30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Sadece İç Anadolu'yu bize bırakan Sevr çok hain bir planmış. Seçim haritasına bakınca yeniden anladım.

bugün bizim hatunla konustum kafa benden fazla basiyor siyasi konularda cok ilginc seyler söyledi. kafama da yatti. erdoganin yaptigi su anda dünyada moda. herkes rusyadan koreden konusuyor ama avrupada totaliter oluyor dedi. icindeki eski demokratlik yok hatta sol partileri bile sag parti gibi oldu avrupada. bosa kürek cekiyor herkes. millet twitter facebook sosyal medya devletler seffaflasiyor falan diyor ama hepsi yalan devletler su son sürecte ikinci dünya savasindan sonra en fazla otoriter oldugu dönemler. türkiye bunu sert yasiyor fakat avrupada yasiyor. ve buna cevap da türkiyeden gelmez yani buna bir karsi durus da türkiyeden cikmaz dedi. hatta az birsey biliyor türkiyeyi chpnin de cogu noktada saga kaydigini. bana mantikli geldi dedikleri. tek türkiye degil cogu ülkenin sorunu su an bu durum deyip baya bi nutuk atti.

ilginc de örnekler verdi. mesala amerikadaki wallstreet hareketinin obamaya yamanmasi gene almanyada insanlarin yesillere yamanmasi ama ikisinin de merkez partilerden bir farki kalmadigindan bahsetti. ha cogu kisi elestirecek simdi fakat bir chp mhp koalisyonunda da ben türkiyenin demokratiklesecegine cogu yasagi kaldiracagina inanmiyorum. onlar da farkli bir otoriterlik kuracaklar. zaten su anda bu kadar yolsuzluktan sonra buna tepki koymayan halk chp ve mhp koalisyonunda da tepki koymayacaktir. ilk yanlis da onlar da indirilir cümlesi bana göre havada kaliyor. ha bu ikisi birlessin diyorlar birlessin de bir yanda dinci bir yanda sag. chp mhp ile bir ittifak da daha saga gider sola gitmez. tablo bastan asagi sakat türkiyede.

Gerçekliği %100 kanıtlanmış bir olay. İlk okuduğumda inanın ben de çok şaşırdım.

[attachment=9333:BfoylpKIcAA363o.jpg]

Ekli dosyalar

• BfoylpKIcAA363o.webp
    BfoylpKIcAA363o.webp
    112,7 KB · Görüntüleme: 69
Gözlerimden yaşlar süzülüyor şu an. Bu hikayeyi bizlere ulaştırdığın ve de cehape zihniyeti bataklığından çıkarıp gözümüzü açtığın için sana binlerce kez teşekkür ediyorum.

Bana bir aydınlanma geldi. düşündüm burdaki çoğu renkdaş lisedeyken sevgilisine çağrı atar kapatırdı. şimdi twitlerini favlıyor. Nerden nereye teşekkürler akp iktidarı teşekkürler erdoğan

" Ak Partiye oy vermeyen bir insan cennete gidemez " İmam Gazali

duygulandırdın beni ahmed

yolsuzlukta rakip tanımayan,apo denilen dingile ülkeyi peşkeş çekmeye çalışan,bakara suresiyle dalga geçen bir bakanının olduğu,oğlunun evliyken yabancı manitalarla konuştuğu,ülkeyi savaşa sokmak için kendi ülkesine füze attırabilicek bi mit müsteşarı ve bakanının olduğu,pisliklerini örtmek için twitter ve youtube u kapatan bi herifin genel başkan olduğu partiye oy vermeyerek nası cennete gidemiyoruz bunu bi açıkla bakıyım

ayrıca bu sözünü kamilliğine veriyorum

duygulandırdın beni ahmed

yolsuzlukta rakip tanımayan,apo denilen dingile ülkeyi peşkeş çekmeye çalışan,bakara suresiyle dalga geçen bir bakanının olduğu,oğlunun evliyken yabancı manitalarla konuştuğu,ülkeyi savaşa sokmak için kendi ülkesine füze attırabilicek bi mit müsteşarı ve bakanının olduğu,pisliklerini örtmek için twitter ve youtube u kapatan bi herifin genel başkan olduğu partiye oy vermeyerek nası cennete gidemiyoruz bunu bi açıkla bakıyım

ayrıca bu sözünü kamilliğine veriyorum

Recep Tayyip Erdoğan bugün Ay'da Houston'lulara seslencek seni de aydınlanman için oraya davet ediyorum.

[attachment=9334:BhvXsjGCUAEe-61.jpg]

Ekli dosyalar

• BhvXsjGCUAEe-61.webp
    BhvXsjGCUAEe-61.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 177
Rahim Er

@RahimEr

Fikir, teklif ve tezlerini Entellektüel Boyut'ta tahlil ederek Türkiye gazetesindeki sütununda paylaşmaktadır. Hukuk tahsil etmiştir.

turkiyegazetesi.com.tr/rahim-er

Pamirciğe yandık. İşte şimdi bu yangınla dönüp bir de Suriye'deki binlerce Pamirciğe bakalım.Bugün onları anlamak daha kolay olur.

Rahim Er

@RahimEr

Fikir, teklif ve tezlerini Entellektüel Boyut'ta tahlil ederek Türkiye gazetesindeki sütununda paylaşmaktadır. Hukuk tahsil etmiştir.

Pamirciğe yandık. İşte şimdi bu yangınla dönüp bir de Suriye'deki binlerce Pamirciğe bakalım.Bugün onları anlamak daha kolay olur.

Pamir'in cesedi bulunduktan on dk sonra 3,5 yaşındaki bir yavrunun üstünden siyaset yapan bu şahsa ................. Bu akplilere ................ ..

anladınız.

Rahim Er

@RahimEr

O zaman afrika'daki ölen milyonlarca pamircikleri de düşünsün.

Tayyıp'ın yok edemediği paralarla kaç milyon çoçuk aç kalmazdı kim bilir.

Geri
Üst Alt