30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bunlar hep aşırı dozda Kurtlar Vadisi'ne maruz kalmaktan. Haydi selametle.

Ben de Mhp verdim bu seçim ama daha askere gitmedim, kaçıyoruz bakalım.. :D :p

Adam uzun dönem yapan Chp'li yok dedi ya la :D

Tayyip hakliymis cemaat ve chp aski konusunda meger. Baksana adamin anlatiklarina gore cemaat sorulari hep chpliler yuksek okul bitirsin uzun donem askerlik yapmasin diye calismis mazlum akpliler ve kurtler hep er olarak bulasik yikadi patates soydu uhuhuuu..

Tayyip hakliymis cemaat ve chp aski konusunda meger. Baksana adamin anlatiklarina gore cemaat sorulari hep chpliler yuksek okul bitirsin uzun donem askerlik yapmasin diye calismis mazlum akpliler ve kurtler hep er olarak bulasik yikadi patates soydu uhuhuuu..

Makara yapmaya devam ben ilk mesajımda halk çatışmasından bahsetmiştim asker değil. Artı ikinci olarak oran orantı ve yüzde diye bir şey var. Tuzu kuru olan makara yapar her zaman zaten.

Ben de Mhp verdim bu seçim ama daha askere gitmedim, kaçıyoruz bakalım.. :D :p

Adam uzun dönem yapan Chp'li yok dedi ya la :D

Size çok ağır bir ithamda bulundum fakat ona cevap yazmadınız. İnsanları çatıştırıyorsunuz diye. Ne kadar iyi bir insan olduğunuz buna cevap vermediğinizden belli zaten. Birazcık içli birisi buna şiddettle karşı çıkardı siz makaraya devam.

Size çok ağır bir ithamda bulundum fakat ona cevap yazmadınız. İnsanları çatıştırıyorsunuz diye. Ne kadar iyi bir insan olduğunuz buna cevap vermediğinizden belli zaten. Birazcık içli birisi buna şiddettle karşı çıkardı siz makaraya devam.

Bana mı? Bildirim gelmedi. Ayrıca ben gayet hümanist bir insanımdır, ırkıma ve dinime laf etmezsen, varlıklarını tehlikeye atmazsan.

Serbay mehapeli olduğundan çatışan kısımda yer almıyor mu zaten ? Çatıştıranlar cehapeliydi sizin teorinize göre ben mi karıştırdım?

Çatıştıran o değil, niye ona soruyorsun, ithamda bulunuyorsun demek istiyor?

Siz dedim zaten. Çatıştırılmak daha ağır itham değil mi? Ülkücü ne demek mesela kimin ülküsü? Tabiki CHP'lilerin ülküsü. Adı ipucu veriyor zaten. Kendisine ait ülküsü olan bir kendsine ülkücü demez zaten hangi ülkü ise onun adını kor.

Siz dedim zaten. Çatıştırılmak daha ağır itham değil mi? Ülkücü ne demek mesela kimin ülküsü? Tabiki CHP'lilerin ülküsü. Adı ipucu veriyor zaten. Kendisine ait ülküsü olan bir kendsine ülkücü demez zaten hangi ülkü ise onun adını kor.

Sadece demagoji yapıyorsunuz ya da hiçbir şey bilmiyorsunuz. Önce şunu belirteyim, ben Mhp'ye stratejik olarak oy attım yani partizan değilim ama ülkücülerin çok kullandığı bir laf vardır, "Rehber Kuran, hedef Turan" diye. Ülkünün adı belli zaten Türk-İslam Birliği. Anladınız umarım. ;)

Fikirlerinizde ve bilginizde sıkıntı var.

İspanya, Almanya, Amerika buralarda özerk bölge yokmu? Manisa'dan Roman'ları kovduğunuz gibi kovarsınız olur biter. Zaten batıda yaşayan Kürtlerin çoğu gariban savaş olmasa direk gelir memleketine parası olanda yolunu bulur medeni bir yere geçer. Asıl ben Şark Islahat Planı sayesinde doğuda Ermenilerin mülklerini devlet zoruyla isteyerek değil (devlet zorla göç ettirdi adamları suçları yok bana göre gelenlerin) ele geçiren Türkler hakkındaki planların neler onu merak ediyorum. Ben bu haksızlığa rağmen yağmalanan saldırılan bir Türk hatırlamıyorum doğuda.

Bugünleri ben 15 yıl öncesinden görüyordum diğer ismi BOP projesidir. Sen bölme işlerini çok iyi bilen birine benziyorsun, bunları çok iyi bilirsin. RTE'e eş başkanıdır. Neyse lafı uzatmıyacağım, insanlar çok üzülecekler çok ... Lafı gelmiş Ermenilere getiriyorsun. Biraz daha konuşursan Yahudi katliamına getirmenden korkuyorum. Bak çok açık ve net yazacağım. Olası bir özerklik ilanı, büyük iç savaşa sebep olacaktır. Ben şahsım adına konuşuyorum, hiç bir özerkliğe tahammülüm yoktur. Benim fikrime göre, bu ülkenin tek başkenti vardır Ankara'dır, yönetim biçimi demokrasidir. Aksine hareket etmek istiyende, düşmanımdır.

Bana aklını göstersene ya da beynin var mı la senin?

komik-maymun-nb16364.jpg

[attachment=9264:uploadfromtaptalk1396414294551.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1396414294551.webp
    uploadfromtaptalk1396414294551.webp
    38 KB · Görüntüleme: 113
mansur ankarayı aldı ama akpnin hileleri devam ediyor

Cevaplari hazir.

Muhalefet oyuna sahip ciksaydi diye dusunenin karisina, kardesine sapigin biri goz koymaz, evini, is yerini hirsizlar hedef almaz ilerde umarim.

Ahlaksizla, utanmazla bas etmenin ne kadar zor oldugunu baslarina gelmeden anlayacak kadar zeki olmadiklarini dusunsem de kimsenin basina musallat olmasini istemem hirsizin, arsizin.

Mansur Yavaş, Ankarayı kazandı ama bir olaylar döndü benim bu seçime olan inancım tamamen bitmişti sonuçlar açıklandığı zamanda.

Geri
Üst Alt