30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

1888649_10152358749843384_2142851398_n.jpg

ahahahah :D

Trabzon'u anlamak mümkün degil. AKP ezici üstünlük saglar orada

Son seçimde %47 akp,%41 chp almıştı azcık aklını kullanan trabzonlu çıkarsa alması süpriz olmaz.Chp adayı güçlü bir aday tepki olarak vermeleri lazım bana kalırsa sen bize kupayı vermedin fenerlilerin oyunu önemsedin bizimkini küçümsedin bizde sana oy vermedik denmeli ama sanmam yine gider akp derler.Bende trabzona hiç mi hiç üzülmem kupa diye ağlayıp dursunlar öyle...

İZMİRLİYİM,İnşallah Aziz Kocaglu ile CHP Yine kazanıcak.

Tam tahminlerim:

İzmir:Aziz Kocaoglu CHP

İstanbul:Kadir Topbaş AKP

Ankara:Mansur Yavaş CHP

Antalya: Mustafa Akaydın CHP

Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen CHP

Aydın: Özlem Çerçioglu CHP

Kütahya: Alim Işık MHP

oho sen partilerin kalesini yazmışsın neredeyse

Oha adam oy kullanamıyor zaten şaka yapıyormuş sazan olduk gece gece.

Yatalım da yarın erkenden verelim oyumuzu.

En önemli noktayı atlamayalım, seçim ve oylama, hırsızlığı, yolsuzluğu, katli, ahlaksızlığı aklama aracı değildir. Bu hukukun konusudur. Onların hesabı bilahare sorulur.

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.

büyük konuşmassın ki hiç renktaş,yüzde 35 in üstünde alırsa ne yaparsın? bikini giymek vs

Yıllardır secim secimler gördüm böylesi ilk

Bugun yuz kişiye yakin insanla konustum alayi akpye isyan ediyor ama tirsarak

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemaatdeki herkes abilerinin veya ablalarının dediğini yapacağı diye birşey yok..CHP ve MHP destekli seçmen kitlesi olmayacağı ne malum?CHP'nin cemaat ile birleşmesine üst tabandan ses çıkarmayacaklarını mı sanıyorsunuz veya o kitlelerin buna tamam diyeceğini nereden çıkardınız?

Bakın burada şöyle birşey var..Madem böyle birşeyler vardı da neden şimdiye kadar açıklanmadı da çıkarlar uyuşmayınca gün yüzüne çıktı?İşte halk bunu sorguluyor mesele burada...Ha birde AKP'ye karşı anca o kadar parti birleşerek kazanmayı düşünüyor birde onu düşünün....

Merak etme biz herkese anlatıyoruz olayın cemaat-AKP olmadığını, AKPnin ACEM UŞAĞI olduğunu, ÖCALAN'la iş tuttuğunu, her dediğini yaptığını, Suriye'de terörist desteklediğini, evinde sıfırlayamayacağı kadar milyon dolarlar oldunu... Fuatavni gibi diyeceğim; Allah Kadir-i Mutlaktır.

Hocam dediğim gibi şöyle bir mantıksızlık var.%56 için AKP'nin geçen seçim almadığı 800 civarı yeni oy alması lazım.

Bu 800 bin oy nereden gelecek?

Var sayalım 3 büyük parti dışında TÜM SEÇMENLER eksiksiz AKP'ye verdi..Buradan gelecek yaklaşık 60 bin

740 bin daha lazım

CHP'ye oy veren adam tutup AKP'ye vermeyeceğine göre MHP'den alacağız. Gene TÜM MHP'nin eksiksiz AKP'ye geçtiğini varsayalım firesiz (650 bin)

Dediğiniz orana ulaşmak için CHP seçmeninin yaklaşık %15 ila 20'sini kendine çekmesi lazım bu ekstrem gelişmelere rağmen.

neden mantıksız dediğimi izah etmek istedim :)

Haklıymıssın abi o zaman kusuruma bakma verisiz tahmin yaptım eyvallah

tapa tapa duuu

Millet genel seçimle yerel seçimi karıştırıyor.Akp geçen yerel seçimler de %38 aldı şimdi nasıl bu oranı geçsin.

Ankara gider.İstanbul'da kürtler belirleyici olur ve Akp kazanır.Benim tahminim yurt genelinde %35 alır.

İZMİRLİYİM,İnşallah Aziz Kocaglu ile CHP Yine kazanıcak.

Tam tahminlerim:

İzmir:Aziz Kocaoglu CHP

İstanbul:Kadir Topbaş AKP

Ankara:Mansur Yavaş CHP

Antalya: Mustafa Akaydın CHP

Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen CHP

Aydın: Özlem Çerçioglu CHP

Kütahya: Alim Işık MHP

Adana Hüseyin Sözlü (MHP)

Merak etme biz herkese anlatıyoruz olayın cemaat-AKP olmadığını, AKPnin ACEM UŞAĞI olduğunu, ÖCALAN'la iş tuttuğunu, her dediğini yaptığını, Suriye'de terörist desteklediğini, evinde sıfırlayamayacağı kadar milyon dolarlar oldunu... Fuatavni gibi diyeceğim; Allah Kadir-i Mutlaktır.

Faso fiso mu anlatıyorsun? :) Kime göre terörist? Kimler götürdü bu zamana kadar paralar her hükümet masummuş gibi yazmayın birde..

2009 yerel seçiminde %38,8 almış akp. En güçlü olduğun dönemde bunu almışsın. Şimdi hangi argümana dayanarak %45 vs. bekliyor bunlar?

İzmir Akp

İstanbul Chp

Ankara Chp

Diyarbakır Akp

risk budur

Geri
Üst Alt