30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ulas kardes diyelim amerikada kurt nufusu 30 milyona ulasti ve hepsi cildirdi bagimsizlik istiyor amerika bazi haklar vermesine ragmen kurt onderi hayri cund bagimsizlik diye tutturup texas collerinde gerilla kampi kurdu. Metropoldaki kurtler de newyork sokaklarini molotof yagrumuna tuttu hal boyle olursa ne gelirdi kurtlerin basina biz fasit turkleri ararmiydiniz?

take a rest kumanow, native americalilar olarak bigbang'den beri bagimsizlik istioz,insan yerine konmuyoz ye knaw Fascism in the United States

HC BE KING OF TX alreday

Sorduklarının hepsinin cevabını veririrm ama sen önce benim tek bir sorumu cevapla.

Bunca yıl bu sorunun çözümü için Türk tarafı ne yaptı silahlı mücadelenin dışında? Ortaya herhangi bir fikir attı mı?

Kronolojik olarak gitmek lazım, sanki Türkiye ortada hiçbir şey yokken silahlı mücadele yolunu tercih etmiş gibi saçma bir durum oluşmuş mesajında, pkk 30 yıl önce neydi sonra ne oldu iyi incelemek lazım, 70'lerin başında veya 60'larda güneydoğu bölgesin de silah'ın s'si yok iken neden bir anda 80'lerde ortaya çıktı iyi incelemek lazım, olayı tek bir tarafa yıkıp bir tarafı çok masum göstermek ne güzel bir kolaycılıktır öyle, yapılan iğrençlikleri at devletin üstüne herşey'den kurtul ne ala memleket.

Apo ve pkkyili baris olmaz cok daha fazla kan dokulur.

Hiçbirşey olmaz. PKK barış değil tasviye Apo zaten mitin adamı aynı okul aynı sınıfta yetişmiş Mehmet Ağar ile. Kürtlerle milliyetçiler çaıtşır ekmeğini ulusalcılar yer. Hep bu çatışır diyenlerde ortalığı karıştıranlarda CHP'liler. Ülkenin en güzel yerinde otururlar sonra ahkam keserler. Millet bunu görüyor ama karşı koyacak gücü yok anca oyla karşı koyabiliyor.

Muhalefeti eleştrirsin bende eleştiriyorum şu seçim muhabbeti konusunda. Ama şu bir gerçek bu ülkedeki bütün resmi kurumlar AKP'ye biat ediyor. Böyle bir baskı ortamında bunca şeyde ortaya çıkarılmışken daha neyi tartışıyoruz ki.

Şeffaf bir seçim geçiremedik. Demin dediğim gibi 3 gündür sonuçlar açıklanamadı. Ankarada yaşananlar utanç verici.

Ben bunların hepsine katılıyorum ancak muhalefettede büyük hata var sen gökçek denen adamın bunları yapacağını biliyorsun 12 bin sandık var sanırım 12 bin sağlam adamını koyamıyormusun işin peşini bırakmıycak ona kızıyorum.

Daga cikin daga kanyonlarda olabilir ise yariyor!

daga cikamayiz giyecek alamiyoruz elektik ve su da yok vatandaslik haklarindan da faydalanamioz vatandas da olamioz, u get it. these lands belongt 2 us anyway be4 them bible carryin cwnts took it away

Kronolojik olarak gitmek lazım, sanki Türkiye ortada hiçbir şey yokken silahlı mücadele yolunu tercih etmiş gibi saçma bir durum oluşmuş mesajında, pkk 30 yıl önce neydi sonra ne oldu iyi incelemek lazım, 70'lerin başında veya 60'larda güneydoğu bölgesin de silah'ın s'si yok iken neden bir anda 80'lerde ortaya çıktı iyi incelemek lazım, olayı tek bir tarafa yıkıp bir tarafı çok masum göstermek ne güzel bir kolaycılıktır öyle, yapılan iğrençlikleri at devletin üstüne herşey'den kurtul ne ala memleket.

Mesjlarımı okusana Mit bağlantılı USA kurdu diyorum. Devletle alakası yok.

Hiçbirşey olmaz. PKK barış değil tasviye Apo zaten mitin adamı aynı okul aynı sınıfta yetişmiş Mehmet Ağar ile. Kürtlerle milliyetçiler çaıtşır ekmeğini ulusalcılar yer. Hep bu çatışır diyenlerde ortalığı karıştıranlarda CHP'liler. Ülkenin en güzel yerinde otururlar sonra ahkam keserler. Millet bunu görüyor ama karşı koyacak gücü yok anca oyla karşı koyabiliyor.

mitte amerikanin ozaman amerikada chpnin chpde bizim kabak bize kaldi:(

Askere milliyetçi olmayanı almıyorlar haklısın :crushed:

Ben bunların hepsine katılıyorum ancak muhalefettede büyük hata var sen gökçek denen adamın bunları yapacağını biliyorsun 12 bin sandık var sanırım 12 bin sağlam adamını koyamıyormusun işin peşini bırakmıycak ona kızıyorum.

Kesinlikle haklısın. Ama Mansur Yavaş çok iyi örgütledi. Bırakmadı işin peşini.

daga cikamayiz giyecek alamiyoruz elektik ve su da yok vatandaslik haklarindan da faydalanamioz vatandas da olamioz, u get it. these lands belongt 2 us anyway be4 them bible carryin cwnts took it away

Cia ya soyleyin onlar sever aksiyon hayri cundu gorevlendirsinler hayri san diego adasina kamp kursun sende ucurtma ile yakala onu metro duragina geldiginizde memlekete hos geldin felan biseyler sayikla biskrem ikram et miamide 5 yildizli otelde agir sartlar altinda yillarca esir kalsin sende bu arada parti kur aman haa hayrinin bi dedigini iki etme istedigi karilari hareme getir cezasini ceksin hain sonra abd yuce divanina itirazda bulun hayrinin kuzeni yazmis deyiver disari ciktiginda disneyland artik bagimsiz hadi gecmis olsun.

Ben daha üniversite okumamış kısa dönem yapma şansı olmayan CHP'li tanımadım.

Demek ki yeterince insan tanımamışsın :ka21: Sosyal tespit yapmak için yeterli bilgi birikimine sahip olmadan da böyle çıkarımlar yapmazsak sevinirim. Teşekkürler.

Cia ya soyleyin onlar sever aksiyon hayri cundu gorevlendirsinler hayri san diego adasina kamp kursun sende ucurtma ile yakala onu metro duragina geldiginizde memlekete hos geldin felan biseyler sayikla biskrem ikram et miamide 5 yildizli otelde agir sartlar altinda yillarca esir kalsin sende bu arada parti kur aman haa hayrinin bi dedigini iki etme istedigi karilari hareme getir cezasini ceksin hain sonra abd yuce divanina itirazda bulun hayrinin kuzeni yazmis deyiver disari ciktiginda disneyland artik bagimsiz hadi gecmis olsun.

:asd2: tf kumanow

Ben daha üniversite okumamış kısa dönem yapma şansı olmayan CHP'li tanımadım.

Çok enteresan valla kardeşim 15 ay askerlik yaptı jandarma komando olarak, ben 12 ay muşta yaptım enteresan hayal görmüşüz demek ki abi kardeş

Geri
Üst Alt