Ahmet Kocak
Sarı Üye
- 27 Mart 2014
- 506
- 117
- 613
Sadece İç Anadolu'yu bize bırakan Sevr çok hain bir planmış. Seçim haritasına bakınca yeniden anladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece İç Anadolu'yu bize bırakan Sevr çok hain bir planmış. Seçim haritasına bakınca yeniden anladım.
sonra demokrasi derler![]()
Gerçekliği %100 kanıtlanmış bir olay. İlk okuduğumda inanın ben de çok şaşırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 13359
Gözlerimden yaşlar süzülüyor şu an. Bu hikayeyi bizlere ulaştırdığın ve de cehape zihniyeti bataklığından çıkarıp gözümüzü açtığın için sana binlerce kez teşekkür ediyorum.
" Ak Partiye oy vermeyen bir insan cennete gidemez " İmam Gazali
duygulandırdın beni ahmed
yolsuzlukta rakip tanımayan,apo denilen dingile ülkeyi peşkeş çekmeye çalışan,bakara suresiyle dalga geçen bir bakanının olduğu,oğlunun evliyken yabancı manitalarla konuştuğu,ülkeyi savaşa sokmak için kendi ülkesine füze attırabilicek bi mit müsteşarı ve bakanının olduğu,pisliklerini örtmek için twitter ve youtube u kapatan bi herifin genel başkan olduğu partiye oy vermeyerek nası cennete gidemiyoruz bunu bi açıkla bakıyım
ayrıca bu sözünü kamilliğine veriyorum
Rahim Er
@RahimEr
Fikir, teklif ve tezlerini Entellektüel Boyut'ta tahlil ederek Türkiye gazetesindeki sütununda paylaşmaktadır. Hukuk tahsil etmiştir.
turkiyegazetesi.com.tr/rahim-er
Pamirciğe yandık. İşte şimdi bu yangınla dönüp bir de Suriye'deki binlerce Pamirciğe bakalım.Bugün onları anlamak daha kolay olur.
Rahim Er
@RahimEr
Fikir, teklif ve tezlerini Entellektüel Boyut'ta tahlil ederek Türkiye gazetesindeki sütununda paylaşmaktadır. Hukuk tahsil etmiştir.
turkiyegazetesi.com.tr/rahim-er
Pamirciğe yandık. İşte şimdi bu yangınla dönüp bir de Suriye'deki binlerce Pamirciğe bakalım.Bugün onları anlamak daha kolay olur.
Chp öne geçmiş Yalovada binde 3lük farkla
Nereden takip ediyorsunuz?
secim sandiklarin yüzde kaci acildi kemal?