30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

kadıköy,bjk,şişli sarıyer dışında arada çok oy farkı yok akp arasında

ama esenler,sultangazi,pendik,gaziosmanpaşa,ümraniye,kağıthane,arnavutköy, bu ilçelerde toplamda 600 bin fark atmış akp mesela

Doğrudur renkdaş olabilir fakat hep dediğim gibi bu seçim sonuçlarına güvenmiyorum. Sırf Ankara'da yaşananlar dahi bu seçime güven duymamam için yeterlidir. Ama Mansur'a helal olsun. Peşini bırakmadı ve söke söke alacak Ankara'yı öyle gözüküyor. Fakat onca usulsüzlük haberlerinin geldiği, tutanakların havalarda uçuştuğu bir seçimde Sarıgül bence çok erken pes etti. Gerçi CHP İstanbul için itiraz etmiş ama Sarıgül'de bir kabullenmişlik var çok enteresan.

Yani kısaca bu dolapları bu dümenleri Ankara'da, bu ülkenin başkentinde çevirenler her yerde çevirmiştir. Mesela Erzurum'dan da şüphe duyuyorum. O yüzden benim için bu seçimin bir geçerliliği yoktur. Ha demiyorum ki AKP çok az oy almıştır veya bu aldığı oyların tamamı hile hurdadır. Ama öyle zamanlarda öyle kritik yerlerde öyle müdahaleler yaparsın ki alırsın o ili. Galatasaray maçı 75. dakika'da 2-0 öndeyiz. Hakem öyle bir müdahale yapar ki, o elindeki maçı son 15 dakika da 3-2 kaybedersin. Bunun gibi düşünün...

İnanıyor musun buna? Seçim ve miting protestolarında bile kaç kişi vuruldu darp gördü. Giderek oylarını artıyorlar ve daha önce seçime girmedikleri bazı ilçeleri neredeyse bu seçimde kazanıyorlardı. 15 yaşında evlenmiş hayatın her türlü sillesini yemiş töre maduru bir kadını ve 25 yaşında en geç belediye başkanını çıkarmış eş başkanlık sistemiyle tek başlılığa son vermiş bir parti bana göre saygıyı hak ediyor. Eğer sen bunlar PKK diyip her yaptıklarını görmezden gelirsen kendi halkının üzerine bomba yağdıran bir orduya nasıl saygı duyulmasını bekliyorsun yada Suriye'de uydurma savaş çıkaran orduya? Çelişki yokmu burada?

PKK lılar. Faşistler üstelik. Belediye başkanları olmayabilir. Onları yönetenler bu kafada.

hayırlısı olsun...

bizzat şahit olmuş biri olarak; seçimlerde her türlü üç kağıdın döndüğünü söylüyorum

sandık ve oyların sayımı en temiz yer

bütün iş torbalar teslim edildikten sonra dönüyor

orada ne müşahit var ne de başka bişey

sisteme oyları istedikleri gibi giriyorlar

maalesef gerçek bu :(

Oylar yeniden sayılmalı. Sonuç neyse o çıksın ortaya.

Bu mansur yavaş harbiden kral adam :D [attachment=9240:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 122
Mansur veya Sarıgül belediye bşk. için savaşmıyorlar artık, şu saatten sonra olmayacağını ikisi de biliyorlar. Bundan sonraki yarış Cumhuriyet Halk Partisi genel bşk. için.

Allah a havale ediyoruz herseyi

Çalıp cirpmayla nereye kadar gorecegiz

2015 büyük bir ayrisim olacak gibi

Verdikleri sozlerin altinda kalacak bunlar

Doguda coktan baslamis ozerklik şenlikleri

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BkEb6nOCQAEDAXs.jpg:large

Mansur veya Sarıgül belediye bşk. için savaşmıyorlar artık, şu saatten sonra olmayacağını ikisi de biliyorlar. Bundan sonraki yarış Cumhuriyet Halk Partisi genel bşk. için.

sarıgül o yarışı çoktan kaybetti :)

bu arada mansur hangi takımlı?

Geri
Üst Alt