- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
kadıköy,bjk,şişli sarıyer dışında arada çok oy farkı yok akp arasında
ama esenler,sultangazi,pendik,gaziosmanpaşa,ümraniye,kağıthane,arnavutköy, bu ilçelerde toplamda 600 bin fark atmış akp mesela
Doğrudur renkdaş olabilir fakat hep dediğim gibi bu seçim sonuçlarına güvenmiyorum. Sırf Ankara'da yaşananlar dahi bu seçime güven duymamam için yeterlidir. Ama Mansur'a helal olsun. Peşini bırakmadı ve söke söke alacak Ankara'yı öyle gözüküyor. Fakat onca usulsüzlük haberlerinin geldiği, tutanakların havalarda uçuştuğu bir seçimde Sarıgül bence çok erken pes etti. Gerçi CHP İstanbul için itiraz etmiş ama Sarıgül'de bir kabullenmişlik var çok enteresan.
Yani kısaca bu dolapları bu dümenleri Ankara'da, bu ülkenin başkentinde çevirenler her yerde çevirmiştir. Mesela Erzurum'dan da şüphe duyuyorum. O yüzden benim için bu seçimin bir geçerliliği yoktur. Ha demiyorum ki AKP çok az oy almıştır veya bu aldığı oyların tamamı hile hurdadır. Ama öyle zamanlarda öyle kritik yerlerde öyle müdahaleler yaparsın ki alırsın o ili. Galatasaray maçı 75. dakika'da 2-0 öndeyiz. Hakem öyle bir müdahale yapar ki, o elindeki maçı son 15 dakika da 3-2 kaybedersin. Bunun gibi düşünün...