarada esas en fazla oy bulunan ana merkez çankaya, eskişehir yolu, yenimahalle oyları kesinlike bilgisayara girmedi. Bizim bölgede chp her sandıkta yuzde 50 nin ustunde oy aldı. Akp üçüncü parti durumunda. Burası eskişehir yolu, etimesguta ait bölgesi. sandık evraklarını eksiksiz götürdük merkezlere. hile yaptırmadık. bilgisayarda önceden oy yuklemesi varsa bile bunu kesinlikle ortaya çıkartırız. sonuc olarak ankarayı kesinnlikle chp aldı.

ve sonradan da eklemiş :

bu arada münferit kucuk üç oyluk 2 oyluk konuları önemsemeyin. bunlar tv lerin tevaturleri. ben size net bilgileri veririm. bunlar beynamaz özürü. üç beş oyla hiç bir şey değişmez. şimdi bakı size 3 ihtimalden bahsedeceğim 1- koyden kasabadan kucuk sandıklar once sonuclandı ve geldi. buyuk sandıklar ve buyuk oylar gece yarısı sayımı ancak bitti. daha bir de bilgisayara girecek saatlerce. bu yuzden ilk gelen oylar kucuk gariban yerlerin oylarıdır ve akp agırlıklı cıkması cok normal. ilerleyen saatlerde resim değişir. 2- eger bilgisayara onceden hileli oy girmiş bunları yayınlıyorlarsa biz bu hileyi kesin ortaya cıkartırız. cunku ıslak imzalı kagıtlar elimizde. buradan bir şey ütemezler. 3-ola ki akp gercekten yuksek oy almıştır. işte bu zor ihtimal. ana sandıklar hala bilgisayara girmedi.

Ve:

Ankarada mhp ve chp nin göz yaşaratacak duygu dolu dayanışmasına şahit olduk. kumanyalar bile paylaşıldı. ilcede hepimiz mhp ye ilde ise chp verdik. aynı şekilde mhp liler de destek oldu ilde chp ye verdiler. çıkan oyun yarısı böyle idi. ankarayı aldık. not edin lütfen.

Bu dayanışmanın sonu sağ sol birleşmesi olacak sanki :D

MMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ankara'da fark 46.000 oy.

EDIT: 29.000'e düştü.

Geri
Üst Alt