30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

MHP´nin oylarini arttirmasi tamamen AKP´nin hain PKK politikasindan kaynaklaniyor.

Bahceli´nin performansindan dolayi degil yani :) Etki tepki meselesi.

CHP, MHP benim icin farketmiyor. Aslinda ikisini de cok tutmam.

Ancak ilk hedef hainlerden kurtulmak olmali. Kurtulamasak da, bugün agir darbe vurmak olmali.

Normalde seçim gününden bir gün önce 18.00'den itibaren seçim sonuçlanana kadar parti propogandası yasaktır ama bu kanunu günümüz teknoloji ve imkanlarına göre revize etmek lazım. Ben çocukken seçim günü, sokakta seçim muhabbeti yapılması dahi hoş karşılanmıyordu şimdi millet pusulasını paylaşıyor saniyesinde :D

Umarim memleketim Erzurum´da da MHP kazanir. Basa bas gidecek diyorlardi.

Erzurum aslinda asiri dinci oldugu icin cok umutlu degildim, ama cemaat olayi dengeyi degistirebilir.

Feto Erzurumlu cünkü. Bi tepki vardi Erzurum´da. Akrabalardan duyduklarim :)

Konyalıyım CHP'ye verdim. Burda koyunlardan başkası yalan. Yine en çok oyu Konyadan alacak diktatör. 2. Saadet olacak burda 3.de MHP olur. Kendi şehrim hiç önemli değil inşallah şu İstanbulu ele geçiririz..

MHP´nin oylarini arttirmasi tamamen AKP´nin hain PKK politikasindan kaynaklaniyor.

Bahceli´nin performansindan dolayi degil yani :) Etki tepki meselesi.

CHP, MHP benim icin farketmiyor. Aslinda ikisini de cok tutmam.

Ancak ilk hedef hainlerden kurtulmak olmali. Kurtulamasak da, bugün agir darbe vurmak olmali.

Performans nedir bu Ülkede?bir cümleye on yalan sikistira bilmekmi?Bugün söyledigini yarin unutmakmi?Türküm diyememekmi?Kendi Ülkesini bombalatmakmi?Ülkesini bölmekmi?Siyasete girdiginde tek bir dairesi olan adamin 20 yilda onlarca milyar dolari olmasimi?

Tamam belki agzi laf yapamiyor ama en azindan iki oy icin ne kutsali varsa satmaz,sokak agziyla siyaset yapmaz Türk Siyasetine belirli bir düzey Bahceliyle gelmistir.En önemlisi calmaz Harama el uzatmaz uzatanada musaade etmez.

''11.59 Kayseri Av. Ahmet Ulucan İlkokulu’nda 2023 numaralı sandıkta vatandaşların kendi kalemleriyle imza atması engelleniyor.''

Başbakanın oy kullanacağı okulda femen eylem yapmış.

Oyum femene.

Bj-CwUVCEAIebOZ.jpg:large

hiçbir parti taraftarı değilim ama antalyada encümen yerel belediye büyük şehit belediye ne varsa hepsinde chpye verdim geldim

Performans nedir bu Ülkede?bir cümleye on yalan sikistira bilmekmi?Bugün söyledigini yarin unutmakmi?Türküm diyememekmi?Kendi Ülkesini bombalatmakmi?Ülkesini bölmekmi?Siyasete girdiginde tek bir dairesi olan adamin 20 yilda onlarca milyar dolari olmasimi?

Tamam belki agzi laf yapamiyor ama en azindan iki oy icin ne kutsali varsa satmaz,sokak agziyla siyaset yapmaz Türk Siyasetine belirli bir düzey Bahceliyle gelmistir.En önemlisi calmaz Harama el uzatmaz uzatanada musaade etmez.

Söylediklerine itiraz etmiyorum zaten, En büyük AKP düsmani benimdir muhtemelen.

Demek istedigim farkliydi. AKP´nin hain politikasi insanlarin tepki vermesine yol acti.

Iste MHP gibi vs.

Muhtarlık seçimi ile ilgili silahlı kavga çıkmış yav. Muhtarlık seçimi nedir saçma sapan işler.

AKP'nin oyları batıda yolsuzluktan dolayı zaten bölündü, doğuda ise BDP'den dolayı bölünecek. Çünkü BDP ile anlaştılar ve güçlü aday çıkarmadılar. O yüzden genel seçimlerde aldıkları %49 gibi oranlarla kıyas yapmak yanlış olur.

Geri
Üst Alt