Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
''gibi''si fazla![]()
Döneklik yaparlarmı bilinmez. Gibi onun için koyulmuş bir sigorta.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''gibi''si fazla![]()
ankara ve istanbulda ak partinin alacagını dusunuyorum.izmirdede chp nin rahat goturecegini dusunuyorum.tahminim ulke genelinde ak parti % 42 % 47 arası alır.
Baya azalma olucak feto cemaati akpye vermeyücek gibi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de ilk defa oy kullandım.Güzel bir duyguymuş.Lakin oy mührü tam ortayı bulmadı sanki.Ucundan biraz taşma oldu ama katlamayı düzgün yaptım.Bir problem olur mu renkdaşlar sizce?
AYRICA 30 MART 2014 SEÇİMLERİNİN herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
NOT:Adettendir .Chp'ye oy verdim ve bir katakulli olmaz iseD) 31 Mart sabahı uyandığımız vakit İBB Belediye Başkanı olarak Mustafa Sarıgül'ü görürüz inşallah
![]()
Bir sıkıntı olmaz, yeter ki o mühür başka bir yere bulaşmasın. Hayırlı olsun renktaş![]()
Gülen cemaati ile Nur cemaati birleşip akp hariç nerde oy fazlaysa o partiye vereceklermiş. Söylenenelere göre başlıca;
- İstanbul'da CHP'ye,
- İzmir'de CHP'ye
- Adana'da MHP'ye vereceklermiş..
Said Nursi'yi takip eden 12 cemaat var, bunlardan Gülen Cemaati ve Yeni Asya Grubu o dediğini yapacak. Diğer Nur cemaatleri hükümetle anlaşmış durumda. "Üstadın talebesi XYZ Abi, F.Gülen'e şunu dedi bunu dedi" diye gördüğünüz havuz medyası haberleri, AKP'yi desteklemeyen Nur cemaatlerinden kaynaklanıyor. Ama Hizmet hareketi kadar etkili değiller o konuda fazla endişe etmiyorum ben.
Said Nursi'yi takip eden 12 cemaat var, bunlardan Gülen Cemaati ve Yeni Asya Grubu o dediğini yapacak. Diğer Nur cemaatleri hükümetle anlaşmış durumda. "Üstadın talebesi XYZ Abi, F.Gülen'e şunu dedi bunu dedi" diye gördüğünüz havuz medyası haberleri, AKP'yi desteklemeyen Nur cemaatlerinden kaynaklanıyor. Ama Hizmet hareketi kadar etkili değiller o konuda fazla endişe etmiyorum ben.
Suleymancilar kimi destekkeyecek biliyo musun ?
Arkadasim cumartesi aksami belli olur demisti merak ettim akp ye mi verecekler acaba.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mahmuetefendi cemaati AKP
İskenderpaşa cemaati MHP yanlis bilmiyorsam.