Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
Nası olacak akp ben aldım diye iddaa ederse napacaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz mhpliyizama azeri demesen cok iyi olur.benim kuzen var istanbulda oturan onlarda hep mhp ye oy atarlar zaten.
Arkadaslar ben tarafsizim ama sunu bilmek istiyorum
Bu forumda sadece CHP ve MHP tutan renktaslarmi bu forumda yorumlarda bulunabilir?
bu tur yorumlari goruyoruz: vay akpci yandas, vay yobazlar, bilmem guneydogudakiler hepsi terrorist..
bunun cevabini ozelikle adminlerden almak istiyorum, durum buysa ozaman bizde hangi forumlarda takilabilecegimiz bilelim..
seviye harbiden yerlerde surunuyor!
Arkadaslar ben tarafsizim ama sunu bilmek istiyorum
Bu forumda sadece CHP ve MHP tutan renktaslarmi bu forumda yorumlarda bulunabilir?
bu tur yorumlari goruyoruz: vay akpci yandas, vay yobazlar, bilmem guneydogudakiler hepsi terrorist..
bunun cevabini ozelikle adminlerden almak istiyorum, durum buysa ozaman bizde hangi forumlarda takilabilecegimiz bilelim..
seviye harbiden yerlerde surunuyor!
Beni en çok şaşırtan Hatay oldu. O yaşananlardan sonra nasıl AKP'ye oy çıkıyor hala anlayamıyorum.
nereye baksam farklı bir şey gösteriyor :confused:
Ne yapalim buyur sende konus AKP'yi destekle. senin icin CHP'lileri banliyaylim?
Son Dakika Haberi @SonDakikaHaberi 19 dk.Cihan Haber Ajansı'nın verileri aşağıda.
izmir
chp %53.64
akp %33.83
mhp %7.58
açılan sandık oranı %9.74
cihan haber ajansı ?@cihan_haber 9 dk.
istanbul
chp %45.40
akp %44.28
açılan sandık oranı %10.6
ankara
akp %44.70