30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

mansur başganım kazansında

55804.jpg

Baya azalma olucak feto cemaati akpye vermeyücek gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gülen cemaati ile Nur cemaati birleşip akp hariç nerde oy fazlaysa o partiye vereceklermiş. Söylenenelere göre başlıca;

- İstanbul'da CHP'ye,

- İzmir'de CHP'ye

- Adana'da MHP'ye vereceklermiş..

Dün ygs sonucları acıklandı bugün de IQ sonucları acıklanacak aksam üstü, oy kullanmaya gidiyorum. Lütfen aklımızı vicdanımızı kullanarak oy verelim

Ben de ilk defa oy kullandım.Güzel bir duyguymuş.Lakin oy mührü tam ortayı bulmadı sanki.Ucundan biraz taşma oldu ama katlamayı düzgün yaptım.Bir problem olur mu renkdaşlar sizce?

AYRICA 30 MART 2014 SEÇİMLERİNİN herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.:)

NOT:Adettendir .Chp'ye oy verdim ve bir katakulli olmaz ise(:D) 31 Mart sabahı uyandığımız vakit İBB Belediye Başkanı olarak Mustafa Sarıgül'ü görürüz inşallah;););)

Ben de ilk defa oy kullandım.Güzel bir duyguymuş.Lakin oy mührü tam ortayı bulmadı sanki.Ucundan biraz taşma oldu ama katlamayı düzgün yaptım.Bir problem olur mu renkdaşlar sizce?

AYRICA 30 MART 2014 SEÇİMLERİNİN herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.:)

NOT:Adettendir .Chp'ye oy verdim ve bir katakulli olmaz ise:)D) 31 Mart sabahı uyandığımız vakit İBB Belediye Başkanı olarak Mustafa Sarıgül'ü görürüz inşallah;););)

Bir sıkıntı olmaz, yeter ki o mühür başka bir yere bulaşmasın. Hayırlı olsun renktaş :)

Gülen cemaati ile Nur cemaati birleşip akp hariç nerde oy fazlaysa o partiye vereceklermiş. Söylenenelere göre başlıca;

- İstanbul'da CHP'ye,

- İzmir'de CHP'ye

- Adana'da MHP'ye vereceklermiş..

Said Nursi'yi takip eden 12 cemaat var, bunlardan Gülen Cemaati ve Yeni Asya Grubu o dediğini yapacak. Diğer Nur cemaatleri hükümetle anlaşmış durumda. "Üstadın talebesi XYZ Abi, F.Gülen'e şunu dedi bunu dedi" diye gördüğünüz havuz medyası haberleri, AKP'yi desteklemeyen Nur cemaatlerinden kaynaklanıyor. Ama Hizmet hareketi kadar etkili değiller o konuda fazla endişe etmiyorum ben.

Said Nursi'yi takip eden 12 cemaat var, bunlardan Gülen Cemaati ve Yeni Asya Grubu o dediğini yapacak. Diğer Nur cemaatleri hükümetle anlaşmış durumda. "Üstadın talebesi XYZ Abi, F.Gülen'e şunu dedi bunu dedi" diye gördüğünüz havuz medyası haberleri, AKP'yi desteklemeyen Nur cemaatlerinden kaynaklanıyor. Ama Hizmet hareketi kadar etkili değiller o konuda fazla endişe etmiyorum ben.

Suleymancilar kimi destekkeyecek biliyo musun ?

Arkadasim cumartesi aksami belli olur demisti merak ettim akp ye mi verecekler acaba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mahmuetefendi cemaati AKP

İskenderpaşa cemaati MHP yanlis bilmiyorsam.

Mahmuetefendi cemaati AKP

İskenderpaşa cemaati MHP yanlis bilmiyorsam.

Mahmutefendi, Hizmet ile aynı çizgide. Siz hiç Cübbeli Ahmet Hoca'yı çıkıp bu süreçte konuştuğunu gördünüz mü? Alo Fatih'in kanalında bol bol çıkardı halbuki :) İran tehlikesinin o da farkında. Aşağıdaki videoda 2:03 - 3:18 arasını izleyin. Bunları söyleyen bir adam AKP ile aynı çizgide olamaz. Ama ben bu videoya dayandırmıyorum söylemimi, biliyorum karşı olduklarını.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=M747caz4UKU[/media]

Yalnız ilgi çok büyük herkes aynı şeyi söylüyor böyle kalabalık görmemiştim sandık başlarında

Oyumuzu Kullandık,Görevimizi Yerine getirdik. Haydi İzmirim Süprize yer yok.

Umarım İstanbul ve Ankarada CHPye gider.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=q9FxTJOn-lQ[/media]

Birazdan ben de atacağım oyumu. Vatana millete hayırlı bir seçim olsun.

Geri
Üst Alt