30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Çünkü yazdıklarının karşılığı anca bununla net ifade edilebilirdi,dahasına lüzüm görmedim varmı sıkıtnı ?

En son kelimen "sıkıntın" olacaktı sanırım. Hayır, benim senin gibi bir varlıklan sıkıntım olamaz zaten. İkili tartışamıyacağım, daha doğrusu tartışmalarda yetersiz kalacağın partinin ürünüsün.

Bu seçimde halkımız daha çok acı çekmeyi seçmiştir. Ne olup bittiğinin farkına varması için daha çok acı... Başbakan Suriye ile savaş halindeyiz ifadesini kullandı. Algı yönlendirmesi yapıyor. Verdiği mesajlar birlik beraberliğe değil ülkeyi kutuplaşmaya daha çok zıtlaşmaya yöneltecek şekilde. Bu seçim sonucuna göre gezi ,toma, Berkinler sadece bir başlangıç.. Umarım yanılırım:(

Bir şey yazmak istemiyordum ama dayanamadım. Sen şu an neye seviniyorsun? Ne için sırıtıyorsun farkında mısın? Gerçekten merak ediyorum bunu.

Tamam, takım tutar gibi Tayyip'i destekliyorsunuz ve Tayyip giderse, kendinizi "kazanan" tarafta hissettiğiniz tek mecra da elinizden gidecek. Ama bu ülkenin %44'ünün ülkeyi diktatörlüğe çevirene, alenen hırsızlık yapana, çok önemsediğiniz din ile dalga geçene, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?

Bu yazdığın tüm yakıştırmalar sizin kendi görüşünüz. Herkesin böyle düşündüğünü nereden çıkardınız? Kendi görüş açınızdakileri başkalarına empoze etmeyin, kim kime oy verirse verir, ne sebeple verirse verir. Gelmiş burada her yazdığınızı, düşündüğünüzü evrensel doğrularmış gibi lânse ediyorsunuz. Senin hırsız dediğine ben değil derim bu kadar basit. Milletin verdiği oyu yargılamak kimseye düşmez.

Ek olarak da milletimize hayırlı olur inşallah bu seçim, iktidar gücünü yine demokrasiyle göstermiştir. Aksi düşüncelere hazımsızlığın lüzumu yok.

En son kelimen "sıkıntın" olacaktı sanırım. Hayır, benim senin gibi bir varlıklan sıkıntım olamaz zaten. İkili tartışamıyacağım, daha doğrusu tartışmalarda yetersiz kalacağın partinin ürünüsün.

Hahahahahahahahahahaha,bak ağlayacaksan bir daha seçimlere katılma be,bende üzülüyorum sen üzülünce..Ha bir de yetersiz felan demişsin ya %45 civarı alan kimmiş bak sonra kim yetersiz kalıyor öyle bir daha yaz hadi sana vaktimi harcayamam daha kıymetli işlerim var benim kendine iyi bak renktaş ;)

rte ve yalayicilarinin Allah topunun belasini versin...Bu ulke bizim oyle de kalacak hirsizlikla, yolsuzlukla bir yere kadar gidersin sonrasi zaten malum. Futbol'unda sike'ye destek verir devletinde yolsuzluklara kapi acarsin...

Hahahahahahahahahahaha,bak ağlayacaksan bir daha seçimlere katılma be,bende üzülüyorum sen üzülünce..Ha bir de yetersiz felan demişsin ya %45 civarı alan kimmiş bak sonra kim yetersiz kalıyor öyle bir daha yaz hadi sana vaktimi harcayamam daha kıymetli işlerim var benim kendine iyi bak renktaş ;)

Bana renktaş deme, seninle olsak olsak düşman oluruz. Bu arada ağladığım falan yok, doğru bildiğimiz yoldan devam ediyoruz. 5-10 senede bir parti değiştirmiyoruz.

Değil, MHP'nin katkısının farkındayım ama %8 yine de boşa gitti maalesef. Biraz daha destek olabilseydi MHP, Melih denen adamdan kurtulmak garanti olurdu. Burada CHP'nin kazanması umurumda değil, MHP daha güçlü olsaydı CHP'nin MHP'yi desteklemesini isterdim.

Hiç bir etkisi olmazdı. O oylar bir çekilde melih beye yazılırdı yada yok edilirdi . Bu secim ,heleki ankara'da, cumhuriyet tarihinin en kara secimidir.

Bir şey yazmak istemiyordum ama dayanamadım. Sen şu an neye seviniyorsun? Ne için sırıtıyorsun farkında mısın? Gerçekten merak ediyorum bunu.

Tamam, takım tutar gibi Tayyip'i destekliyorsunuz ve Tayyip giderse, kendinizi "kazanan" tarafta hissettiğiniz tek mecra da elinizden gidecek. Ama bu ülkenin %44'ünün ülkeyi diktatörlüğe çevirene, alenen hırsızlık yapana, çok önemsediğiniz din ile dalga geçene, alenen yolsuzluk yapana, ülkenin yüzünü batıdan doğuya çevirene, yargının üstünlüğünü yok edene, kendine karşı hiç bir hukuki yaptırım uygulanmasına izin vermeyene, daha nicelerine ve normal bir ülkede bunların çok daha azını yapsa %1 bile oy alamayacak bir partiye oy verdiğinin farkında mısın? Bunun nesi mutlu ediyor seni? Biraz mantıklı düşünün rica ediyorum, neyin sizi mutlu ettiğinin farkına varın biraz. Yalnızca "kazanan" tarafta kalabilmek için yanlışı desteklemeyi nasıl sindiriyorsunuz içinize?

milleti aşagılamak yerine nerde hata yaptık diye ona bakın chp sadece kıyı kesimlerde vardı antalyayı bile kaybetti kırsal kesim hep ak partiye verdi siz bu kesime cahil diiyorsunuz herkes bizim gibi düşünsün istiyorsunuz ankarada ise mhp ile chp birleşmesine ragmen yine ak parti kazandı ben eski bir mhp li olarak soyluyorum bu zamana kadar ülkücülere faşist yobaz diyen solculardı ve utanmadan bazı mhp liler chp oy vermedi başbug alparslan türkeşe işkence eden tırnaklarını soken inonu zihniyetindeki bir partiye nasıl oy verirler basbugun kemikleri sızladı

MHP'de ve CHP'de lider değişimi şart..

CHP'de Mustafa Sarigül şuan olası lider değişiminde en güçlü aday ve otomatik olarak %7-8lik bir oy getirisi olacaktır..

MHP'de ise Bahçeli yerine daha hırçın ve sempatik birine ihtiyaç var sağın oylarını toparlayabilecek biri en güçlü aday Oktay Vural..

Merkez Sağ'a bir parti şart.. Açıkcası Mansur Yavaş bunu yapabilecek insanların başındaydı ancak CHP'nin ardından tekrar sağa geçip yeni parti kurması beklenen etkiyi yaratmayabilir.. Ergenekon'un içindeki sağcı isimlerden bir parti kurulabilir

Merkezde 2 parti lazım en az AKP'yi eritmek için Merkezde tek parti varken AKP erimez merkez ne CHP'ye ne MHP'ye oy verir..

Bu seçimde halkımız daha çok acı çekmeyi seçmiştir. Ne olup bittiğinin farkına varması için daha çok acı... Başbakan Suriye ile savaş halindeyiz ifadesini kullandı. Algı yönlendirmesi yapıyor. Verdiği mesajlar birlik beraberliğe değil ülkeyi kutuplaşmaya daha çok zıtlaşmaya yöneltecek şekilde. Bu seçim sonucuna göre gezi ,toma, Berkinler sadece bir başlangıç.. Umarım yanılırım:(

hiç alakası yok 12 senedir halk demek acı çekiyor bundan öncekiler neydi peki 2001 krizini sen yaşadınmı kendi kendinizi kandırıyorsunuz

Bu yazdığın tüm yakıştırmalar sizin kendi görüşünüz. Herkesin böyle düşündüğünü nereden çıkardınız? Kendi görüş açınızdakileri başkalarına empoze etmeyin, kim kime oy verirse verir, ne sebeple verirse verir. Gelmiş burada her yazdığınızı, düşündüğünüzü evrensel doğrularmış gibi lânse ediyorsunuz. Senin hırsız dediğine ben değil derim bu kadar basit. Milletin verdiği oyu yargılamak kimseye düşmez.

Ek olarak da milletimize hayırlı olur inşallah bu seçim, iktidar gücünü yine demokrasiyle göstermiştir. Aksi düşüncelere hazımsızlığın lüzumu yok.

Katiliyorum.

Şu kürtler hep belirliyor ya. AKP'ye veriyor hepsi abartısız..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Chp kazansaydı Ankarayı, DEMOKRATİK bir seçim olurdu Akp kazanınca DEMOKRATİK Seçim olmuyor:) demi arkadaşlar.3 Genel 3 Yerel seçim,2 Referandum olmak üzere AKP Hepsinde hile yapmıştır(!) :D

AKP milyonları çalarken hala yüzünüz kızarmıyor. Irzına geçilen Cemaat seçime etki etmedı hani paralel? Hani Türkiye ele geçirecekti adamlar. Tayyip öl dese ölecek adamlar var, sanki PEYGAMBER adam!!! iki dua iki fatiha gelsin oylar. Bu ülke siyaseti din üzerinden yapıyor!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt