30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Elbette de şu ergenleri alın hele. Bir de yalan yanlış bilgi verip klavye şovalyeliğ yapanlara gerekeni yapın. Burası ergenlerin ilan-ı ahlak yer değil.

Provakatör olduk bir de. Sonra sakin ol.

Sakin ol renkdaş boşver. Adamlar yemiyor içmiyor provakatörlük yapmaya geliyorlar. İhale ve Rüşvet Operasyonu topici altında hiç göremedik bu arkadaşları aylardır. Şimdi seçim öncesi şov peşindeler :D

Sakin ol renkdaş boşver. Adamlar yemiyor içmiyor provakatörlük yapmaya geliyorlar. İhale ve Rüşvet Operasyonu topici altında hiç göremedik bu arkadaşları aylardır. Şimdi seçim öncesi şov peşindeler :D

niye herkes ihale ve rüşvet topici altında msj yazmalı diye bir forum kuralı mı var

Ya bu icraat dedikleri mevzu Kartal Kadıköy metrosuysa bn bu kadar ilçe merkezlerine uzak metro hattı bilmiyorum bilen varsa söylesin üstelik uzun uzun koridorlar dışarı çıkmak 10 dk hele ünalanda kalabalıklığı söylemiyorum bile sadece Kadıköy'de inmesi güzel.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oy verecek olan kürtlerin hangi zihniyette olduğuna göre değişir o. Eğer gerçekten Türk vatandaşlığını benimsemiş ve ülkenin bölünmesini istemeyen bir Kürt akp'ye vermez. Ama doğu da özerklik, veya apo yanlısı bir kürt akp'ye verir. O hdp denen parti tamamen chp oylarını bölmek için kuruldu. Sırrı denen herif gezi olayında bir makinenin önüne geçti diye kendisini kahraman ilan edenler oldu, bunu kullanarak oy bölmeye çalışacak. Ne kadar etkili olacağını göreceğiz.

Sana gerçeklerden bahsediyim.Ben TC vatandaşıyım diyen kürtler Akp'ye, pkk'lılar Hdp-Bdp'ye oy verir.Kürtlerden zaten başka partiye oy çıkmaz eskisi gibi değil. Mantığını tartışmıyorum ama gerçek bu.

Insanlar el ele tutussa hayat bayram olsaa #hergunubayramolarakgeciricekbirturkiyeicin

Sana gerçeklerden bahsediyim.Ben TC vatandaşıyım diyen kürtler Akp'ye, pkk'lılar Hdp-Bdp'ye oy verir.Kürtlerden zaten başka partiye oy çıkmaz eskisi gibi değil. Mantığını tartışmıyorum ama gerçek bu.

harika bir tespit sosyolji proflugun fln var mı

Yapmak zorunda oldukları şeyleri yapan belediyeler övülmez bana göre.

Metro, yol yaptı diye övülür mü bir insan ya, yapacaksın tabi senin işin o.

Oy verecek olan kürtlerin hangi zihniyette olduğuna göre değişir o. Eğer gerçekten Türk vatandaşlığını benimsemiş ve ülkenin bölünmesini istemeyen bir Kürt akp'ye vermez. Ama doğu da özerklik, veya apo yanlısı bir kürt akp'ye verir. O hdp denen parti tamamen chp oylarını bölmek için kuruldu. Sırrı denen herif gezi olayında bir makinenin önüne geçti diye kendisini kahraman ilan edenler oldu, bunu kullanarak oy bölmeye çalışacak. Ne kadar etkili olacağını göreceğiz.

Dediğin gibi geziden dolayı Sırrı'yı kahraman ilan edenler oy verecektir.Bende başta hdp'nin chp oylarını böleceğini düşündüm ama hdp seçmeninde aşırı bir chp düşmanlığı gördüm hdp aday olmasa da kürtlerin chp'ye oy vereceklerini sanmam.

Ikinizde yanlis söylüyorsunuz. Kürtlerin dinci kesimi akp'ye verir. Kürtçü/dinci veya Kürtçü/solcu olan kesimde pkk'ya verir. Kürtlerin 3% civari Chp ve Mhp ye verir.

Bence o gerçeklerini bi daha gözden geçir sen. Akıl var mantık var, pkk'lı adam istanbul'da ne diye hdp'ye versin? Onun işine gelen akp'nin alması, ha hdp'ye vermiş ha boş oy atmış ne farkı var istanbul da? Adamların mottosu, doğuda bdp, istanbul da akp. Biraz gündemi takip et, bir yığın ses kaydı çıktı hiçbirini mi dinlemedin anlamıyorum ki.

Ya bu icraat dedikleri mevzu Kartal Kadıköy metrosuysa bn bu kadar ilçe merkezlerine uzak metro hattı bilmiyorum bilen varsa söylesin üstelik uzun uzun koridorlar dışarı çıkmak 10 dk hele ünalanda kalabalıklığı söylemiyorum bile sadece Kadıköy'de inmesi güzel.

Benim evime en yakın metro 3km. Metroymuş.

Binali kim ki izmiri alacak medeniyet şehirini

İzmir de %60 olmuyorsa chpnin ayıbıdır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yapılan bütün ulaşım araçları istanbulunun stresini daha da arttırdı kalabalık çok büyük sorun estetik desen onun adına hiçbir şey yok o kadar duvar taş var süsleselerdi bari

Yapmak zorunda oldukları şeyleri yapan belediyeler övülmez bana göre.

Metro, yol yaptı diye övülür mü bir insan ya, yapacaksın tabi senin işin o.

Onlara gore akpden once dumanla haberlesiyorduk karnimizi doyurmak icin vahsi dogada yabani hayvan avliyorduk sagolsun akp geldi medeniyet geldi.

Yarın elektrik,internet vb kesilmelere hazır olun akp bu oyunları oynamaya bayılır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dediğin gibi geziden dolayı Sırrı'yı kahraman ilan edenler oy verecektir.Bende başta hdp'nin chp oylarını böleceğini düşündüm ama hdp seçmeninde aşırı bir chp düşmanlığı gördüm hdp aday olmasa da kürtlerin chp'ye oy vereceklerini sanmam.

Diyorum ya, hdp zaten chp karşıtı bir parti, yani amaçları oy bölmek sadece. Akp'nin kazanması işlerine gelecektir. Hdp'ye vermeyen doğal olarak da akp'ye verecektir.

Geri
Üst Alt