30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Akp %35 i geçemez.İstanbulda sarıgül kazanacak bence.Ankarada Ampul alır.İzmiri söyleyeme gerek yok.Kimin alacagı belli.

Bizim muhtar adaylarından biri sağlık ocağı sözü bile verdi ben mevcut bayan Muhtar'a verecem oyu kadın çalışıyor hakkaten hem de hayvansever

Muhtarı da kadın adaya oy vericem erkekler artık siyasetin içine ettiler

Şuan İstanbul - Ümraniye- Şerifali'deyim. Bilmiyoruz adayları görme şansımda olmadı. Eşimle karar aldık ismi güzel olan bir bayan adaya vereceğiz muhtarlık için :) İsmi güzel derken, sıcak gelen. Sanırım muhtar seçimlerinde parti yazmıyordu.

Şuan İstanbul - Ümraniye- Şerifali'deyim. Bilmiyoruz adayları görme şansımda olmadı. Eşimle karar aldık ismi güzel olan bir bayan adaya vereceğiz muhtarlık için :) İsmi güzel derken, sıcak gelen. Sanırım muhtar seçimlerinde parti yazmıyordu.

Geçen seçimlerde bende aynı taktiği uyguladım :D

Bizde muhtar adayı yok, eski muhtar aday olmuş sadece galiba. :D

İzmir -Karşıyaka- Bahçelievler' deyim dede-baba-adam kuşak boyunca muhtar olmuşlar.. Bende genç bir kadının afişini gördüm ona oy vericem ismi de Arzu :)

sivasta galip belli

sivas.hoca_.jpg

30 Mart’da ki seçimlerde seçilen muhtarlar 877 lira maaş alacaklar. Asgari ücretmiş ben daha fazla kazanıyorlardır zannederdim

[attachment=9114:IMG_23363419654246.jpeg]

Ekli dosyalar

• IMG_23363419654246.webp
    IMG_23363419654246.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 94
Bu seçimlerde Chp değil Mhp nin atak yapması lazım Chp kıyı şeridini alıyor zaten onun yeri belli, alırsa en fazla Ankara' ı alır. Mhp kendi kalelerini almalı

Baya yakın oturuyomuşuz ya bizim buralar Çankaya'ya bağlanmış, ilçe bazında attığımız oyun değeri baya azalmış yani

Evet onu ihale başlığında anlatmıştım. Bizim buralarda malum CHP %80 civarı alıyor. Çankya'da zaten aşılamaz bir CHP hegamonyası var, Yenimahalle'de kafa kafaya gidiyordu, bizim semtler oraya iyi destek veriyordu. Bizi alıp Çankaya'ya bağladılar bir gecede :D

Fatih ilçesinde anketlerde kim birinci kim ikinci gelmiş ona göre saadet yada chp vereceğim

@twtmel

Istanbul - akp

Ankara - chp

Izmir - chp

Antalya - chp

Adana - mhp

Mersin- chp

Eskisehir - chp

Akp % 41

Chp % 29

Mhp % 18

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İzmir, Ankara, İstanbul chp'nin. Gerisi umrumda değil.

Geri
Üst Alt