30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

ankarayla izmiri chpnin alıcağını düşünüyorum ama istanbulda bi türlü kanaat getiremiyorum

görüntü o öyle devam eder diye umut ediyorum.

erzurumlu üyelerimiz mhp'nin akp'ye cok yakin oldugunu söylüyordu. 75 oydan sonra tablo gayet olumlu ama daha 100 binlerce oy var.

ankarayla izmiri chpnin alıcağını düşünüyorum ama istanbulda bi türlü kanaat getiremiyorum

sacma olacak ama kurtlar vadisi'nde istanbul'a gönderme yaptilar.. yani her seyi deneyecekler istanbul'u ellerinde tutmak icin, bence de %2-3 falan farkla alacaklar.. öyle hissediyorum.

Açılan sandık %1

önce belediyelerden sonrada ülkeden temizliyicez inşallah hem bunları hemde pisliklerini

Doğuda iddia edildiği gibi silme BDP varsa İstanbul'da da BDP'liler AKP'ye kayacak demektir bu da 5 AKP dolu yıl daha demek.

O yüzden çokta sevinilecek bir haber değil bu aslında. Bir nevi malumun ilanı.

Doğuda iddia edildiği gibi silme BDP varsa İstanbul'da da BDP'liler AKP'ye kayacak demektir bu da 5 AKP dolu yıl daha demek.

O yüzden çokta sevinilecek bir haber değil bu aslında. Bir nevi malumun ilanı.

Yok ya AKP önde şuan gelen haberlere göre.

Doğu da Akp'nin alması lazım .Urfa Muş Ağrı.Bunlar kritik yerler.Diyarbakır, Batman Hakkari, Şırnak zaten bdp'li

bdp nin istanbuldaki oy yüzdesi kaç

5.5-6.5 arası. Ama sempatizanı da en az 4-5 var.

Misal 6 yaşından beri tanıdığım Kürt arkadaşım hayatında ilk defa AKP'ye oy vereceğinin sinyalini facebook son dönem paylaşımları ile verdi.

bu pkk nın hotbird teki kanaılında vermeye başlamış sonuçları

biyerde tartisma gordum. birisi ataturke tapanlarda oy kullanmasin yazmis. guzel cevap nasil vere bilirim buna?

Geri
Üst Alt