30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Nası olacak akp ben aldım diye iddaa ederse napacaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cemaatin Cihanı mı doğru devletin AA mı?

Arkadaslar ben tarafsizim ama sunu bilmek istiyorum

Bu forumda sadece CHP ve MHP tutan renktaslarmi bu forumda yorumlarda bulunabilir?

bu tur yorumlari goruyoruz: vay akpci yandas, vay yobazlar, bilmem guneydogudakiler hepsi terrorist..

bunun cevabini ozelikle adminlerden almak istiyorum, durum buysa ozaman bizde hangi forumlarda takilabilecegimiz bilelim..

seviye harbiden yerlerde surunuyor!

Ne yapalim buyur sende konus AKP'yi destekle. senin icin CHP'lileri banliyaylim?

La bu ne hiç bişey anlamadım birinde başabaş birinde 10 puan fark var

Tapatalk

Arkadaslar ben tarafsizim ama sunu bilmek istiyorum

Bu forumda sadece CHP ve MHP tutan renktaslarmi bu forumda yorumlarda bulunabilir?

bu tur yorumlari goruyoruz: vay akpci yandas, vay yobazlar, bilmem guneydogudakiler hepsi terrorist..

bunun cevabini ozelikle adminlerden almak istiyorum, durum buysa ozaman bizde hangi forumlarda takilabilecegimiz bilelim..

seviye harbiden yerlerde surunuyor!

Hoşuna gitmediyse git İHL sözlükte g.. Kılı arkadaşlarınla takıl

Beni en çok şaşırtan Hatay oldu. O yaşananlardan sonra nasıl AKP'ye oy çıkıyor hala anlayamıyorum.

10171663_795272627172500_298694496_n.jpg

Şu an oy kullananların yarısından çoğu baştakiler hırsızlık yapmasın diye sandık başında, peki soru şu demokrasi bu mudur? Ülkenin diğer yarısının gözünde 0 olan bi adam nasıl ötekileştirmeden, halkın desteğiyle yönetecek ülkeyi? Daha yüksek oy almak mı her şey? Geri kalanlar insandan sayılmıyor mu? Ya yanlış bi demokrasiyle yönetiliyoruz ya da demokrasi toptan fail bi sistem.

Devletin falan değil aa

Akpnin

Sent from my iPhone using Tapatalk

AA ya göre

[attachment=9161:aa.jpg]

CHA ya göre

[attachment=9162:cha.jpg]

Ekli dosyalar

• aa.webp
    aa.webp
    24 KB · Görüntüleme: 112
  • cha.webp
    cha.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 113
Yazıklar olsun bu ülkeye de bu ülkeyi yönetenlere de. Seçimlerin de meşru olmadığı iyice ayyuka çıktı bu seçimle. Bu seçimde olan olayların öncekinde yapılmadığı ne malum? Bal gibi de yapıldı hatta. Yazıklar olsun. Çok seviyorum bu ülkeyi ama dibine kadar pisliğe batmış.

Burda Topbaş önde.

Ne yapalim buyur sende konus AKP'yi destekle. senin icin CHP'lileri banliyaylim?

okuma yazman varmi?`sen ne diyorsun ben ne diyorum!

bak bugun chpye oy vermeyenlerin bir kismi Galatasarayli.. burasi bir spor forumu degilmi?`

benim dediklerimi carpip baska yere goturmenin manasi ne, yada aklindaki hedef nedir?

Ben diyorunki, herkez saygili olsun! sonucta chpye, akpye ve diger partilere oy verende halkimiz.. burda gruplasma oluyor ve buda beni rahatsiz ediyor

simdi gecen yazdigini iyice oku, sonra yorum yap..

Cihan Haber Ajansı'nın verileri aşağıda.

izmir

chp %53.64

akp %33.83

mhp %7.58

açılan sandık oranı %9.74

cihan haber ajansı ?@cihan_haber 9 dk.

istanbul

chp %45.40

akp %44.28

açılan sandık oranı %10.6

ankara

akp %44.70