Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
Yarin sana bu lafi yedirirler cok buyuk konustun![]()
Bakalım kim kime yedirecek. İnşallah bir şeyler yemek zorunda kalmayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin sana bu lafi yedirirler cok buyuk konustun![]()
Trabzon banko AKP'nin. Bosu bosuna soru isareti yapmayin bence
Hatta daha da ileriye gidiyorum Karadeniz Bölgesi'ni tamamen AKP alacak.
burak 17 yaşında abi.beratgillerden.niye sizli bizli,hocamlı konuşuyon kiD
Trabzon'u anlamak mümkün degil. AKP ezici üstünlük saglar orada
LAN O KANGURU YAVRUSU CAHİLİĞİN LÜZUMU YOK
İZMİRLİYİM,İnşallah Aziz Kocaglu ile CHP Yine kazanıcak.
Tam tahminlerim:
İzmir:Aziz Kocaoglu CHP
İstanbul:Kadir Topbaş AKP
Ankara:Mansur Yavaş CHP
Antalya: Mustafa Akaydın CHP
Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen CHP
Aydın: Özlem Çerçioglu CHP
Kütahya: Alim Işık MHP
Bakalım kim kime yedirecek. İnşallah bir şeyler yemek zorunda kalmayız.En fazla yeniden Siyasal Hayat okumalarına başlarım
![]()
BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!
Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.
Cemaatdeki herkes abilerinin veya ablalarının dediğini yapacağı diye birşey yok..CHP ve MHP destekli seçmen kitlesi olmayacağı ne malum?CHP'nin cemaat ile birleşmesine üst tabandan ses çıkarmayacaklarını mı sanıyorsunuz veya o kitlelerin buna tamam diyeceğini nereden çıkardınız?
Bakın burada şöyle birşey var..Madem böyle birşeyler vardı da neden şimdiye kadar açıklanmadı da çıkarlar uyuşmayınca gün yüzüne çıktı?İşte halk bunu sorguluyor mesele burada...Ha birde AKP'ye karşı anca o kadar parti birleşerek kazanmayı düşünüyor birde onu düşünün....
Hocam dediğim gibi şöyle bir mantıksızlık var.%56 için AKP'nin geçen seçim almadığı 800 civarı yeni oy alması lazım.
Bu 800 bin oy nereden gelecek?
Var sayalım 3 büyük parti dışında TÜM SEÇMENLER eksiksiz AKP'ye verdi..Buradan gelecek yaklaşık 60 bin
740 bin daha lazım
CHP'ye oy veren adam tutup AKP'ye vermeyeceğine göre MHP'den alacağız. Gene TÜM MHP'nin eksiksiz AKP'ye geçtiğini varsayalım firesiz (650 bin)
Dediğiniz orana ulaşmak için CHP seçmeninin yaklaşık %15 ila 20'sini kendine çekmesi lazım bu ekstrem gelişmelere rağmen.
neden mantıksız dediğimi izah etmek istedim![]()
İZMİRLİYİM,İnşallah Aziz Kocaglu ile CHP Yine kazanıcak.
Tam tahminlerim:
İzmir:Aziz Kocaoglu CHP
İstanbul:Kadir Topbaş AKP
Ankara:Mansur Yavaş CHP
Antalya: Mustafa Akaydın CHP
Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen CHP
Aydın: Özlem Çerçioglu CHP
Kütahya: Alim Işık MHP
Trabzon banko AKP'nin. Bosu bosuna soru isareti yapmayin bence
Hatta daha da ileriye gidiyorum Karadeniz Bölgesi'ni tamamen AKP alacak.
Merak etme biz herkese anlatıyoruz olayın cemaat-AKP olmadığını, AKPnin ACEM UŞAĞI olduğunu, ÖCALAN'la iş tuttuğunu, her dediğini yaptığını, Suriye'de terörist desteklediğini, evinde sıfırlayamayacağı kadar milyon dolarlar oldunu... Fuatavni gibi diyeceğim; Allah Kadir-i Mutlaktır.