Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
:asd2: tf kumanow
Hayri, sato sana soru sordugunda benim annemde kizilderiliydi diyeceksin jedi konseyine hizmet etmeye hazirim diyeceksin ok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:asd2: tf kumanow
Çok enteresan valla kardeşim 15 ay askerlik yaptı jandarma komando olarak, ben 12 ay muşta yaptım enteresan hayal görmüşüz demek ki abi kardeş
Ben de Mhp verdim bu seçim ama daha askere gitmedim, kaçıyoruz bakalım..![]()
Adam uzun dönem yapan Chp'li yok dedi ya la![]()
Tayyip hakliymis cemaat ve chp aski konusunda meger. Baksana adamin anlatiklarina gore cemaat sorulari hep chpliler yuksek okul bitirsin uzun donem askerlik yapmasin diye calismis mazlum akpliler ve kurtler hep er olarak bulasik yikadi patates soydu uhuhuuu..
Ben de Mhp verdim bu seçim ama daha askere gitmedim, kaçıyoruz bakalım..![]()
Adam uzun dönem yapan Chp'li yok dedi ya la![]()
Size çok ağır bir ithamda bulundum fakat ona cevap yazmadınız. İnsanları çatıştırıyorsunuz diye. Ne kadar iyi bir insan olduğunuz buna cevap vermediğinizden belli zaten. Birazcık içli birisi buna şiddettle karşı çıkardı siz makaraya devam.
Size çok ağır bir ithamda bulundum fakat ona cevap yazmadınız. İnsanları çatıştırıyorsunuz diye. Ne kadar iyi bir insan olduğunuz buna cevap vermediğinizden belli zaten. Birazcık içli birisi buna şiddettle karşı çıkardı siz makaraya devam.
Serbay mehapeli olduğundan çatışan kısımda yer almıyor mu zaten ? Çatıştıranlar cehapeliydi sizin teorinize göre ben mi karıştırdım?
Mesajın amacı ne anlamadım? Adamın mesajında yazıyor zaten mhp'ye verdiği.
Çatıştıran o değil, niye ona soruyorsun, ithamda bulunuyorsun demek istiyor?
Siz dedim zaten. Çatıştırılmak daha ağır itham değil mi? Ülkücü ne demek mesela kimin ülküsü? Tabiki CHP'lilerin ülküsü. Adı ipucu veriyor zaten. Kendisine ait ülküsü olan bir kendsine ülkücü demez zaten hangi ülkü ise onun adını kor.
Siz dedim zaten. Çatıştırılmak daha ağır itham değil mi? Ülkücü ne demek mesela kimin ülküsü? Tabiki CHP'lilerin ülküsü. Adı ipucu veriyor zaten. Kendisine ait ülküsü olan bir kendsine ülkücü demez zaten hangi ülkü ise onun adını kor.
İspanya, Almanya, Amerika buralarda özerk bölge yokmu? Manisa'dan Roman'ları kovduğunuz gibi kovarsınız olur biter. Zaten batıda yaşayan Kürtlerin çoğu gariban savaş olmasa direk gelir memleketine parası olanda yolunu bulur medeni bir yere geçer. Asıl ben Şark Islahat Planı sayesinde doğuda Ermenilerin mülklerini devlet zoruyla isteyerek değil (devlet zorla göç ettirdi adamları suçları yok bana göre gelenlerin) ele geçiren Türkler hakkındaki planların neler onu merak ediyorum. Ben bu haksızlığa rağmen yağmalanan saldırılan bir Türk hatırlamıyorum doğuda.
Bana aklını göstersene ya da beynin var mı la senin?
mansur ankarayı aldı ama akpnin hileleri devam ediyor