- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
ilkokullu bu. liseli bile degil. büyük puntolarla atarlı atarlı takılıyorneyse haydi iyi geceler.
BUNU GORMEMİŞTİM GORSEYDIM SAGLAM CEVABIM VARDI AMA KACTIGINA GORE GEREK KALMAMIS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilkokullu bu. liseli bile degil. büyük puntolarla atarlı atarlı takılıyorneyse haydi iyi geceler.
Elbette de şu ergenleri alın hele. Bir de yalan yanlış bilgi verip klavye şovalyeliğ yapanlara gerekeni yapın. Burası ergenlerin ilan-ı ahlak yer değil.
Provakatör olduk bir de. Sonra sakin ol.
Sakin ol renkdaş boşver. Adamlar yemiyor içmiyor provakatörlük yapmaya geliyorlar. İhale ve Rüşvet Operasyonu topici altında hiç göremedik bu arkadaşları aylardır. Şimdi seçim öncesi şov peşindeler![]()
Oy verecek olan kürtlerin hangi zihniyette olduğuna göre değişir o. Eğer gerçekten Türk vatandaşlığını benimsemiş ve ülkenin bölünmesini istemeyen bir Kürt akp'ye vermez. Ama doğu da özerklik, veya apo yanlısı bir kürt akp'ye verir. O hdp denen parti tamamen chp oylarını bölmek için kuruldu. Sırrı denen herif gezi olayında bir makinenin önüne geçti diye kendisini kahraman ilan edenler oldu, bunu kullanarak oy bölmeye çalışacak. Ne kadar etkili olacağını göreceğiz.
Sana gerçeklerden bahsediyim.Ben TC vatandaşıyım diyen kürtler Akp'ye, pkk'lılar Hdp-Bdp'ye oy verir.Kürtlerden zaten başka partiye oy çıkmaz eskisi gibi değil. Mantığını tartışmıyorum ama gerçek bu.
Oy verecek olan kürtlerin hangi zihniyette olduğuna göre değişir o. Eğer gerçekten Türk vatandaşlığını benimsemiş ve ülkenin bölünmesini istemeyen bir Kürt akp'ye vermez. Ama doğu da özerklik, veya apo yanlısı bir kürt akp'ye verir. O hdp denen parti tamamen chp oylarını bölmek için kuruldu. Sırrı denen herif gezi olayında bir makinenin önüne geçti diye kendisini kahraman ilan edenler oldu, bunu kullanarak oy bölmeye çalışacak. Ne kadar etkili olacağını göreceğiz.
PRAVAKASYONLARA GELMEYELIM ARKADASLAR KESINLIKLE AKP CHP MHP HEPIMIZ KARDESIZ
Sana gerçeklerden bahsediyim.Ben TC vatandaşıyım diyen kürtler Akp'ye, pkk'lılar Hdp-Bdp'ye oy verir.Kürtlerden zaten başka partiye oy çıkmaz eskisi gibi değil. Mantığını tartışmıyorum ama gerçek bu.
Ya bu icraat dedikleri mevzu Kartal Kadıköy metrosuysa bn bu kadar ilçe merkezlerine uzak metro hattı bilmiyorum bilen varsa söylesin üstelik uzun uzun koridorlar dışarı çıkmak 10 dk hele ünalanda kalabalıklığı söylemiyorum bile sadece Kadıköy'de inmesi güzel.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yapmak zorunda oldukları şeyleri yapan belediyeler övülmez bana göre.
Metro, yol yaptı diye övülür mü bir insan ya, yapacaksın tabi senin işin o.
Dediğin gibi geziden dolayı Sırrı'yı kahraman ilan edenler oy verecektir.Bende başta hdp'nin chp oylarını böleceğini düşündüm ama hdp seçmeninde aşırı bir chp düşmanlığı gördüm hdp aday olmasa da kürtlerin chp'ye oy vereceklerini sanmam.