Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Eğer bu seçimlerde de bir şeyler değişmezse artık kimseye acımayacagım. Her şey müstehak bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elin türkçe bile bilmeyen suriyelisi benim ülkemde nasıl oy kullanır lan !? Geldikleri yere birlikte sizi de postalayacagiz inşallah !
Bize maliyetleri 2 milyar dolar , devletin bakanı tarafından verilen rakamdır.
Defolun gidin len memleketimden !
ATV de AKP çok önde tarzı konuştu adamın biri.
Kadin ise: sana oy hakkini veren kim biliyormusun 1930'da?
Trabzon'da Akp baya farkla gidiyor..
Genel mi?
ATV'yi niye iziyorsunuz ki
Twitter yasağını savunan tipler var orada
Eğer bu seçimlerde de bir şeyler değişmezse artık kimseye acımayacagım. Her şey müstehak bize.
onlarin sucu yok. onlara cephe alma aliyosan baska yerlere al. almanyayada da geliyor birader. ellerinde avuclarinda bi bok yok savas arasinda kalmislar. ha elestir bunlar gitti ordaki savasi kizistirdi falan diye de adamlara bok atma. adamlarin sucu yok. ne yapsinlar ya esad ya da digeri tepelerine mi binsin. kafayi yorma öyle birsey olsun sen de arkana bakmadan kacan.
Hepsini zaplıyorum. 1-2 dakika sabredebildim ama 1.elden geliyordur o yandaşlara hep zaten.
Evet. Maltepe'yi örnek verdi. Millet farkında herşeyin dedi.
AKP kemikleşti, İBB oraya park yaptırıyor CHP'li belediye engellemeye çalışıyordu görüş olarak CHP'ye yakın adam da gidip AKP'ye basar işte böyle dedi.
Çok şaşırtıcı sonuçlar var diye de ekledi.