30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Cnn de ysk'nin önündeki topluluga canli yayinda toma ve gaz ile yapilan mudahaleyi gosterdiler, adamlar ust gecitteki insanlara bile siktilar serefsizler. Simdi de cikti Melih konusuyor utanmadan oylarimiz gitti, Chp insanlari sokaga dokuyor diye şerefsiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CHP'nin aldiği alacağı maksimum oy budur daha yuksegini beklemek hezeyan olur genel secimde %20 -23 arasini zorlar.

CHP'nin aldiği alacağı maksimum oy budur daha yuksegini beklemek hezeyan olur genel secimde %20 -23 arasini zorlar.

Yok yine 26'yı görür'de o da yeterli değil sıkıntı orada, yav aslında normal şartlar'da 30-32 oy yetmeli, avrupada ki çoğu iktidar bu oy aralığında alıyor, sıkıntı iktidar partisinin oylarının devasa olması, koca ülkede 1 tane güçlü merkez sağ parti olmamasından kaynaklanıyor bu durum

Ne zaman karşı fikirlere saygı duymasını öğrenirsek o zaman birşeyler başarmış oluruz. Bu seçimlerde o kadar salakça şeyleri görüyorum ki resmen insanın buralardan kaybolup gidesi geliyor.

Bunu iyi okuyup analiz edin:

ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Yok yine 26'yı görür'de o da yeterli değil sıkıntı orada, yav aslında normal şartlar'da 30-32 oy yetmeli, avrupada ki çoğu iktidar bu oy aralığında alıyor, sıkıntı iktidar partisinin oylarının devasa olması, koca ülkede 1 tane güçlü merkez sağ parti olmamasından kaynaklanıyor bu durum

İlginç olan iktidarın yuksek alması zaten yoksa CHP'nin alacağı oyu ona gore öngörüde bulundum hele belediye seçiminde 45 çok yüksek, genel bir secimde(cumhurbaşkanlığı-genel)60'ı zorlar.Şu anın verileri bunlar izlenen politikalar hep ters tepiyor burada bir sikinti var.

İlginç olan iktidarın yuksek alması zaten yoksa CHP'nin alacağı oyu ona gore öngörüde bulundum hele belediye seçiminde 45 çok yüksek, genel bir secimde(cumhurbaşkanlığı-genel)60'ı zorlar.Şu anın verileri bunlar izlenen politikalar hep ters tepiyor burada bir sikinti var.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2 tur olacağından her halükarda 2. turda tüm muhalefetin destekleyebileceği bir aday olacak karşıda, çıkarılacak aday çok önemli gerçekten bu sefer MHP geçmişli birinin çıkmasını istiyorum mansur yavaş(ankarayı kaybederse) veya meral Akşener gibi bir isim olursa 50'nin üzerinde oy alır diye tahmin ediyorum, bu isim kesinlikle chp kökenli olmamalı her kesmin oy verebileceği bir isim olmalı aksi takdirde 35-40 bandında çakılır kalır.

CHP'ye Ecevit gibi birisi gelsin, ben bile genel seçimde veririm oyumu.

CHP'ye Ecevit gibi birisi gelsin, ben bile genel seçimde veririm oyumu.

Olabilir ya da isimden gayrı daha birleştirici,ilkelerden taviz pek vermeyen,net olabilen,fırsatçılıktan öte kendi yolunda giden vb.

Sırf koltuk sevdası veya "kin" yüzünden, yanlışa doğru diye yöneliyor Chp...Yani dik ve karakterli bir duruş sergilemiyor. Böyle olunca Akp'yi tutmasa bile bazı kesimlerde "negatif" olarak algılanıyor..Mhp yine bu yönden daha iyi bence,tutarlı yanları var özellikle dış politika hakkında.

Bizim partilerde siyaset "koltuk" hedefiyle yapılıyor,"millet" hedefiyle değil. O yüzden de rüzgar nerden eserse oraya giderim olayı var. Ha siyaset esnektir %100 doğruları yoktur belki, ama ilkelerinden de tamamen vazgeçmeni veya tutarsız olamanı gerektirmemeli.Aradaki ince çizgiyi görebilenler ve vaziyet alanlar "lider" oluyor. Chp'de ya da belki daha doğrusu Kılıçdaroğlu'nda bu eksiklik var.

Türkiye'de ideoloji siyaseti olduğu için koalisyon hükümetine mahkum olmak zorundayız, eğer bir alternatif yaratmak istiyorsak tabi. Sağa güçlü bir parti kurup CHP-AKP ve diğer yeni partinin koalisyonunu yaparsanız büyük ihtimal, daha da ötesi olmaz. Bu şekilde ülke -eminim- daha kaotik bir hale bürünür.

[attachment=9237:uploadfromtaptalk1396362902004.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1396362902004.webp
    uploadfromtaptalk1396362902004.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 136
BkGcSq3CAAAMedv.png

Tabii arada böyle şeyler de oluyor gaza gelmemek lazım

BkJQzkeCQAAG2aQ.png

Geri
Üst Alt